Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co cię cieszy, a co złości?

Featured Replies

Opublikowano

Cieszy mnie L.A. Noire. Geniusz nie gra. Od poniedziałku przychodzi Crysis 2 ale trochę się pokurzy :D

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 151,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cieszy mnie, że 6-letni bratanek już ogarnia w konsole i mogę z nim grać. Gramy w Disney Rush, albo PESa. Wczoraj wygrał ze mną 1:0 i mi odpierdalał jakieś cieszynki przed mordą i drwił... and I took

• Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie    Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu.   Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcz

• Po prostu zbyt długo zwlekałeś.   W mojej skromnej opinii należało sie Tobie. 

Opublikowano

Właśnie przyjechały do mnie Razer Onza Tournamen Edition i Killzone 3. Cholernie jestem zadowolony :D

Opublikowano

Zakoncenie w castlevani....wow, jakiez zaskoczenie, dawno mi sie jakiś ending tak nie podobał (oprócz Mafii II, która niedawno przerobiłem)

No i E3 nadchodzi!

Opublikowano

Napawa mnie uruchomienie PeeSeSa i nadchodzące E3.

Wkur.wia - nic.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

No oczywiście cieszy E3 które już od wczoraj powoli czuć, załatwione wolne na cały przyszły tydzień, działające PsStore, dzisiejszy "newsik" o GTA (może jednak padnie zapowiedź), wstępnie jutrzejsze demo Duka (wstępnie bo nie wiem czy nie zawiedzie), za tydzień premiera Infamousa 2 i Duka, miejsce na dysku (koniec usuwania).

A w(pipi)ia: znowu brak wyboru napisów i dubbu w Infamous 2 :confused: (walę lokalizacje 2.0), spoiler - zakończenie w L.A. Noire (pięknie) i cenega a konkretnie ich sklep. Jednak ch,uje ch,ujami pozostaną jedną akcją oczów nie zamydlą, określenie złodzieje i oszuści pasuje do nich idealnie.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Czekanie na darmowe gry (tylko dla nich czekalem na ponowne otwarcie PSN), Wiedzmin na konsole i pare innych rzeczy mnie niezbyt napawa. W przeciwienstwie do wycieku nowego Deus Exa, a dokladniej komentarzy tych, co grali. Niektorzy porownuja ja do pierwszej czesci!

Opublikowano

a mnie dziwią te ustawki online żeby wbić trofea... przecież to przeczy całej idei :| Jak można czerpać z tego przyjemność? Gdzie tu satysfakcja?

Opublikowano

Napawa mnie oczywiście Welcome Back!

Wkur.wia - nieobecność R* na E3.

Opublikowano

Napawa : sporo stuffu na psn , kilka gier nabytych za grosze , ruch w swiecie gamingu a to jeszcze nie E 3. Kur.wa kocham swe hobby : -)

wkur.wia: zagrywki cdp z wiedźminem. Im sie w głiwach miesza , zrobili kapitalną jedynkę ale finansowo otarli się o bankructwo...teraz zapowiedzieli wprawdzi , po miesiącach zwodzenia , wersje na 360 ale ludzi z ps3 ciągle zwodzą...

w dupach im sie poprzestawiało? takie szachy to tylko R* i Blizzard, bo już nawet EA czy Actv trzymają rezon....kur.wa menagment w CDP do wyje. bania. Świetni developerzy ale ludzie odp za logistykę powinni zostać wyruchani w tyłek , tj stosując terminologie Sapkowskiego- wychędozeni

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Dziwisz się? Hype wokół tej gry w Polsce to rzecz, której chyba nigdy nie było. Nie pamiętam, żeby jakaś polska gra miała reklamy w radiu, telewizji, gazetach, internecie, billboardach, wszędzie jej pełno. Nawet Tusk podarował Obamie kopie tej gry. Cóż, na pewno Michnik i jego firma dużo w tym pomogły. Agora przecież włada Gazetą Wyborczą, Gazetą.pl, czy Polygamią, ponadto chyba też darmową gazetą Metro (bo tam też była mocna kampania, z okładką pierwszej strony włącznie). Hype mocno napuszył ego CDP Red, więc zaczynają się zachowywać jak wielcy twórcy.

Nie można im mieć tego za złe, bo obie części Wiedźmina są dobre, i obie zebrały dobre noty na zachodzie. Co do wyboru platformy konsolowej, to nie wiem czy to chodzi o marketing, czy po prostu ocenę możliwości. Na Xboxa 360 robi się gry łatwiej, więc wersja na PS 3 wymaga więcej przygotowań. Po ostatniej klapie związanej z częścią pierwszą na konsole, CDP Red powinien być ostrożny w zapowiedziach. Bezpiecznie więc wybrał jedną konsolę - łatwiejszą. Myślę, że jak się wersja ta sprzeda i CDP Red zarobi znów, to z rok później wyda ulepszoną wersję na PS 3.

Wkurza mnie, że tak wszystko długo się na PSP ściąga i instaluje, a teraz żałuję że nie mam tego samego konta na PSP i PS 3, i nie wiem nawet jak zmienić czy zsynchronizować. I tak będę musiał "zmieniać konta" jak będę chciał w coś zagrać z konta z PS 3, albo z konta z PSP.

