Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skladki na gry PSS - platforma komunikacyjna

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie wypróbowałem z grą na koncie z 2 slotami i... zadziałało!

• Odpowiedzi 418
  • Wyświetleń 35,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak to miło, że administracja dba o swoich użytkowników i wskazuje im co jest dla nich sprawiedliwe i korzystne a co nie

• Zgadzam się z Plamkiem. Co to są za komunistyczne ograniczenia? To tak jakbym poszedł ze znajomymi do sklepu, kupił zgrzewkę we czwórkę i w połowie drogi kierownik sklepu zablokowałby mi drogę, krzycz

• Chyba nie wie że chodzisz razem na siłke ze złodziejem maczet

Opublikowano

ja jestem na tak jak to działa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

The Last of Us

239/4 = ~60

1. mikro (bez karty)
2. seb.maz (brak karty)
3.
4.

Nie chcecie moze kupic wersji USA bez cenzury?

Chetnie bym sie podlaczyl.

Opublikowano

To w polskiej wersji jest jakaś cenzura? Ch.ujnia. Ja bym chętnie wziął USA ale ten slot jest rezerwowany dla szwagra, który w ogóle nie zna angola, także odpada...

Opublikowano

Nie tyle polskie co europejskie wersję mają cenzurę, np. God of Wary.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a na pewno działa na 4? online tez ? napiszcie mi jak to wygląda

Kyo: pytanie dotyczyło czy GTAV

P.S. Tamten temat jest tylko do składek ;) Wszelkie pytania i dyskusje na PW lub tutaj.

Edytowane przez Kyo*

Opublikowano

Tyle ze TLOU mialo dostepny multiplayer od poczatku, a w przypadku GTAV bedzie trzeba pobrac jakis plik z PSS, ktory wlaczy multiplayer. Czyli dwie osoby beda bez GTA Online przez pol roku

Opublikowano

ale napiszcie mi na pw jak to zrobimy ok? bo jeszcze nigdy takiego czegoś nie robiłem ;)

to w takim razie moze te 2 osoby bez multi mniej zaplaca? ja moge np. 50 zl zaplacic bo mnie multi nie interesuje :D

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Tyle ze TLOU mialo dostepny multiplayer od poczatku, a w przypadku GTAV bedzie trzeba pobrac jakis plik z PSS, ktory wlaczy multiplayer. Czyli dwie osoby beda bez GTA Online przez pol roku

A kto powiedział, że z PSS? Równie dobrze może on być w formie patcha, a patche chyba te osoby mogą ściągać.

Opublikowano

Wczoraj ktos w temacie o GTA V podal cytat, w ktorym byla mowa o pobraniu ze sklepu pliku z dostepem do online. 

Opublikowano

W tym cytacie nie było nic o tym że będzie do ściągnięcia przez PSS czy Marketplace. Było po prostu "download". Kazdy to interpretuje jak chce.

Opublikowano

A to spoko, wydawalo mi sie, ze byla mowa o PSS

Opublikowano

Jeśli online w GTA5 będzie do pobrania w formie patcha to nie ma problemu, gorzej jeśli faktycznie trzeba będzie z poziomu sklepu pobrać jakiś plik, wtedy lipa dla pierwszej pary.

Generalnie powinno być tak że dwie pierwsze osoby powinny mniej płacić, z racji tego iż w przeciwieństwie do następnej pary nie mogą odsprzedać swoich slotów.

Opublikowano

Jeśli online w GTA5 będzie do pobrania w formie patcha to nie ma problemu, gorzej jeśli faktycznie trzeba będzie z poziomu sklepu pobrać jakiś plik, wtedy lipa dla pierwszej pary.

Generalnie powinno być tak że dwie pierwsze osoby powinny mniej płacić, z racji tego iż w przeciwieństwie do następnej pary nie mogą odsprzedać swoich slotów.

Dlatego gdy robiłem składkę w 4 osoby na The Last of Us, była cenowa rozbieżność między jedną parą a drugą. Jest to chyba najbardziej sprawiedliwa opcja.

Opublikowano

ja nie chcę odsprzedać slota jak coś :)

Opublikowano

A to ludzie robią inaczej? W sensie, że druga para płaci za ten slot bez możliwości odsprzedaży tyle samo? Użyje swojego ulubionego słowa ostatnio: przecież to idiotyzm.

Opublikowano

@ Homer - zgadzam się z Tobą. Ale moja składka na Last of Us była jedną z pierwszych, gdzie zrobiłem podział cenowy. Późniejsze składki z tego co widziałem, dzielone były po równo między wszystkich składkowiczów, chyba że ogarniali dokładnie wszystko między sobą już w Pmkach;)

Opublikowano

IMO 139 zł to mega lipna cena za cyfrówkę;/ Nie wiadomo jeszcze czy nie ruszy promo w Kompani Graczy na - 50 %.

Opublikowano

IMO 139 zł to mega lipna cena za cyfrówkę;/ Nie wiadomo jeszcze czy nie ruszy promo w Kompani Graczy na - 50 %.

Sklepowa wersja bedzie w podobnych cenach , pozatym gre bedziesz miec na dysku i nie bedziesz meczyc lasera, doczytywanie tekstur tez pewnie bedzie lepsze z HDD

Opublikowano

może na 4 abraham?

Opublikowano

Jak sie da to dobra.

Pisze ze mozna aktywowac tylko na 2 systemach.

Edytowane przez AbraHAM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.