Opublikowano 22 maja 201014 l pier.olić nergala, wcale barana mogło by nie być. Wtedy anthrax i megadeth zagrali by dłużej. Tak samo ten mastodon potrzebny jak wcale.
Opublikowano 22 maja 201014 l Lol, przecież tam tylko Slayer i Megadeth powinni grać, reszta bandów jest tak chujowa, że wstydziłbym się przyznać, że słucham takiego badziewia.
Opublikowano 22 maja 201014 l Autor Lol, przecież tam tylko Slayer i Megadeth powinni grać, reszta bandów jest tak chujowa, że wstydziłbym się przyznać, że słucham takiego badziewia. Slayer i Megadeth? Chyba sobie żartujesz, już Majka Jeżowska lepiej napierdala. PS. No i tak do 16.06 będziemy się licytować.
Opublikowano 22 maja 201014 l dobra, ale juz sie nie licytujcie, bo i tak nikogo nie obchodzi wasze zdanie
Opublikowano 22 maja 201014 l Autor Koncert Wielkiej Czwórki w ramach festiwalu Sonisphere w Bułgarii (22 czerwca) będzie można obejrzeć w kinach w jakości HD. Koncert będzie transmitowany za pośrednictwem satelit do około 450 kin w Stanach i 350 w Europie, Kanadzie i Ameryce Łacińskiej. http://www.youtube.com/watch?v=ty98BhijmGI http://www.overkill.pl/news/goto.php?id=2124
Opublikowano 23 maja 201014 l Nadal nie zaprosili zadnego dobrego zespolu na ten festiwal? Rozumiem, ze lista bandow jest zamknieta? Czekam na informacje.
Opublikowano 23 maja 201014 l zamiast behemota mial byc feel, ale kupicha chcial grac po metalice i nie mogl sie dogadac z organizatorami
Opublikowano 25 maja 201014 l Panowie, Mastodon nie zagra na Sonisphere. Bill Kelliher ma zapalenie trzustki. Jestem załamany
Opublikowano 25 maja 201014 l Ta, tylko obiektywnie patrząc, to cena biletu leci jakieś 25-30 w dół. Zorganizują kogoś na ich miejsce..?
Opublikowano 25 maja 201014 l Ja z kolei slyszalem, ze planuja puscic 30 minutowy set z teledyskami linkin parka.
Opublikowano 4 czerwca 201014 l Słyszałem plotę że dadzą Metce czas Mastodona, mają wtedy zagrać wałki z Garage Inc. Kurde no, najlepszy zespół na Sonisphere nie przyjedzie :<
Opublikowano 4 czerwca 201014 l Kurde no, najlepszy zespół na Sonisphere nie przyjedzie :< Przecież Behemoth tam będzie, o co Ci chodzi ?
Opublikowano 4 czerwca 201014 l Sprzedałem wczoraj swój bilet, tak że raczej nie jadę. Do zobaczenia na Jarocinie, tam są Biffy Clyro i Gallows, czyli chyba lepszy zestaw niż Meta i Slayer.
Opublikowano 5 czerwca 201014 l Właśnie... nie chce ktoś biletu na płytę (nie Golden Circle)? Mam jedną sztukę do opylenia.
Opublikowano 5 czerwca 201014 l Słyszałem plotę że dadzą Metce czas Mastodona, mają wtedy zagrać wałki z Garage Inc. jakaś chu.jowa trochę ta plota.
Opublikowano 7 czerwca 201014 l Jedzie ktoś krakowa ? PS: o której godzinie ustawiacie się pod bramą ? (pytanie do ludzi z płyty)
Opublikowano 7 czerwca 201014 l ja juz stoje pod brama, ale tu nikogo nie ma pisze z komorki, ale konczy mi sie bateria. boje sie
Opublikowano 7 czerwca 201014 l ...planuję wnieść aparat (nie w komórce, normalny). Wie ktoś czy są jakieś zakazy w tej kwestii..? Nie uśmiecha mi się wyrzucanie go w krzaki, czy zostawianie u bramkarza.