Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS3 - Komentarze/aktualności/inne rozmowy o PS3

Featured Replies

Opublikowano

A która część bardziej miodna?
Ja dwójkę zapamiętałem przez te ciężarówki i przez to, że ktoś kiedyś przyniósł pleja z tą częścią do baru, gdzie można było pograć po paru głębszych z innymi. Ech stare czasy, ale przecież nie tak odległe :/

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 242,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w skrócie: tak.

• Ostatnio wyszedł nowy soft, ale też dostałem maila:   Ponieważ zdarzyło Ci się grać ostatnio na PlayStation®3, PlayStation®Vita lub PSP™ (PlayStation®Portable), chcieliśmy Cię poinformować o

• Witam, mam pytanko czy oplaca sie kupic PS3 czy lepiej poczekac na next gen i kiedy mozna sie spodziewac nowej generacji??

Opublikowano

@Grzybiarz - ja grając długo w motorstorm w 3d miałem problem z oczami, szybko się męczyły. Pograć z godzinę mogę ale dłuższe sesje odpadają.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odpaliłem właśnie ps3 na tym nowym szajsungu.

Pograłem z Plugawym w TTT2.

Chciałem wejść do sklepu ale ten nie działa - ciagle sie wczytuje mimo skasowania, zainstalowania.

Odpalam Uncharted 2, a tam 9 patchy. Czy oni nie mogą nadpisać tych patchy?

Trochę mnie wkurzyło to odpalenie plejaka po tej dosc długiej przerwie :/

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Grzybiarz to są łatki do multi, możesz kliknąć :circle: i grać.

Opublikowano

Takie małe pytanie mam. Czy każde PS3 Slim ma podświetlane przyciski "power" i "eject" ? Bo zauważyłem u kumpla, że takowe się świecą, a w mojej konsolce ani po tym śladu.

Opublikowano

Ostatnie modele już tego nie mają. Sony przycięło na koszcie diod usprawniając tym samym konsole. :hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałem sobie kupić gierkę na PS3 - BLUR.

Takie tam wyścigi samochodowe z dopałkami, niczym w Crash Team Racing, czy Mario Kart.

Na Steamie gry nie ma - usunęli, bo wydawcy wygasły prawa do aut.

Na PlayStation Store też nie ma, powód jak wyżej.

Na Allegro nawet w pudełku nie mają. Za to pecetowa wersja DRM free - 10 złotych.

Kurde, jak mnie to denerwuje, tak właśnie działa cyfrowa dystrybucja. Jakie jeszcze tytuły zostały skasowane z PSStore/Steam?

Chcę wkładać płytę i grać :/ Już Journey sobie kupiłem na płycie, bo w cyfrowej dystrybucji musiałbym płacić po raz drugi (a może i trzeci, kto wie).

Jako ciekawostkę podam, że do Journey jest instalator pliku pkg, więc można gierkę pożyczyć koledze, ten sobie zainstaluje, płytę odda i ma:)

Opublikowano

Czy słyszeliście o problemach GTA V ze starymi PS3? Mam fata 60gb i gra nie uruchamia się. Robiłem już niemal wszystko, łącznie z wymianą gry na inny egzemplarz

Opublikowano

Ja pierdziele, ale te gry sie długo instalują. Zdążyłem sie naje.bac, a tu dopiero 52% instalacji Uncharted Drake's Fortune.
18GB.

Ps. Mowię o instalacji 18GB, całą grę ze sklepu pobrałem.

Opublikowano

A trzeba było brać na płycie, bo jedyny patch dodający trofea waży 13MB.

Opublikowano

Miałem na płycie, ale zostawiłem sobie Top10 gier, a ta cześć się tu nie zmieściła:)

Wziąłem ponownie, tym razem w PSN, wszak był to mój tytuł startowy na ps3.

Opublikowano

Mam takie szybkie pytanko, czy na ps3 jest możliwość grania w gry z ps1? Takie jak Crash Bandicoot np. ?

Opublikowano

Tak.

Z tym, że musisz kupić je na Playstation Storze

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Z PS2 to tylko pierwsze 60-ki i chyba jakaś 80-ka w US. Z PSXa właśnie odtwarzały, ale myślałem, że to usunęli w którejś wersji Slim.

Jakościowo wygląda to znośnie?

Opublikowano

Nie da sie grac na LCD:/

Chyba ze włączone rozmycie (które mało co daje) i proporcje 4:3.

Szkoda ze nie ma tam Open GL jak w przypadku emu. aliasing na krawędziach by sie przydał.

Opublikowano

Aż tak źle? Chciałem wyhaczyć gdzieś jakąś tanią używkę żeby pograć sobie w Crasha.

Opublikowano

Grzybiarz, ale piszesz o płycie czy o wersji z PSS? Grałem w CTR, RE i Herculesa z PSS i dawały radę na dużym ekranie. Nie wiem jak z płyty natomiast.

Opublikowano

Gry z psn (z psxa) dają rady na ps3 na LCD. Emulowane wyglądają paskudnie i nie polecam absolutnie.

Opublikowano

Ale to to samo, ten sam emulator odpala grę. Nieważne czy z płyty, czy z eboota.

Ktoś wyżej pisał o Crashu, kup wersję na PSN, chyba za niecałe dwie dychy i masz gierkę. Pudełkowy Crash kosztuje z 5x tyle.

Ps. Bede na kompie, to wrzucę porównanie miedzy włączonym open gl, a wyłączonym, jak to wyglada w emulatorze Sony:(

Opublikowano

Otwórz obrazek w dużej rozdzielczości, wtedy zobaczysz różnice. No i takie krawędzie kłują po oczach, a przecież mogło być tak pięknie:

playstation01.jpg

W sumie na TV krawędzie jeszcze większe się wydają :)

Opublikowano

Chyba sobie przytule używkę do ogrania paru exów. Są jakieś ciekawe gry do coopa/split czego nie ma na xboxie? Wiem, że na pewno Little Big Planet, któraś z części Uncharted ma split, coś jeszcze?