Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Enslaved konwertują z Wii na PSP potem na PC z PC na PS2 z PS2 na Xboxa potem na Xbox360 z X360 na Nokie 5 10 15 z Nokii na GameCuba z GC na Amigę 500 z Amigi na Sege Saturn i z Segi Saturn dopiero na PS3.

:turned:

Dobra spadać od Enslaved ;p będzie demo się oceni. Nie niszczcie mi podjarki tą piękną grą ;].

Mieli dość czasu od HS by opanować PS3 zobaczymy czy czegoś się nauczyli.

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 424
  • Wyświetleń 44,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Josh the Boy
    Josh the Boy

Doszedłem gdzieś tak do połowy i... z zaskakującą przyjemnością gram dalej. Duet bohaterów wypada naprawdę fajnie (czuć tą "chemię"), wizualnie jest co najmniej przyzwoicie (ba, widoki momentami są

• Wczoraj skończyłem Pierwsze przejście na hardzie jakieś 14-15h. Gra posiada ciekawą fabułę, budując więź między bohaterami za co duży plus. Scenki przerywnikowe trzymają bardzo wysoki poziom, a od mo

• bo to gra i bywaja tu umownosci. Trzy plusy Coati prosze :-)

Opublikowano

Enslaved konwertują z Wii na PSP potem na PC z PC na PS2 z PS2 na Xboxa potem na Xbox360 z X360 na Nokie 5 10 15 z Nokii na GameCuba z GC na Amigę 500 z Amigi na Sege Saturn i z Segi Saturn dopiero na PS3.

:turned:

I jeszcze na SNESA po drodze :P

Dobra spadać od Enslaved ;p będzie demo się oceni. Nie niszczcie mi podjarki tą piękną grą ;].

Mieli dość czasu od HS by opanować PS3 zobaczymy czy czegoś się nauczyli.

Dokładnie. Musimy poczekać na demko a potem ocenimy co i jak.

@Balon

No wiadomo, że będą konwertować z X360 na PS3. Ja będę się cały czas modlił, żeby tego nie zepsuli tak jak np 2k. Pożyjemy zobaczymy :thumbsup:

E:

We really want this title to stand out amongst the crowd as not just a brilliant gaming experience, but also as one of the greatest stories told within an interactive universe -- if it doesn't win awards then I'm going to eat my joypad.

No i taka deklaracja mi wystarczy :D

http://www.joystiq.com/2010/08/20/namco-wants-enslaved-to-stand-out-amongst-the-crowd-will-actu/

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Nom ładna ta kolekcjonerka ale ja podziękuje ;].

Ja chcę tylko położyć łapska na demie zobaczyć, że wersja na Ps3 nie kuleje i mogę składać pre order i odliczać dni do premiery ;].

W sumie i tak po cichu już odliczam ;].

Aha no i jeszcze info jak długa jest ta przygoda.

Btw we wrześniu szykuje nam się zalew dem. I bardzo dobrze w końcu zrozumieli, że dema to "konieczność" a nie łaska.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Wow ten gameplay naprawde swietny,odliczam dni do premiery heh.no i demko mogli by juz dac dziady :whistling:

Edytowane przez Dev1983

Opublikowano

Czytaliście wrażenia Butchera z GC z dema z nowego PSX-a?

Niezbyt optymistyczne choć akurat w tą monotonię ciężko mi uwierzyć tym bardziej, że Butch to maniak fps-ów ;p. Za to i Butcher i Majk napisali, że to samograj jak PoP :blink: .

Gra jest prościutka nie da rady spaść itd. ;/ To akurat może być poważny minus imo.

Z drugiej strony jak widzę te napakowane akcją gameplaye to nie chce mi się wierzyć, że gra nie urywa d.upy ;p.

Mimo wszystko dobrze, że będzie demo.

PS.

Za to Castlevania podobno urywa dupę.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Czytaliście wrażenia Butchera z GC z dema z nowego PSX-a.

Niezbyt optymistyczne choć akurat w tą monotonię ciężko mi uwierzyć tym bardziej, że Butch to maniak fps-ów ;p. Za to i Butcher i Majk napisali, że to samograj jak PoP :blink: .

