Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

jakich nie spełnili?

to, ze cos spieprzyli....no tu się zgodzę, np loby w 10, za dużo bramek w WC. To już nawet urasta do teori spiskowej, że Konami i EA specjalnie psuje jesen element by gracze znienawidzili go na tyle, by kupic nową odsłonę (tzn kiedyś konami, teraz ea)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 196,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nawet w EA się już litują nad grubaskami .

• na tych filmikach widac ping pong , dzikie podania (piłkarz obrócony bokiem dogrywa idealną piłke)   ci co grali ..,jedni mówią że pro passing działa , inni ze nie....   przekonamy sie testujac de

• Podaj konkretne argumenty, bo na razie mało poważny jesteś z takim tekstem. W jakim aspekcie jest gorzej? Momentum, słupki, podobieństwo bramek? Konkrety człowieku. No już dawaj... Tylko w odpowiednim

Opublikowano

To mamy rozne podejscia do sprawy - dla mnie to normalna kolej rzeczy, ze popełniają różne fafluńce w kolejncyh edycjach. Kwestia tego czy idzie je tolerowac czy nie. W fifie przez 2 lata moglem, w pesie nie. Teraz licze, ze role sie odwroca.

Opublikowano

nie napisałes jednak z jakich obietnic się nie wywiązano...bo może mi coś umyka, ale to co zapowadaqno- było.

Opublikowano

Nie napisalem, bo temat byl juz walkowany 100 razy i nie chce mi sie powtarzac/ gadac o tym samym po raz wtóry.

Opublikowano

for god sake - finally ! Konkurencja wypuszcza bete, a Ci dopiero nam trailer pokazuja <_<

Opublikowano

czy dzis przypadkiem nie mieli pokazac normalnego gameplaya?

Opublikowano

yep - i wyszlo jak zwykle, na dodatek ide o zaklad, ze to beda wylacznie urywki z gameplay'u.

Ciekawy jestem tez daty dema... :whistling:

Opublikowano

bedzie tryb 11 na 11 gdzie userz grają bramkarzami...

ale daleko do tego dema

Opublikowano

We are 11 ! No to chlopaki polecieli - ciekawy jestem, jak to rozwiazali...

Widac, bardzo duzo czasu poswiecaja na zroznicowanie zawodnikow i P+. Chcialbym jednak zobaczyc w koncu czysty gameplay, z wysokiej kamery...

Do dema jeszcze szmat czasu <_<

Edytowane przez easye

Opublikowano

ty masz przynajmniej demo PES'a :D

Opublikowano

Graficznie takze prezentuje sie bardzo dobrze ! Jezeli chodzi o modele zawodnikow - obydwie pily maja swietna grafike !

Opublikowano

Jestem bardzo ciekawy jak rozwiążą kwestię kontroli nad bramkarzem. Ponoć będą 3 konfiguracje (fully-asited - pewnie tylko poruszanie się i wykopywanie, semi-auto pewnie będzie sam łapał i piąstkował itp. no o oczywiście manual). Przed twórcami stoi bardzo odpowiedzialne zadanie - w tym temacie widzę pole dla wielu błędów gry i niedoróbek - mam nadzieję, że nie skopią tu czegoś rozwalając cały tryb grania w kluby :/

Opublikowano

Nareszcie bramkarze, pamiętam jak namiętnie mieszałem w ISS Deluxe wlasnie bramkarzem :whistling: Mysle, ze takie semi assisted bedzie dobre, manual moze byc troche hardkorowy, chyba, ze zrobia dobra kamere zza bramki z lekko przezrocysta siatka.

Opublikowano

Było juz 2 razy.

Jezeli tak mialaby wygladac nowa FIFA konsolowa, to gdzie niby te wszystkie roznice, o ktorych mowia ? Przeciez to wyglada identycznie jak WC, kazde zagranie dochodzi celu, ping-pong, zagranie z pierwszej - GOL.

Moze dlatego, ze to Barca - poki co, naprawde, po filmach trudno mi w ogole dostrzec jakakolwiek roznice, poza lepsza fizyka pilki i grafika...

:angry2:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wow, pierwsze PRAWIE krytyczne slowa z Twoich ust misiu ;D Musze to wyryć na drzewie jakims scyzorykiem i oprawic w serduszko.