Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Need For Speed Hot Pursuit

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 138
  • Wyświetleń 17,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W głównym menu PlayStation musisz stworzyć playlistę kawałków, które chcesz usłyszeć w grze i potem w NFSie już w opcjach przełączasz na tę listę.

Opublikowano

warto ; ) ja scalkowałem zaraz po premierze.. ale mimo wszystko bez multi mnóstwo funu, a zrobienie wszystkiego na złoto i powbijanie 20 poziomów w obu profesjach zajmie sporo czasu.

Opublikowano

poza tym masz trialowe 2 dni grania na multi a to wystarczająco dużo by trochę pograć z innymi i wbić achivy online jeżeli Cię interesują.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę pograłem w Kampanię i zaczączem multi w sieci ale te info , i ich

ilość , pojawiająca się w trakcie wyścigów po prawej , a szczególnie po lewej

stronie ekranu w ogromnym stopniu ogranicza czytelnośc trasy (itd.) - można

to jakoś wyłączyć , bo w menu takiej możliwości nie znalazłem ; to samo

dotyczy HUDa - można je powyłączać gdzieś/jakoś ?

W takim stopniu zaśmiecony ekran to prawdziwy koszar !!!

Jak dla mnie za dużo wyścigów odbywa się w nocy - bo chyba nie można ustawić/wybrać

pory dnia ?

Super gra swoją drogą - jak ktoś chętny to może mnie zaprosić do ścigania się .

Opublikowano

Czemu za dużo? Najlepiej wyglądają, a światła pięknie rozświetlają ciemność - jest dużo bardziej efektownie niż w dzień. Moje ulubione to były właśnie nocne i najlepiej w deszczu.

Opublikowano

Efektowne i klimatyczne są wyścigi w nocy i w deszczu ale wtedy czytelność siada ,

a już jak dojdą napisy po bokach a nawet i na środku ekranu , to czarna rozpacz - połowa

wyścigów , w multi , w trybie HOT PURSUIT właśnie w nocy się odbywa ; zwykłe wyścigi

są ok - ok. 80-90% z nich odbywa się w dzień i napisów znacznie mniej .

Edytowane przez Paweł Dziuba

Opublikowano

Ja tam nie widze problemów z napisami. Wszystko przestrzennie dobrze rozstawione. W nocy oczywiscie gorsza widoczność ale to noc wiec to normalne ze daleko wszystko ciemne (najczesciej w terenie wiejskim). Ilość informacji wokół ekranu dobra i nic nie przeszkadza. Jak dla mnie najlepszy NFS od czasu "Trójki" (jeszcze na PSXa)

Opublikowano

HP na PSXa był świetny ale lepszy był na PS2 , a na X360/PS3 jest jeszcze lepszy - tylko

te napisy w multi - przykład (szczególnie 44-45 sekunda filnu) :

i w nocy , np. w 4-7 sekundzie jest "PIĘKNIE" przesłonięcie lewej częćci drogi ;

albo 59-62 sek. i lewa strona i środek-góra też "wspaniałe" przesłonięcie obrazu gry przez (nieprzydatne !) napisy-info :

Nie chce mi się wierzyć że nikt na to nie zwraca uwagi

i że nikomu to nie przeszkadza ?!?

Taki drobiazg i tak psuje granie ;

tak samo było z Killzone 2 na PS3 - drobizag , czyli lag z bronią , psuł rozgrywkę .

Opublikowano

Nie panikuj, mi to też przeszkadza ale nie tak, żeby zaraz wpadać w taką histerię. Osobiście, bardziej mi w nocy przeszkadza kogut na radiowozie i syrena bez względu na porę dnia czy nocy niż chwilowe zasłonięcie pola widzenia.

Opublikowano

Tylko że koguta/syrenę można wylączyć - ja tak robię na początku wyścigu .

"bardziej mi w nocy przeszkadza kogut na radiowozie i syrena bez względu na porę dnia czy nocy" - czyli w nocy

czy bez względu na porę dnia :confused: :turned::teehee:

Opublikowano

Tylko że koguta/syrenę można wylączyć - ja tak robię na początku wyścigu .

No coś ty? :woot: Mam calaka i nawet nie wiedziałem :blush:

"bardziej mi w nocy przeszkadza kogut na radiowozie i syrena bez względu na porę dnia czy nocy" - czyli w nocy

czy bez względu na porę dnia :confused: :turned::teehee:

A tu mnie za słówka nie łap :no: Kogut jako światło przeszkadza mi w nocy a syrena jako dźwięk przeszkadza mi i w dzień i w nocy - teraz jaśniej? :yucky:

summa summarum - są to drobiazgi i nie psują grania tak, jak tutaj panikujesz.

Edytowane przez milekp

Opublikowano

Nie zwróciłem uwagi, tym bardziej, że w singlu jest tego mniej. Ale ogólnie w ogóle mi nie przeszkadzało, wycie syreny owszem, ale znalazłem jak wyłączyć.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

W końcu sięgnąłem. Przejechałem ok 10 wyścigów i jest fajowo. Świetna grafika (ale AA by się przydało),efekty rozmycia czy deszczu pierwsza klasa, widoki super, bardzo przyjemnie się jeździ. Wrzuciłem na pendrive soundtracki z NFS3, NFS Hot Pursuit 2 i High Stakes i normalnie bajka :D Soundtrack pierwotny jest słaby IMO, a muzyczka z dawnych NFSów daje poczucie nostalgii.

Edytowane przez MaZZeo