Skocz do zawartości

co cię cieszy, a co złości?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 142,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cieszy mnie, że 6-letni bratanek już ogarnia w konsole i mogę z nim grać. Gramy w Disney Rush, albo PESa. Wczoraj wygrał ze mną 1:0 i mi odpierdalał jakieś cieszynki przed mordą i drwił... and I took

• Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie    Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu.   Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcz

• Po prostu zbyt długo zwlekałeś.   W mojej skromnej opinii należało sie Tobie. 

Opublikowano

A żeby było na temat:

cieszy mnie to, że ostatnio znajduję więcej czasu na granie w gierki, a złości mnie fakt, że mniej gram w planszówki

Opublikowano

Rayos to raczej z tych co znacznie szybciej byliby w stanie cos zepsuc niz naprawic.

Opublikowano

Bo to zła kobieta była...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cieszy mnie, że Capcom wrzuciło masę ostów na Spotify. RE, Dino Crisis, Okami, Streety Fighter, Monster Hunter :obama:

KMtfZyF.png W0fNaYj.png

Opublikowano

JtOXrQZ.png

Bardzo mnie powyższe cieszy. :D Chciałbym w najbliżych miesiącach ograć kilka kluczowych slasherów i nie muszę kupować Switcha, że ograć Bayonettę w 60 klatkach. 

Opublikowano

Gierki ogólnie. Nie ma na horyzoncie czegos co miałoby mnie zniszczyc. Licze jeszcze bardzo na Sekiro a pozniej?.. Nawet Metro dzis odpuscilem. 

Dostalem Amazona na dwa miechy i polece Office bo nigdy nie widzialem i rewacz The Shield. I to jakos bardziej mnie cieszy. 

Opublikowano

No chwilow wlasnie tak o tym mysle bardziej. Moze Hollow Knight? Czy zasiąść do Ori lub Ashen. Wielkie AAA nie daja mi mocnej frajdy jakiej oczekiwalem. 

Co z indykow polecasz? 

Opublikowano
11 minut temu, II KoBik II napisał:

No chwilow wlasnie tak o tym mysle bardziej. Moze Hollow Knight? Czy zasiąść do Ori lub Ashen. Wielkie AAA nie daja mi mocnej frajdy jakiej oczekiwalem. 

Co z indykow polecasz? 

Każdy z tych trzech powinnen Ci podejść ale na pierwszy rzut bym się zainteresował własnie HK i Ori ewentualnie Dead Cells :banderas:Mutant Year Zero też bardzo fajny albo Gucamelee, Nex Machine, Thumper, Cuphead, Pyre, Transistor. POLECAM

Opublikowano

>Hyper Light Drifter - taka Zelda w pięknym pixelarcie, ale dynamiczna i brutalna
>Hollow Knight - metroidvania, ale baaaaardzo długa, z krótszych to Ori albo Axiom Verge (creepy metroid)

>Shovel Knight - platformówka, tutaj również polecam FEZ

Z takich na krótkie posiedzenia, niefabularnych bardzo siadło mi Downwell. Najbardziej polecam jednak Hyper Light Drifter, NIESAMOWITA gra.

edyta: Cuphead naprawdę warto, ale to dość frustrująca gra jeśli ma się problemy z powtarzaniem krótkich, intensywnych boss-fightów. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

axiom i fez mi w ogole nie podeszly :(

Opublikowano

Dołączam się do polecania Hyper Light Drifter. Jest to najlepszy dwuwymiarowy action-adventure w jakiego grałem. Gdyby miał The Legend of Zelda w tytule i logo nintendo przy uruchomieniu, spustom nie byłoby końca.

Opublikowano

@II KoBik II jeżeli lubisz wyzwania i pobijanie swoich rekordów to jak wspomniał Bluber, możesz się zainteresować Nex Machina, albo coś innego od Housemarque.

Opublikowano
7 minut temu, Ficuś napisał:

axiom i fez mi w ogole nie podeszly :(

No nie każda gra jest dla każdego :potter: 

Opublikowano

Cuphead jest boski jak ktoś nie ma Xboxa to może w to zagrać na słabym laptopie. Mi na Surface pro z i3 działa to świetnie, często gram w to na wyjazdach. Ori już niestety wymaga więcej mocy. 

Opublikowano

HLD, HK na pewno wpadnie bo wyglada ciekawi mnie klimacik tych produkcji. Cuphead musi wpasc. 

Natomiast gralem w jakiegos Ninja kiedys, ale nie pamiętam tytułu. Dosyć ciekawie sie gralo z naciskiem na stealth. 

Opublikowano

Mark of the Ninja