Opublikowano 28 września 201014 l I jak oni niby chcą to podzielić na 4 zróżnicowane obszary? Przecież przy takim rozmiarze mapy będziemy co 2 minuty w innym klimacie.
Opublikowano 29 września 201014 l Szkoda, że nie ma skali w jakiej ta mapka została wykonana, bo jak się tak przyjrzeć to trudno określić jak to będzie wyglądało w samej grze.
Opublikowano 3 października 201014 l poprostu pieknie. wiecej tutaj. niby stare ale dopiero znalazlem.
Opublikowano 3 października 201014 l Mi to pasuje...wazne ze sa to zamkniete malownicze drogi w stylu starych Burnoutow. Otwarte miasto Paradise sprawilo ze najnowszy Burnout byl dla mnie zupelnie niegrywalny
Opublikowano 9 października 201014 l Oby nie było wyścigów typu "drogę znajdź se sam". I, jak już wiele osób wspominało, oby tylko free roaming nie był wymuszony. Ja chcę usiąść, w menu wybrać samochód, w menu wybrać wyścig/serię wyścigów, odczekać loading, zobaczyć się na linii startu. Bez zbędnych jeździdełek. Otwarte miasto zostawcie sandboxom, to są wyścigi, gdzie chodzi o szybkość i efektowność, a nie spoglądanie na mapę, żeby zobaczyć, czy czasem nie przegapiliśmy skrętu. Graficznie kuszące, efekty jakby żywcem przeniesione ze starych Burnoutów, oby pościgi były tak nierealistycznie satysfakcjonujące, jak w starszych odsłonach serii (mówcie, co chcecie, mnie osobiście podobały się beczki z helikoptera w HP2) no i bez tuningu, przerabiania Golfa na potwora. Za wyścig zdobywam furkę (nie siano na furkę), wsiadam do niej i jadę. Prosty, klasyczny NFS. Marzy mi się gra, która oddawałaby klimat pierwszego NFSa, ale nic takiego na horyzoncie się nie pojawia, najbliżej tych odczuć był wg. mnie TDU - jedyne wyścigi, w których otwarta struktura mapy nie przeszkadzała. Edytowane 9 października 201014 l przez Linek
Opublikowano 9 października 201014 l trasy wyścigów będą zamknięte więc spokojnie na "pustynnym" trailerze to dobrze widać.
Opublikowano 26 października 201014 l Czy także macie problemy z połączeniem z serwerami EA? Nie mogę przez to wystartować drugiego wyścigu (demo musi sprawdzić, czy któryś z naszych przyjaciół również zagrał w nowego NfS).
Opublikowano 26 października 201014 l Nie wiem czy to jest przyczyną, ale prawdopodobnie tak jest. Otóż pierwszy wyścig jest dostępny, drugi trzeba w jakiś sposób odblokować, było o tym mówione w newsie
Opublikowano 26 października 201014 l Słuchajcie macie taki problem jak ja, mianowicie taki że nie mogę się połączyć z AutoLogem
Opublikowano 26 października 201014 l Dla mnie to Burnout w oprawie NFSa. Nic nowego. Niezły model jazdy i oprawa.
Opublikowano 26 października 201014 l Wielka szkoda, ze przy tak sredniej grafice (trasa nocna, tej drugiej nie moglem sprawdzic) gra chodzi tylko w 30 klatkach :confused:
Opublikowano 26 października 201014 l Autor Fajniutki jest ten nowy NFS. Krajobrazy śliczne i ciekawe, furki git zrobione. Model jazdy - wreszcie coś dający satysfakcję. Ostatni NFS jaki grałem to Undercover więc mam porównanie Powrót do ukochanego NFS3 jeśli o to chodzi. Są przyjemnie nadsterowne, czuć masę a i różnicę między takim Boxsterem a 370z od razu można ogarnąć. Tylko ta mapa no, jak dla mnie to za mało tych dróg jest ciekawe czy w pełniaku będzie co robić, przekonamy się po recenzjach. EDIT: aha i bardzo miło, że samochody cywilne to nie jakieś randomy z dupy zrobione tylko prawdziwe furki. Tu Audi A4, tam Cayenne, czasem jakaś Mazda 3 się trafi. Edytowane 26 października 201014 l przez MaZZeo
Opublikowano 26 października 201014 l trochę pograłem i jeśli nic nie zepsują to mogą to być najlepsze wyścigi arcade od czasów PGR4 w moim prywatnym rankingu. Gameplay podobny do tego z burnout 2 ktora wdł mnie jest najlepszą z części, bez zbędnych udziwnień plus do tego aspekt społecznościowy dzieki ktoremu już czekam do rana aż któryś z moich znajomych pobije mój rekord. No i ta satysfakcja kiedy jest się na pierwszym miejscu na ścianie odstawiając drugiego znajomego o 20 sek : ) Ja kupuje w dniu premiery
Opublikowano 27 października 201014 l dla mnie nowy NFS = stary burnout + stary NFS, w nierównej grafice i dziwnym modelu jazdy, jednak patrząc na ostatnie części i tak jest dobrze!
Opublikowano 27 października 201014 l Wyskakuje mi że mój wiek nie pozwala na granie on-line. Ma tak ktoś??
Opublikowano 27 października 201014 l Sprawdziłem wszystkie opcje, wszystko wygląda OK a komunikat ciągle wyskakuje.
Opublikowano 28 października 201014 l W demie nie ma i nie sądzę, żeby była jakaś różnica w pełnej wersji.