Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co cię cieszy, a co złości?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 150,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cieszy mnie, że 6-letni bratanek już ogarnia w konsole i mogę z nim grać. Gramy w Disney Rush, albo PESa. Wczoraj wygrał ze mną 1:0 i mi odpierdalał jakieś cieszynki przed mordą i drwił... and I took

• Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie    Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu.   Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcz

• Po prostu zbyt długo zwlekałeś.   W mojej skromnej opinii należało sie Tobie. 

Opublikowano

A żeby było na temat:

cieszy mnie to, że ostatnio znajduję więcej czasu na granie w gierki, a złości mnie fakt, że mniej gram w planszówki

Opublikowano

Rayos to raczej z tych co znacznie szybciej byliby w stanie cos zepsuc niz naprawic.

Opublikowano

Bo to zła kobieta była...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cieszy mnie, że Capcom wrzuciło masę ostów na Spotify. RE, Dino Crisis, Okami, Streety Fighter, Monster Hunter :obama:

KMtfZyF.png W0fNaYj.png

Opublikowano

JtOXrQZ.png

Bardzo mnie powyższe cieszy. :D Chciałbym w najbliżych miesiącach ograć kilka kluczowych slasherów i nie muszę kupować Switcha, że ograć Bayonettę w 60 klatkach. 

Opublikowano

Gierki ogólnie. Nie ma na horyzoncie czegos co miałoby mnie zniszczyc. Licze jeszcze bardzo na Sekiro a pozniej?.. Nawet Metro dzis odpuscilem. 

Dostalem Amazona na dwa miechy i polece Office bo nigdy nie widzialem i rewacz The Shield. I to jakos bardziej mnie cieszy. 

Opublikowano

No chwilow wlasnie tak o tym mysle bardziej. Moze Hollow Knight? Czy zasiąść do Ori lub Ashen. Wielkie AAA nie daja mi mocnej frajdy jakiej oczekiwalem. 

Co z indykow polecasz? 

Opublikowano
11 minut temu, II KoBik II napisał:

No chwilow wlasnie tak o tym mysle bardziej. Moze Hollow Knight? Czy zasiąść do Ori lub Ashen. Wielkie AAA nie daja mi mocnej frajdy jakiej oczekiwalem. 

Co z indykow polecasz? 

Każdy z tych trzech powinnen Ci podejść ale na pierwszy rzut bym się zainteresował własnie HK i Ori ewentualnie Dead Cells :banderas:Mutant Year Zero też bardzo fajny albo Gucamelee, Nex Machine, Thumper, Cuphead, Pyre, Transistor. POLECAM

Opublikowano

>Hyper Light Drifter - taka Zelda w pięknym pixelarcie, ale dynamiczna i brutalna
>Hollow Knight - metroidvania, ale baaaaardzo długa, z krótszych to Ori albo Axiom Verge (creepy metroid)

>Shovel Knight - platformówka, tutaj również polecam FEZ

Z takich na krótkie posiedzenia, niefabularnych bardzo siadło mi Downwell. Najbardziej polecam jednak Hyper Light Drifter, NIESAMOWITA gra.

edyta: Cuphead naprawdę warto, ale to dość frustrująca gra jeśli ma się problemy z powtarzaniem krótkich, intensywnych boss-fightów. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

axiom i fez mi w ogole nie podeszly :(

Opublikowano

Dołączam się do polecania Hyper Light Drifter. Jest to najlepszy dwuwymiarowy action-adventure w jakiego grałem. Gdyby miał The Legend of Zelda w tytule i logo nintendo przy uruchomieniu, spustom nie byłoby końca.

Opublikowano

@II KoBik II jeżeli lubisz wyzwania i pobijanie swoich rekordów to jak wspomniał Bluber, możesz się zainteresować Nex Machina, albo coś innego od Housemarque.

Opublikowano
7 minut temu, Ficuś napisał:

axiom i fez mi w ogole nie podeszly :(

No nie każda gra jest dla każdego :potter: 

Opublikowano

Cuphead jest boski jak ktoś nie ma Xboxa to może w to zagrać na słabym laptopie. Mi na Surface pro z i3 działa to świetnie, często gram w to na wyjazdach. Ori już niestety wymaga więcej mocy. 

Opublikowano

HLD, HK na pewno wpadnie bo wyglada ciekawi mnie klimacik tych produkcji. Cuphead musi wpasc. 

Natomiast gralem w jakiegos Ninja kiedys, ale nie pamiętam tytułu. Dosyć ciekawie sie gralo z naciskiem na stealth. 

Opublikowano

Mark of the Ninja