Cieszy mnie Streets of Rage 2, przy których poczułem wręcz swąd salonów gier gdzieś na zadu.piu ;)

Opublikowano

Silenty i MGS-y w HD mnie jarają okrutnie (choć nie wiem kto dobierał składankę do Silentów, tylko 2 i 3 :blink: ), już wysłany Infamous 2 i "Welcome Back". Może gry nie za bardzo ale 2 miechy PSS już jak najbardziej cieszą.

Wiedźmin 2 a raczej jego brak na Ps3. Może nie wkurza ale zwyczajnie po ludzku żal dupę mi ściska ;/

Opublikowano

Cieszy mnie, wiadomo,

e3-logo.jpg

A złości mnie, że pomimo że tak długo musieliśmy czekać na powrót PS Store, to teraz gdy w końcu go uruchomili, to jest tak zabugowany, że nie warto go odwiedzać. Strasznie niby mieli poświęcić ten czas na ulepszenie sklepiku, a wyszło na to, że jedyne co dodali to error'y i inne bugi.

Opublikowano

Cieszy mnie Dirt, Blur, E3 i masa innych rzeczy (gier do ogrania).

Złości brak czasu i lagi oraz lamerstwo na multi (Dirt 3 i Shift 2 - chamskie wpieprzanie się przeciwników w mój zad na zakrętach).

Opublikowano

Wiedźmin 2 a raczej jego brak na Ps3. Może nie wkurza ale zwyczajnie po ludzku żal dupę mi ściska ;/

Pewnie bedzie fianalnie na PS3 , zresztą producent (jakiś obcokrajowiec, nie pamietam ) ewidentnie to sugeruje ale i tak mmnie to wqurwia. Niech sie zdeklarują i spoko- kradne na pc- sprawdzam czy chodzi a jesli tak to kupuje oryginał (bo demka nie ma0, jesli nie to cóż...

a tak to jest granie w kule, tyle, że CDP zapomina, ze takie rzeczy uchodzą tylko gigantom pokroju R* czy Blizzarda.

Tacy sobie mogą mówic ":done when its done" , CDP jest jak na razie anonimowym developerem dla 99 % gamingowego swiata. Tak, ze ktos tam powinien sie ogarnąc. A raczej wszyscy marketingowcy - logistycy

Opublikowano

Już tylko godziny dzielą mnie od E3 ale konferencja Sony zaczyna się o 2.00 a na drugi dzień do pracy...

Opublikowano

Pewnie bedzie fianalnie na PS3 , zresztą producent (jakiś obcokrajowiec, nie pamietam ) ewidentnie to sugeruje ale i tak mmnie to wqurwia. Niech sie zdeklarują i spoko- kradne na pc- sprawdzam czy chodzi a jesli tak to kupuje oryginał (bo demka nie ma0, jesli nie to cóż...

a tak to jest granie w kule, tyle, że CDP zapomina, ze takie rzeczy uchodzą tylko gigantom pokroju R* czy Blizzarda.

Tacy sobie mogą mówic ":done when its done" , CDP jest jak na razie anonimowym developerem dla 99 % gamingowego swiata. Tak, ze ktos tam powinien sie ogarnąc. A raczej wszyscy marketingowcy - logistycy

Na serio nie masz wiekszych problemow? Przeciez wyjdzie ta gra na twoja konsolke, ciezko pojac, ze jako firma nie ogarna dwoch platform naraz? Co, maja powiedziec - Wiedzmin 2 na iksboksa na jesien, na PS3 moze na luty? Przeciez to marketingowy strzal w stope.

Opublikowano

cieszy premiera Child of Eden za kilka dni, wiedzmin 2 na x360 i E3

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Na serio nie masz wiekszych problemow? Przeciez wyjdzie ta gra na twoja konsolke, ciezko pojac, ze jako firma nie ogarna dwoch platform naraz? Co, maja powiedziec - Wiedzmin 2 na iksboksa na jesien, na PS3 moze na luty? Przeciez to marketingowy strzal w stope.

mam większe problemy ale gdybym wypisywał je w TYM temacie byłbym

1 spamerem

2 niezrównoważonym gościem

(geniusz kur. wa istny : -)

Opublikowano

no jezeli chodzi o gierki tez uwazam sa wieksze problemy niz to ze mala firma z Polski produkujaca gierki nie wydaje odrazu na wszystkie platformy. ZWLASZCZA, jezeli sam produkt i podejscie developerow do gracza-klienta to rzecz dosc niespotykana w dzisiejszych czasach.

Opublikowano

Mnie tak samo. Oczekiwania są jak zawsze duże i zobaczymy, czy się sprawdzą.

BTW naprawdę zaczyna się chyba od jutra, dzisiaj tylko konferencje. Poza Nintendo i w sumie Sony, jeśli brać pod uwagę polski czas.

Opublikowano

Samo E3 mnie napawa.

Lagi streamu (Na EA było dobrze! czemu później już nie?), Ghost Recon i brak Splinter Cella, Rainbow Six i BG&E2 już nie...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Ostatnia wymiana na gejmtrejdzie to jakaś kpina (pipi)a. Pytam kolesia o stan czy płyta ma jakieś rysy, zabrudzenia czy coś, ten pisze, że płyta jest ok. Gierka dochodzi a tam armagedon (pipi). Rys w (pipi), odcisków palców jeszcze więcej, ja (pipi)e (pipi) mac.