Skocz do zawartości

Sonisphere Festiwal

Featured Replies

• Odpowiedzi 271
  • Wyświetleń 16,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

pier.olić nergala, wcale barana mogło by nie być. Wtedy anthrax i megadeth zagrali by dłużej. Tak samo ten mastodon potrzebny jak wcale.

Opublikowano

Lol, przecież tam tylko Slayer i Megadeth powinni grać, reszta bandów jest tak chujowa, że wstydziłbym się przyznać, że słucham takiego badziewia.

Opublikowano
  • Autor

Lol, przecież tam tylko Slayer i Megadeth powinni grać, reszta bandów jest tak chujowa, że wstydziłbym się przyznać, że słucham takiego badziewia.

Slayer i Megadeth? Chyba sobie żartujesz, już Majka Jeżowska lepiej napierdala.

PS. No i tak do 16.06 będziemy się licytować. :good:

Opublikowano

Za mało zespołów ma tam zagrać, żeby się tak długo licytować.

Opublikowano

dobra, ale juz sie nie licytujcie, bo i tak nikogo nie obchodzi wasze zdanie :)

Opublikowano
  • Autor

Koncert Wielkiej Czwórki w ramach festiwalu Sonisphere w Bułgarii (22 czerwca) będzie można obejrzeć w kinach w jakości HD. Koncert będzie transmitowany za pośrednictwem satelit do około 450 kin w Stanach i 350 w Europie, Kanadzie i Ameryce Łacińskiej.

http://www.youtube.com/watch?v=ty98BhijmGI

http://www.overkill.pl/news/goto.php?id=2124

Opublikowano

Nadal nie zaprosili zadnego dobrego zespolu na ten festiwal? Rozumiem, ze lista bandow jest zamknieta? Czekam na informacje.

Opublikowano

zamiast behemota mial byc feel, ale kupicha chcial grac po metalice i nie mogl sie dogadac z organizatorami :(

Opublikowano

O, czyli ten festiwal jednak będzie dobry.

Opublikowano

plotki mówią o manowarze. nie powinniście odczuć różnicy.

Opublikowano

Ja z kolei slyszalem, ze planuja puscic 30 minutowy set z teledyskami linkin parka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słyszałem plotę że dadzą Metce czas Mastodona, mają wtedy zagrać wałki z Garage Inc.

Kurde no, najlepszy zespół na Sonisphere nie przyjedzie :<

Opublikowano

Kurde no, najlepszy zespół na Sonisphere nie przyjedzie :<

Przecież Behemoth tam będzie, o co Ci chodzi ?

Opublikowano

Sprzedałem wczoraj swój bilet, tak że raczej nie jadę. Do zobaczenia na Jarocinie, tam są Biffy Clyro i Gallows, czyli chyba lepszy zestaw niż Meta i Slayer.

Opublikowano

Właśnie... nie chce ktoś biletu na płytę (nie Golden Circle)? Mam jedną sztukę do opylenia.

Opublikowano

Jedzie ktoś krakowa ?

PS: o której godzinie ustawiacie się pod bramą ? (pytanie do ludzi z płyty)

Opublikowano

ja juz stoje pod brama, ale tu nikogo nie ma

pisze z komorki, ale konczy mi sie bateria. boje sie :(

Opublikowano

...planuję wnieść aparat (nie w komórce, normalny). Wie ktoś czy są jakieś zakazy w tej kwestii..? Nie uśmiecha mi się wyrzucanie go w krzaki, czy zostawianie u bramkarza.