Gra jest prościutka nie da rady spaść itd. ;/ To akurat może być poważny minus imo.

Z drugiej strony jak widzę te napakowane akcją gameplaye to nie chce mi się wierzyć, że gra nie urywa d.upy ;p.

Mimo wszystko dobrze, że będzie demo.

PS.

Za to Castlevania podobno urywa dupę.

Kurde też się zdziwiłem po przeczytaniu tego playtestu.

Co do monotonii to też mi ciężko w to uwierzyć, szczególnie po tych ostatnich gameplay'ach.

Następnie - Poziom Trudności. Jeżeli będzie taki sam jak w POP'ie to nieźle się wkurzę. Nie ma to jak samo przechodząca się gierka, ehh :/. Może w drugiej połowie gry będzie coś trudniejszego...oby

Butcher narzeka też na kiepskie tekstury(szczególnie z bliska), blokowanie się postaci na obiektach(wtf?) i zerową interakcję z otoczeniem. A do tego dołóżmy jeszcze strasznie uproszczony system walki. Nieźle mnie tym zmartwił.

Co do designu świata to tak jak się spodziewaliśmy, prezentuje się za.(pipi)iscie ;]. Świetne oświetlenie, efektowne skrypty i epickie widoki. Na dodatek rewelacyjne animacje bohaterów i świetny voice-acting :thumbsup:

Tak jak piszesz Słupczasty, demko trzeba obadać jak najszybciej. Niech się lepiej z tym streszczają :potter:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Szkoda, że tak wad się nie doszukiwał w Halo 3. :potter:

Zobaczymy, czy to samograj, Koso np pisał, że PoP przechodzi się sam, sprawdziłem i jednak musiałem wciskać przyciski. :teehee:

Grę sobie sam sprawdzę i wtedy ocenię, czy to pokrywa się z wymienionymi zastrzeżeniami. Na słowo nie wierzę, bo przy takim podejściu, to musiałbym olać Mafię 2 i straciłbym w ten sposób najlepszą grę tego roku obok GoW 3.

Opublikowano

Jak dla mnie (tyle ile wyczytałem + trailery jakie zobaczyłem + zajawką swego czasu na hs) będzie to jedyny tytuł w tym roku który jest mi w stanie zagrozić HR i RDR do miana gier roku:), 2 słowami: MUST HAVE!. Demka nie potrzebuję(o Last Guardian też nic nie wiem, oprucz tego że biorę w ciemno:P) po tym co widzę ale nie chciałbym aby wersja ps3 była powtórką chodźby z takiej Bayonetty....

Opublikowano

Szkoda, że tak wad się nie doszukiwał w Halo 3. :potter:

Przecież Halo 3 nie ma wad :whistling: ;]

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-preview-enslaved/704054 Exclusive Preview

"Tons of brand new areas, enemies, abilities, and cinemas showcase the next game from the Heavenly Sword team. Watch the official GameTrailers Enslaved: Odyssey to the West preview!"

Opublikowano

Do Enslaved jest planowane DLC? Bo jeśli tak, to lepiej nie brać gry w Polsce.

Opublikowano

O rzesz (pipi)a :turned:

Nie no jeżeli nie będzie polonizacji to ok można brać śmiało tak jak RDR czy GTAIV. A chyba Enslaved nie będzie PL bo już by dawno srenega się chwaliła.

Tak Zwyrol będzie dlc i to podobno 2-3 potężne dlc fabularne w sumie to nie podobno tylko na pewno był news o tym nawet tutaj ;].

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

smierdzi mi to prince of persia [tym w CS], w sumie to dobrze ;]

w nowym PE tez ktos napisał, ze to taki samograj jak pop... mnie to nawet pasuje XD

Opublikowano

PoP to druga gra tej generacji ktora odpalilem, przechodzilem ale wymieklem i nie skonczylem. Ta pierwsza to Resistance 2 ;P

Opublikowano

Cholera rzeczywiście wygląda to jak samograj :\ tak jak pisał Majk.

Nie za bardzo podoba mi się taki stan rzeczy tym bardziej czekam demo.