Gość ChOomik Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 w Białymstoku nadal ni ma widocznie będę musiał poszukać dokładniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 w Białymstoku nadal ni ma widocznie będę musiał poszukać dokładniej proponuje udać sie do Kononowicza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gruzin Bandyta 0 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 To w tym kartonie były otwory na ręce ? Hmmm... gdybym o tym wiedział wcześniej to może i bym się nie rozpłaszczył Ah i pamiętajcie dzieci: Palenie w kartonie to nie najlepszy pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza
GotNoMercy 0 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 W kioskach ruchu i w empiku(złote tarasy) nie ma PE. Co jest? Miałem nadzieje poczytac sobie wczoraj po lekcjach a tu lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Rzeczywiście, ocena 7 za grafikę w Colinie wydaje się być dziwna i jakaś niska. Zważywszy, że ODST i Shift dostały odpowiednio 8 i 9 a chyba nikt nie ma wątpliwości , że Dirt wygląda lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 W kioskach ruchu i w empiku(złote tarasy) nie ma PE. Co jest? Miałem nadzieje poczytac sobie wczoraj po lekcjach a tu lipa. Ja dziś rano (przed 10) bez problemu kupiłem nowy numer w Empiku przy Marszałkowskiej. A wczoraj rzeczywiście były problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) Poczytałem dzisiaj trochę w szkole...i najlepszy wywiad z Igą ....od razu uśmiech na twarzy zawitał. Ocena FIFA 10 taka jak przypuszczałem Wywiad o Uncharted też ciekawy Za kilka innych artykułów wezmę się dziś Edytowane 22 Września 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Numer ciekawy i ma sporo interesującej zawartości, jest jedna rzecz, do której chcę się przyczepić. Chodzi o Hyde Park - jakoś o wiele fajniej jest jak rozgranicza zapowiedzi od recenzji, podobnie jak Region Filmowy zamykający cały numer - nie wiem czym jest podyktowana ta zmiana, bo jak dla mnie to mogło zostać tak jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marina87 0 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Fajny numer. Choć moja ulubiona firma - Nintendo - nie popisała się w tym numerze, to jednak publicystyka nadrabia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) No, no. Mass Effect 2 nie cieszy oka według relacji Kosa z tego numeru. Inna rewelacją jaką się dowiedziałem to jakość oprawy Mass Effect 1, którą ocenił według doczytujących się tekstur i rzekomo koślawej animacji poruszania się naszego bohatera . Bo jak trzeba by ocenić Gears of War 1 i 2 oraz Bioshocka cierpiące na ten sam problem a ponadto dostających maksymalne noty za jakość oprawy? Dlaczego realistycznie niedoskonałe ruchy Sheparda Koso ocenia jako koślawe skoro tak samo "koślawe" ruchy Nathana z Uncharted i Altaira z AC WSZYSCY ocenili jako świetną, realistyczną animację poruszania się postaci. Jedna rada ode mnie - zagraj w Fallouta 3, Wiedźmina oraz Too Human a wtedy zrozumiesz co to koślawa, nienaturalna animacja. Jak dotychczas opinie Kosa były dla mnie prawidziwym wyznacznikiem realnej jakości opisywanej gry (Choćby wspomnieć rzutem oka o Prince of Persia, Assasins Creed świetną reckę Dead Space) tak teraz po rewelacjach z tego nr czytając kolejne jego opisy będę musiał się poważnie zastanowić czy przypadkiem znowu nie bzdurzy. ________________________________________ Butcher świetna recenzja ODST opisująca wszystkie interesujące gracza aspekty w sposób profesjonalny i nie pozostawiający cienia wątpliwości jaką prezentują jakość. Brawo. Edytowane 30 Września 2009 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Gratuluję SoQowi debiutu w hydeparku (to tak żeby nie było, że jestem zawistny, ale