Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 597,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Obejrzałem Super Hero. Ale to było dobre! Powrót DB o takiej właśnie treści bardzo chętnie bym przyjął. Duży nacisk na postacie, zarówno nowe, jak i stare. Akcja świetna, muzyka przyzwoita, generalnie film mnie wciągnął i obejrzałem za jednym posiedzeniem (co mi się ostatnio rzadko zdarza). CGI takie pół na pół - są sceny, gdzie wygląda zajebiście i szybka akcja tylko zyskuje na tej dynamicznej kamerze, bo można ją łatwo śledzić. Ale są i takie, gdzie niestety kicz, czego dobrym przykładem był Whis. Udźwiękowienie za to bardzo dobre na całej linii.

Relacja Piccolo i Pan najsympatyczniejszy element filmu. Gammy również świetne. W ogóle sam fakt, że skupiono się wreszcie na kimś innym niż Goku i Vegeta okazał się strzałem w dziesiątkę. Nawet mnie te nowe naciągane transformacje jakoś szczególnie nie zraziły. Ogólnie jestem skłonny stwierdzić, że to jeden z lepszych, jeśli nie najlepszy film DB.

Opublikowano

Jest ten nowy chapter już? Widziałem jak murzyni się cieszą, że czarne postacie wreszcie wygladaja normalnie a nie jak mr popo.

Opublikowano

Fajnie się czytało, jestem dobrej myśli po strasznie przeciągniętej ostatniej sadze.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Myślałem, że to jutro dopiero. Superowo wchodzi, o wiele lepiej niż poprzednia saga, która szybko stała się nudna.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

skończyłem czytać na

Spoiler

black friezie

i wróciłem do mangi a tu jakieś fillery z saiyanmanem lecą :notlikethis:

Opublikowano

Kiedyś gdy już znudziły mnie te ciągłe power upy Goku i Vegety, zachciałem dostać coś o Trunksie i Gotenie. A teraz gdy już dostałem, to nie mogę tego czytać. :dunno: Nie da się :/ 

Opublikowano

A mi idealnie wchodzi, aż zwykły DB się przypomina. Po stokroć lepsze niż poprzednia saga.

Opublikowano

A tymczasem w DB Multiverse. Po tylu latach wyczekiwania się zaczyna, ale dopiero za kilka tygodni/miesięcy zobaczymy kto wygra tę walkę.

Spoiler

image.php?idp=1002159&lg=pl&ext=jpg&pw=e

Opublikowano
13 hours ago, Square said:

A tymczasem w DB Multiverse. Po tylu latach wyczekiwania się zaczyna, ale dopiero za kilka tygodni/miesięcy zobaczymy kto wygra tę walkę.

Hide contents

image.php?idp=1002159&lg=pl&ext=jpg&pw=e

Nie znałem tego. Właśnie zaczynam czytać. :hi:

Opublikowano

A wrzucałem kilka razy tutaj. Ja śledzę od lat jak było chyba tylko 300 stron czy coś koło tego.

Opublikowano

pare lat temu przeczytalem co bylo i zapomniałem o tym. Nawet niezle rysowane.

Opublikowano

W międzyczasie zmieniali się rysownicy. Aktualnie główny wątek rysuje Asura i wychodzi zajebiście. Specjale rysują inni ludzie, więc jest sporo różnych styli.

Opublikowano
On 2/23/2023 at 10:23 AM, Square said:

W międzyczasie zmieniali się rysownicy. Aktualnie główny wątek rysuje Asura i wychodzi zajebiście. Specjale rysują inni ludzie, więc jest sporo różnych styli.

1000 stron pękło w jeden weekend. :mog: co ja czytam? Co tam się wyprawia? :boski_miszcz: 

Opublikowano

Jak już skończysz to potem się dłuży czekanie na kolejne, ale czyta się świetnie.