Opublikowano 18 kwietnia 201114 l http://www.youtube.com/watch?v=H1gvSfcRrl8 Trochę broni udało mi się pokazać, lecz nie wszystkie. to ja dla odmiany wrzuce jakis skillowy gameplay
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l to może dla odmiany zamiast krytykować wrzuć coś swojego, zobaczymy czy naprawdę coś potrafisz, czy tylko potrafisz pisać o tym bajki
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l tak wolnej rozgrywki dawno nie bylo:-/ albo sie starzeje, albo ta gra z czesci na czesc jest mniej dynamiczna...
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l pierdolisz, 3 jest znacznie dynamiczniejsza, akcja za akcją, szybsze poruszanie postaci, odpal 2ke dla porównania
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Jak to możliwe, że nie ma lagów ? O_o Takie Halo: Reach przy Gears of War 3 wygląda śmiesznie, a gram przecież na tym samym łączu. Multi wygląda o wiele ładniej niż singiel w poprzedniej części Ale powiem tylko, że nie ma czasu na oglądanie widoczków bo za szybko się wszystko dzieje Edytowane 18 kwietnia 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l nie ciesz się za wcześnie, mało ludzi gra, zobaczymy jak na premiere rzuci się 6mln
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Dzisiaj mają być odpalone (bądź już są) dedykowane serwery. Zobaczymy jak teraz poradzi sobie kod sieciowy, bo szczerze mówiąc zadziwili mnie - w przeciwieństwie do GoW2 tutaj host nie ma nadprzyrodzonych mocy.
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Ciężko będzie mi się przestawić z FPS'a na TPS'a, dużo trudniej się manewruje postacią, ale i tak jest progres bo zaliczyłem parę killi, a dwa lata temu jak odpaliłem jedynkę to przez pół godziny nikogo nie ubiłem :potter: I fakt to co mówili z tą symetrycznością, akcja dzieje się na całej mapie, nie ma właściwie jakiś ciężkich heatpointów. Bardzo mi się to podoba. Edytowane 18 kwietnia 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Bo mapy są symetryczne, a jak wiadomo takie najlepiej nadają się do gier. Nawet jeśli byłaby opcja grania w mojej starej szkole i strzelania do nauczycielki od niemieckiego to i tak wybrałbym symetryczne areny
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Zamawiał ktoś Gow3 na ultima.pl ten kod na bete to na maila wysyłają i po jakim czasie ?
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Każdy, kto zamówi Gears of War 3 w pre-orderze, otrzyma dostęp do bety multiplayera gry Gears of War 3, która będzie trwała od 25 kwietnia do 15 maja 2011 roku. Kod dostępu do bety pojawi się w zakładce "moje zamówienia" przed jej startem.
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Mecze znajduje blyskawicznie, zagralem kilkanascie gier (swietne mapy) i absolutnie ZERO LAGOW. Gra sie jak na hoscie, poezja. Edytowane 18 kwietnia 201114 l przez Ins
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Hej, jest jakaś możliwość już grać w bete? Widze, że kilku znajomych już gra. Ja swój kod z Ultama.pl mam, ale jeszcze nie działa poza tym intro co waży 88mb :F
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Grają Ci co mają Bulletstorma Epic Edition - Ty zaczniesz grać za tydzień.
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Można już betę ściągać. Na VGC mają, że Bullet na X360 sprzedało się 680 tys. więc może w tym tygodniu nawet ze 400 tys. osób wpadnie do gry tak tylko ile BSów to wersje Epic z betą Mi wyszukuje jakby chciało, a nie mogło widocznie masz coś z netem, może niski współczynnik MTU jak nawet w HR masz lagi, net w znanej sieci czy osiedlowy ? kur...jeszcze tydzień Edytowane 18 kwietnia 201114 l przez Daddy
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Możesz zagryzykować i grać jak inni, z tego co wiem nie banują osób co aktywowali swoje kody ( mowa o kodach do bety nie o bulletstorm ) i pobrali wersje vip ( ktora i tak sie zmienia od dzis w normalna... ) Ja aktywowalem przepustke sieciowa z wersji epic, ale nie mam plyty z bulletstormem juz:/
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Każdy, kto zamówi Gears of War 3 w pre-orderze, otrzyma dostęp do bety multiplayera gry Gears of War 3, która będzie trwała od 25 kwietnia do 15 maja 2011 roku. Kod dostępu do bety pojawi się w zakładce "moje zamówienia" przed jej startem. Dzieki wrogu , kodzik już mam , właśnie wklepałem i pobieram 88mb GoW beta :D Ultima daje gadzety do preorderka ... smycz niczego sobie
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l hmmm czym wiekszy skill tym trudniej znajduje gre:-/ ps. Hiszpan juz chyba w ogole nie gra, albo nie bedzie gral, bo nie ma roznicy czy jest sie hostem, czy nie:-)
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Heh, znalazłem opcję na routerze do otwarcia jakiegoś nPnp czy coś w ten deseń i Nat mam otwarte, pierwszy mecz po zmianie wyszukało w minutę czy dwie i z tego co widziałem to już lagów w Reach nie mam Co do gry to miałem dwa mecze z bolkami na podobnym do mojego poziomu (czyli jeśli idzie o girsy znikomy) i niezła rzeźnia była, 10 czy 15 fragów bez śmierci. Jak jest wyrównany poziom to gra się za(pipi)iście
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Nie sprawdzałem jeszcze, ale ci co mają Bulletstorma, żeby grać w betę muszą mieć cały czas płytę w napędzie? Edytowane 18 kwietnia 201114 l przez MaZZeo