szczerze, to nick mógłbyś zmienić ). Jeśli już mowa o hydeparku, to czy przeniesienie go na koniec, to jednorazowy wybryk, czy stała praktyka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Rozwaliła mnie odpowiedź Hiv'a na list od 'Poszkodowanego Wojaka'. Koleś stracił prawą dłoń i oczy a ten mu pisze : ''Życzę Ci rychłego powrotu do zdrowia. Pamiętaj, że różne cuda się zdarzają, a czyni je wiara'' Aha no spoko, kolesiowi na pewno cudownie odrosną oczy, ręka i będzie zdrowy jak ryba. Radzę pomyśleć czasami co się pisze i do kogo... Cytuj Odnośnik do komentarza
SavageOrk 0 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 A ja mam pytanie czy dział GRABIEŻCY wróci czy jest skasowany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Wpis, pytałem już o to miesiąc temu. Co dziwne nawet w dwóch poprzednich numerach które obfitowały w pustki nie było kącika Grabieżcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) Rozwaliła mnie odpowiedź Hiv'a na list od 'Poszkodowanego Wojaka'. Koleś stracił prawą dłoń i oczy a ten mu pisze : ''Życzę Ci rychłego powrotu do zdrowia. Pamiętaj, że różne cuda się zdarzają, a czyni je wiara'' Aha no spoko, kolesiowi na pewno cudownie odrosną oczy, ręka i będzie zdrowy jak ryba. Radzę pomyśleć czasami co się pisze i do kogo... Wpis. Fakt, że list od naszego wojaka w Afganie pomiętam i ten drugi mną wstrząsnął (Wywołanie takich reakcji pewnie siedziałow głowie HIVa gdy pomyślał sobie o wydrukowaniu gow PE) ale jakakolwiek odpowiedź w stylu tej, która się pojawiła jest nie na miejscu. Lepiej by było gdyby ograniczył się do skromnego "Jest mi bardzo przykro, że taka tragedia się tobie przydarzyła" niż silił się na "takie" słowa otuchy. Paux paux jak ch.uj. Edytowane 23 Września 2009 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
Seifu 46 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 I ogólnie bardziej na miejscu byłoby gdyby odpisał mu w ten sposób o jaki prosił czyli drogą mailową. Cóż... Hiv zrobił po swojemu i tyle (czyli jak zwykle) Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Lepiej pisać tak jak HIV niż czytać wypociny na shoucie,gdzie "ludź" pisze że mu tego kolesia nie jest żal.Oby tego nie czytał.Pisze to pewnie dureń,który nawet nie miał przeszkolenia wojskowego,zero taktu i siedzi sobie bezpiecznie za szkiełkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robal_09 1 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Ja nie widze nic złego w tym co napisał HIV, pewnie i tak bedziecie bronic swojego zdania, ja sie nie zamierzam z wami klocic, ale co - mial go w utwierdzic w tym, ze jego sytuacja jest Prze****na ? W takiej sytuacji słowa wsparcia są na wage złota. A to prawda, ze wiara czyni cuda i nie chodzi o to,że wyrośnie mu nowa reka jak tu koleżka napisał, tylko że może on będzie jeszcze kiedys szczęśliwy bo np. znajdzie sobie takie zajęcie, dla którego bedzie chciał zyć albo ma lub będzie miał osobe, dla której będzie chciał zyć i z która będzie szczęśliwy. Tak samo było z wieloma osobami, którym życie podłozyło kosę pod nogi i nie widzieli sensu życia, ale to wiara ich wzmocniła i pokazała, że można być szczęśliwym mimo niepełnosprawności. I to bardzo dobrze, że HIV o tym wie, że wiara czyni cuda, bo bardzo mało ludzi zdaje sobie z tego sprawę.Po prostu, psychika jest lepszym lekarzem niż wszyscy specjaliści, bo czesto jest tak, że jezeli lekarz mowi Ci, ze juz nie masz szans, to bedzie po tobie jak mu uwierzysz. Jezeli wszyscy by mu mowili,ze spotkala go tragedia, to by sie nie mogł podnieść z załamania Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 No, no. Mass Effect 2 nie cieszy oka według relacji Kosa z tego numeru. Inna rewelacją jaką się dowiedziałem to jakość oprawy Mass Effect 1, którą