Opublikowano 15 września 201410 l A masz grę już na liscie? Prawym, właściwości, pliki lokalne, sprawdź spójność plików gry. Jak nie masz na liście, to usuń stąd folder z grą C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common lub być może w innej lokalizacji, ponieważ gry pobierają się gdzieś indziej.
Opublikowano 15 września 201410 l No no, sprawdzalem spojnosc itd juz wczesniej ale nic to nie dalo. Pousuwalem wszystko co znalazlem, zainstaluje na innej lokalizacji, zobaczymy. No i uj, nie pogram chyba hehe. No zatrzymuje sie wszystko okoolo 500mb i tyle. Edytowane 15 września 201410 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 18 września 201410 l Final Fantasy IV i Final Fantasy XIII na Steam http://store.steampowered.com/app/292120/ http://store.steampowered.com/app/312750/
Opublikowano 19 września 201410 l Trochę szkoda, że zdecydowali się wydać FFXIII zamiast takiej 12. ale lepsze to niż nic. Szkoda tylko, że w te wakacje skończyłem tytuł i nie mam ochoty się ponownie za niego zabierać.
Opublikowano 19 września 201410 l A kupisz? Parę postów temu pisałem o Metal Slug X na steamie, mama to na MAME, internetowy co-op i tak mnie nie interesuje, ale rozważam kupno dla STEMowych osiągnięć. Jestem januszem?
Opublikowano 27 września 201410 l Da się jakoś wyłączyć rekomendacje tych Steam curators? Przeglądam stronę gry a tam jeszcze nad opisem głównym wisi mi jakiś syf typu: Recommended By Curators "Lightning Waifu is finally coming to Steam" Zaprawdę bardzo pomocne... Nie chcę tego widzieć.
Opublikowano 27 września 201410 l W ktorego Total War'a najlepiej zainwestowac w ten weekend? Myslalem o szogunie 2 najbardziej, warto?
Opublikowano 6 października 201410 l Właśnie nie działa mi Steam, muszę się zalogować, a nie pamiętam hasła. A w ogóle chwilowo serwer steamowy nie działa, więc nici z odzyskania hasła. No dobra, mogę grać offline, ale co jak kiedyś coś się zmieni (atak hakerów?) i stracimy dostęp do naszych gier "w chmurze"? Jakiś czas temu, Darksiders straciło wydawcę i zniknęło ze sklepiku PSS. Nikt nie mógł ściągnąć gry ponownie, ani z listy, ani jej kupić. No chyba, że kupimy wersję na płycie. Przyznam, że na kompie nie kupuję gier na płytach, ale w przyszłości może być różnie;/ --- O właśnie poczta mi przyniosła dwie gierki od forumowiczów Edytowane 6 października 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 6 października 201410 l Skad mamy wiedziec jak to bedzie wygladac jezeli Steam padnie? Nikt tu szklanej kuli nie ma. Co najwyzej bulke z maslem. Gry sa wyciagane ze sklepu co jakis czas, ale Ci ktorzy je kupili moga je sciagac w nieskonczonosc. Gaben powiedzial, ze jezeli caly serwis padnie to "uwolnia" wszystkie gry od DRM i kazdy, w te ktore zakupil oczywiscie, bedzie mogl grac bez problemu.
Opublikowano 10 października 201410 l Na Steamie pojawił się TRON 2.0 - bardzo fajna z tego gierka była w swoim czasie. http://store.steampowered.com/app/327740/ Edytowane 10 października 201410 l przez Accoun
Opublikowano 11 października 201410 l Jest jakaś dobra gra w tworzenie i zarządzanie restauracją coś w stylu game dev tycoon?
Opublikowano 11 października 201410 l Pizza Connection GOTG, ale nie ma na Steamie. Z braku laku można obczaić Cook, Serve, Delicious!, jest całkiem niezłe i można dorwać na wyprzedażach za grosze.
Opublikowano 12 października 201410 l I tylko tyle? Jest posucha w takiej tematyce? Edytowane 12 października 201410 l przez Lipa
Opublikowano 12 października 201410 l Jest jeszcze Cooking Dash i stare Restaurant Empire II, ale nie grałam, więc nie wiem czy warte zachodu.
Opublikowano 15 października 201410 l Czegos nie kumam. Chce sobie z kumplem udostepnic bibloteke gier, jak dodac jego komputer do mojego konta?
Opublikowano 15 października 201410 l Z tego co kojarze musisz się U NIEGO na kompie zalogować na swoje konto steam. Czy jakoś tak.
Opublikowano 15 października 201410 l Logujesz się na swoim kompie na jego konto, wchodzisz w ustawienia i klikasz "Autoryzuj ten komputer" (czy coś w tym stylu), potem on loguje się na twoje konto u siebie i robi to samo.
Opublikowano 16 października 201410 l Grał ktoś w Brave Knight ? Remake przygodówki od Sierra Leon. Warto ?