Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co cię cieszy, a co złości?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 151 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cieszy mnie, że 6-letni bratanek już ogarnia w konsole i mogę z nim grać. Gramy w Disney Rush, albo PESa. Wczoraj wygrał ze mną 1:0 i mi odpierdalał jakieś cieszynki przed mordą i drwił... and I took

• Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie    Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu.   Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcz

• Po prostu zbyt długo zwlekałeś.   W mojej skromnej opinii należało sie Tobie. 

Opublikowano

Ale Portal 2 wciąga! :O

Miałem kończyć o 20, a skończyłem po 22. Gdybym nie miał rodzeństwa i nie musiałbym iść do szkoły to grałbym całą noc. :)

Opublikowano

Cieszy to, że wyczyściłem backlog na 360 do poziomu 20 tytułów jeszcze 17 pudełkowych do kupienia i chyba będę spełniony z tą platformą :cool:

Opublikowano

Cieszy to, że wyczyściłem backlog na 360 do poziomu 20 tytułów jeszcze 17 pudełkowych do kupienia i chyba będę spełniony z tą platformą :cool:

Musisz przyznać, że posiadanie PS4 mocno pomaga w czyszczeniu backlogu z poprzedniej generacji

Opublikowano

Zdecydowanie :yao: od czasu ukończenia MGS V nie ma żadnej gry aż do premiery nie wiem Ratcheta heh

Opublikowano

Muzyczka z Hotline Miami, Kinga - to mnie cieszy, ale ci ludzie...

---

... i jutuberzy. Jakie kur.wa cwaniaczki.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Złości mnie ze znowu kupuje gierki na Steam jak potłuczony mimo ze backlog sięga roku 1997. Wszystko przez ravena bo ma wiecej :frog:

Opublikowano

Jakie pokolenie takie gwiazdy :reggie:

Opublikowano

Cieszy mnie, ze sa jeszcze na tym świecie cholernie satysfakcjonujące gry..

Edytowane przez MEVEK

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co prawda już prawie tydzień minął, ale dalej cieszę jak chvj po koncercie Video Games Live w Katowicach :banderas:

Zagrali wszystko co chciałem, main theme z MGS, ost z Kingdom Hearts, ost z Pheonix Wrigha, ost z Chrono Triggera, Time's Scar z Chrono Crossa i One Winged Angel na zamknięcie :fsg:

do tego był też ost z Syberii (przepiękny), Monkey Island(!!), Grim Fandango(!!!), main theme z Halo 3 i Skyrima, i mniej mnie jarające osty z Red Alertów, Heroesów, Assassina Black Flag, Crysisa 1 (kek), LoLa (kek2) i WoWa (kek3).

Na wyjściu jakiś Janusz narzekał, że "za dużo japońszczyzny" i "jakim to trzeba byc nerdem zeby tego sluchac" XD typowe blaszane polactwo

Nic z Wiedźmina nie było, bo się im nie udało załatwić w czasie, ale Tommy Tallarico obiecał, że za rok wróci i w naszym kraju odbędzie się premiera ich aranżacji ost z Wiedźmina :D

Zaskoczyło mnie też, że muza z Halo grała na zakończenie. I to tak porządnie i dosyć długo. Chyba nikt im nie powiedział, że Halo w Polsce nie jest zbyt popularne.

Tzn no, zakończenie to nie było, bo po długich owacjach wrócili na scene i doyebali combo Chrono Triggera, Chrono Crossa i FF VII jedno po drugim, więc w tych ostatnich 10 minutach odleciałem kompletnie, orgazm, nirvana, catharsis.

Ogólnie było zayebiście. Jak uda im się przyjechać za rok ( a obiecali) to polecam się wybrać.

Opublikowano

Jakim to trzeba być nerdem żeby tego słuchać

Opublikowano

Złości mnie, że finalnie nie udało mi się przybyć na ten koncert :-( bardzo liczę na przyszły rok

Opublikowano

Też byłem. Uscisnalem dłoń Marcinowi Przybyłowiczowki. :lapka::fsg: Świetny koncert, nie ma to tamto, a największym i najmilszym zaskoczeniem był dla mnie ost Phoenix Wrighta. Usłyszeć tą muzykę graną przez orkiestrę symfoniczną zamiast na pierdziawce z konsoli NDS - coś pięknego. :banderas:

Opublikowano

Zawsze chciałem się wybrać na takie coś. Czemu ja nic o tym nie wiedziałem? I jeszcze rzut sztachytą ode mnie.  :whyyy:

Za rok będę.

Opublikowano

Dostałem kod na alphe dooma, a nie mam kiedy grać... Chce ktoś?

Opublikowano

że obecne gry to popłuczyny. 

Myślę nad zakupem X-kloca i ogrania ponownie Splintera 1,2,3,4 bo remaster Chaos Theory miał uwalony mapping. Jedna z moich ulubionych serii na tej konsolce. A teraz chyba uwalę się przed tv z Double Agent na 360, Maxem trzecim. 

Opublikowano

Lepiej ograć na pc na 360 jest spier.dolony framerate

Opublikowano

Cieszy mnie, że stosunkowo szybko udało mi się odstawić, a przynajmniej mocno ograniczyć jedyne MMO w jakie grałem, ale od którego niestety byłem na swój sposób uzależniony. Mowa o Star Trek Online. W sumie grę nadal uważam za dobrą, ale nachalny grind zdecydowanie zabił wszelką przyjemność jaką z niej kiedyś czerpałem. Coś czuję, że nie jestem jedyny zmęczony takim modelem biznesowym i grę wkrótce czeka zgon.

Złości, że mimo tego nadal nie mam ochoty na żadne dłuższe granie w cokolwiek innego. Co nie zacznę jakiejś gierki, to potem nie chce mi się jej kończyć, albo jestem zbyt zmęczony, żeby w ogóle zawracać sobie nią głowę. Weekendy są zdecydowanie za krótkie.

Opublikowano

Hakerzy, zas beda nas atakowac w Swieta. Pewnie juz, co roku tak bedzie. Trzeba szybko zasysac, co trzeba i pozmienic hasla na wypadek wlamu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wkurza mnie wymiana cartów w VitaTV. Ta cała plastikowa zaklopka to wynalazek szatana. Za każdym razem się boję, że coś wyłamię. #firstworldproblems