ocenił według doczytujących się tekstur i rzekomo koślawej animacji poruszania się naszego bohatera . Bo jak trzeba by ocenić Gears of War 1 i 2 oraz Bioshocka cierpiące na ten sam problem a ponadto dostających maksymalne noty za jakość oprawy? Dlaczego realistycznie niedoskonałe ruchy Sheparda Koso ocenia jako koślawe skoro tak samo "koślawe" ruchy Nathana z Uncharted i Altaira z AC WSZYSCY ocenili jako świetną, realistyczną animację poruszania się postaci. Jedna rada ode mnie - zagraj w Fallouta 3, Wiedźmina oraz Too Human a wtedy zrozumiesz co to koślawa, nienaturalna animacja. Jak dotychczas opinie Kosa były dla mnie prawidziwym wyznacznikiem realnej jakości opisywanej gry (Choćby wspomnieć rzutem oka o Prince of Persia, Assasins Creed świetną reckę Dead Space) tak teraz po rewelacjach z tego nr czytając kolejne jego opisy będę musiał się poważnie zastanowić czy przypadkiem znowu nie bzdurzy. Zgadzam się w 100 % Rozumiem, że graficznie to nie jest U2, ale żeby napisać, że gra nie cieszy oka to już przesada, bo grafika jest naprawdę bardzo dobra. W ogóle to takie teksty powinien pisać tylko i wyłącznie Zax. Póki co Koso u mnie ma minusa Cytuj Odnośnik do komentarza
gaber 0 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Numer spoko ale jak dla mnie za wysoka ocena NFS'a i odniosłem takie dziwne wrażenie jakbym czytał recke fanboja. Fajnie by było jakby chociaż w co drugim PE dodawany był jakiś plakat tak jak ostatnio z barmanem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 A moze lepiej raz na jakiś czas plakat ale super jakości,dodatkowo byłaby ankieta na wzór plakatu(kilka opcji do wyboru) Cytuj Odnośnik do komentarza
Alien00 14 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Słabo panowie opisaliście nową PS 3,gdy zobaczyłem pierwszy raz ten sprzęcik w ulotce MM,było niezłe zdziwko i myśl:"O,na pewno chłopaki w PE napiszą szerzej o nowej wersji,chętnie poczytam"A tu zonk.Myślałem,że będzie przynajmniej jakiś artykuł o szczegółach,parametrach,ogólnej opinii,a tu raptem parę zdań.Jak wychodziło PS 2 slim,to był szerszy artykuł na drugiej stronie w Co nowego? Po prostu myślałem,że poświęcicie więcej miejsca nowej strategii Sony-nowej PS 3 i np. temu że Sony zmienia układ graficzny i wygląd pudełek z grami.Te tematy wydają mi się istotne i ciekawe a zostały potraktowane trochę po łebkach,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
żbike 0 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Nr ogólnie spox ale 2 rzeczy mi się nie podobają : -przesunięcie Hyde Park na koniec nr razem z relacją z Imprezy psxextreme straszny burdel się przez to zrobił w nr, zawsze było to ładne odzielone, zapowiedzi od recenzji a teraz przeglądam zapowiedzi i nagle patrzę a tu tekst z oceną myślę sobie :WTF ? Spoglądam na róg strony a tam RECENZJE, mam nadzieje że to jednorazowy wybryk i w następnym nr będzie już normalnie. -Skrócenie listów na rzecz wywiadu z Igą oraz sam wywiad mogliście sobie już darować ten denny wywiad albo chociaż nie dawać go w listach tylko przy okazji recki NFS, szkoda miejsca na takie pierdoły no chyba że kogoś podnieca ta plastikowa barbi. Reszta nr jest ok choć całości jeszcze nie przeczytałem, pozdro dla redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kisa v16 0 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Bardzo fajnie graficznie prezentuje się recenzja NFS. Estetycznie i czytelnie. Białe obramowanie i niebieskie tło. Oby więcej takich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Recenzje gier PSP dłuższe niż pół strony? Mam nadzieję, że to nie jest jednorazowy zabieg, i nareszcie będzie można się spodziewać większej ilości materiałów poświęconych handheldom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi