Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 4

Featured Replies

Opublikowano

To sie naczekałem na GOTY Edition....Liczylem na Complete Edition, a tu gorzej niz tragicznie wyszlo. Mozna zakupic jakis dodatek z wszystkimi samochodami ?

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 151,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

24 minutowy wywiad z Dan'em na temat Forza 4   http://e3.gamespot.com/video/6318146/forza-motorsport-4-demonstration?hd=1   Bardzo dobra jakość. Autovista wyrywa gały z oczodołów, dobrze że można

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Taaa, na pewno wyglądają gorzej. Szczególnie na tle standarów z GT5   Obejrzyj sobie trailer na youtube. Showroom miażdzy mosznę, ale to tylko dodatkowy smaczek, który mnie obchodzi tyle co zeszło

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Gif extravaganza 2:           EDYTA: Na neogafie wyczaili, że są wyścigi 1 vs 1 + nieskończona ilość aut Kolejny nowy event, o którym jeszcze nie mówili         Zobaczcie jak

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

poluj na nie w rywalach, w eventach typu bounty hunter (często się pojawiają i nie są zazwyczaj zbyt wymagające), podczas jakichś imprez na czacie czy też przejażdżek z dev'ami. w ostateczności wydaj 800 msp na paczkę VIP do FM3, kup wymagane auta i jeszcze raz importuj save.

konkretnie któryś z tych, najlepiej Lambo albo 430

1969 Chevrolet Camaro SS Coupe

2007 Ferrari 430 Scuderia

2007 Lamborghini Gallardo Superleggera

2002 Mazda RX-7 Spirit R Type-A

2006 Subaru Impreza S204

Opublikowano

Dzieki. Obczaje eventy, ale chyba na ich str sa informacje kiedy i o ktorej.

A jak najlepiej/najlatwiej wcisnac motyw? Ustawka? Zeby jakis znajomy kupil, tylko nie widzialem szukania po nazwie albo tagu. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

jest kilka opcji wyszukania więc z odnalezieniem nie będzie problemu. można po gamertagu, po nazwie chyba też. jak macie siebie w znajomych to tym bardziej.

kiedyś tych eventów było od groma. co tydzień praktycznie można było wyrwać. teraz jest lekka bieda ale nadal urządzają. jak masz fejsa to dodaj sobie T10 i FM, sprawdzaj forum itd.

Opublikowano

Dzieki

Zobacze czy cos na tym forum jest, ale latwiejsze wydaje sie odpalenie FM i kupno za 30zl pakietu. 

• 3 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Myślę o ponownym zakupie FM4. Można jeszcze kogoś spotkać online?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy w tej części w karierze są jakieś wyścigi, gdzie będzie trzeba zjeżdżać do pitu, by zmienić opony i zatankować? Ścigałem się już R3 a tu nadal max 4 okrążenia. Rozumiem, że w online z tym lepiej, bo tam gracze sami ustalają ilość okrążeń?

Opublikowano

Nie ma pitstopów. W multi z tego co pamiętam można ustawić maksymalnie 50 okrążeń na trasie.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

K,urwa, z tymi wersjami FM4 i DLC to przeginka jest. Wiem, że jest GOTY z paroma samochodami ekstra, ale jest też jakieś Essentials, które ma tylko jedną płytę i w opór wyciętej zawartośc >_<. Oczywiście to Essentials przez nieuwagę kupiłem. Jakiś sposób na to, żeby uzupełnić tą wersję do normalnej? W konsoli nawet nie jestem w stanie wyszukać żadnych dodatków do swojej gry.

Opublikowano

Nie da sie.

Opublikowano

No trzeba bylo czytac co kupujesz ;) To jest z tego co pamietam edycja do konsol bez HDD i oficjalnie nie byla chyba sprzedawana osobno.

Opublikowano

Można było zrobić płatny upgrade do pełnej wersji, ale chyba niedawno wycofali wszystkie DLC ze sklepu.

Opublikowano

podobnie z Forza 3 Motorsport, DLC juz nie ma, ale jak kupisz wersje Ultimate Edition to masz prawie 100 DLC furek dodatkowo na plycie

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czy XO obsłuży mi kiedyś Forzę z X360? Tylko dla tej gry nie sprzedaję starej konsoli...

Opublikowano

Dzięki. Podobno w listopadzie...