Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A masz grę już na liscie? Prawym, właściwości, pliki lokalne, sprawdź spójność plików gry.

Jak nie masz na liście, to usuń stąd folder z grą

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common lub być może w innej lokalizacji, ponieważ gry pobierają się gdzieś indziej.

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 715,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

No no, sprawdzalem spojnosc itd juz wczesniej ale nic to nie dalo. Pousuwalem wszystko co znalazlem, zainstaluje na innej lokalizacji, zobaczymy.

No i uj, nie pogram chyba hehe. No zatrzymuje sie wszystko okoolo 500mb i tyle.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Trochę szkoda, że zdecydowali się wydać FFXIII zamiast takiej 12. ale lepsze to niż nic. Szkoda tylko, że w te wakacje skończyłem tytuł i nie mam ochoty się ponownie za niego zabierać.

Opublikowano

A kupisz? 

Parę postów temu pisałem o Metal Slug X na steamie, mama to na MAME, internetowy co-op i tak mnie nie interesuje, ale rozważam kupno dla STEMowych osiągnięć. :/ Jestem januszem?

Opublikowano

Da się jakoś wyłączyć rekomendacje tych Steam curators? Przeglądam stronę gry a tam jeszcze nad opisem głównym wisi mi jakiś syf typu:

Recommended By Curators

"Lightning Waifu is finally coming to Steam"

Zaprawdę bardzo pomocne... Nie chcę tego widzieć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie nie działa mi Steam, muszę się zalogować, a nie pamiętam hasła. A w ogóle chwilowo serwer steamowy nie działa, więc nici z odzyskania hasła. No dobra, mogę grać offline, ale co jak kiedyś coś się zmieni (atak hakerów?) i stracimy dostęp do naszych gier "w chmurze"?

Jakiś czas temu, Darksiders straciło wydawcę i zniknęło ze sklepiku PSS. Nikt nie mógł ściągnąć gry ponownie, ani z listy, ani jej kupić. No chyba, że kupimy wersję na płycie. Przyznam, że na kompie nie kupuję gier na płytach, ale w przyszłości może być różnie;/

---

O właśnie poczta mi przyniosła dwie gierki od forumowiczów :)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Skad mamy wiedziec jak to bedzie wygladac jezeli Steam padnie? Nikt tu szklanej kuli nie ma. Co najwyzej bulke z maslem.

Gry sa wyciagane ze sklepu co jakis czas, ale Ci ktorzy je kupili moga je sciagac w nieskonczonosc. Gaben powiedzial, ze jezeli caly serwis padnie to "uwolnia" wszystkie gry od DRM i kazdy, w te ktore zakupil oczywiscie, bedzie mogl grac bez problemu.

Opublikowano

Jest jakaś dobra gra w tworzenie i zarządzanie restauracją coś w stylu game dev tycoon?

Opublikowano

Pizza Connection. Stara i dobra, polecam.

Opublikowano

Pizza Connection GOTG, ale nie ma na Steamie.

Z braku laku można obczaić Cook, Serve, Delicious!, jest całkiem niezłe i można dorwać na wyprzedażach za grosze.

Opublikowano

I tylko tyle? Jest posucha w takiej tematyce?

Edytowane przez Lipa

Opublikowano

Jest jeszcze Cooking Dash i stare Restaurant Empire II, ale nie grałam, więc nie wiem czy warte zachodu.

Opublikowano

Z tego co kojarze musisz się U NIEGO na kompie zalogować na swoje konto steam. Czy jakoś tak.

Opublikowano

Logujesz się na swoim kompie na jego konto, wchodzisz w ustawienia i klikasz "Autoryzuj ten komputer" (czy coś w tym stylu), potem on loguje się na twoje konto u siebie i robi to samo.

Opublikowano

Grał ktoś w Brave Knight ? Remake przygodówki od Sierra Leon. Warto ?