Skocz do zawartości

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

czy macie jakis patent na zainstalowanie plytki nr 1 na HDD? zdaje sie ze bez tego konsola caly czas mieli krazek w trakcie zabawy online.

• Odpowiedzi 768
  • Wyświetleń 98,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma filmikow z klocka bo nie chca wk.. posiadaczy PS3 pamietacie jak bylo z Crysis 2 ?,pisano ze obie sa takie same a potem prawda byla jaka byla...

• Mam i ja kurde teraz tylko pozostaje z powrotem się odmienić na konsole i oddać kumplowi tego Ps3 "shrota" , gdyby nie seria Uncharted to dla mnie byłaby konsolą niewypał

Opublikowano

czy macie jakis patent na zainstalowanie plytki nr 1 na HDD? zdaje sie ze bez tego konsola caly czas mieli krazek w trakcie zabawy online.

A w czym problem? Ja normalnie zainstalowałem obie płytki. Najpierw DVD1, później DVD2, następnie włączyłem grę po raz pierwszy, ściągnąłem patcha i wtedy dopiero uruchamiając grę zapytało o instalacje tekstur HD i to też zrobiłem.

Opublikowano

Włóż do środka płytkę z grą,bo zabotowaniu wyjdź do menu konsoli( opuść grę ),wejdź w moje gry,odnajdź tam BF3 płyta 1 ,i tam powinna pojawić się opcja:uruchom,zainstaluj - ot i cała filozofia;)

Pozdrawiam.

P.S. nie zapomnij wybrać opcji : zainstaluj:P

Opublikowano

nie instalowałeś nigdy gier na X360, czy jak?

Opublikowano

Seriously, people?

Amerowi zapewne chodziło o to, że nawet po zainstalowaniu płytki napęd mimo wszystko cały czas pracuje. Miałem ten sam problem, ale pomogło zrestartowanie konsoli po instalacji. ;)

Edytowane przez LucasFGW

Opublikowano

Czy online pass działa na wszystkich kontach na konsoli czy tylko na jednym ?

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Tylko na jednym (tym na którym był wpisany ) tak było w BC2 i nie sądzę aby się to zmieniło

Opublikowano

Lekko to dziwne, niemniej wczoraj NIE pojawiała mi się opcja instalacji płyty numer 1 (2-ka tak!). Dziś "zaskoczyło" i już gra gitara. Nie było tematu zatem.

Opublikowano

Tylko na jednym (tym na którym był wpisany ) tak było w BC2 i nie sądzę aby się to zmieniło

Odpowiem sobie na pytanie : online pass działa na wszystkich kontach na konsoli , przed chwilą sprawdziłem na dwóch kontach , Pchysical warfare , dogtagi i specact też działają. ^_^

Opublikowano

Wie ktoś jak połączyć konto xbox 360 z kontem ea? Nigdzie nie mogę znaleźć opcji dodania tożsamości a chciałbym dostać pistolet M1911

Wejdź na EA.COM zaloguj się na konto , na stronie głównej będzie nazwa twojego konta , kliknij na nią będzie tam console personas , do wyboru są PS3, X0 i Wii powinno tam być link with existing...

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Ja mam inny problem i z tego co czytalem na innych forach nie tylko ja. Zdobylem jakies 200GS w Battlefieldzie i na konsoli jest wszystko ok ale na jakiejkolwiek innej stronie czy xbox.com czy playfire moj Gamescore sie nie zmienia a co najlepsze na playfire w ostatniej aktywnosci wyskakuje taki komunikat "Gamerscore increased by -225 to a total of 21030." WTF ?

Opublikowano

Heh, co do singla, to rzeczywiscie jest sredni, miejscami wrecz slaby. Dice probowalo nasladowac MW i nie do konca im wyszlo. Filmowe akcje nie robia i choc jeszcze nie skonczylem, to raczej napewno MW w tym aspekcie zarzadzi! Gra ma rewelacyjne momenty, by zaraz do(pipi)ic czyms brzydkim! Podroz samochodem z rosjanami - juz homefront lepiej wygladal! Walka na parkingu, bosze - naprawde bedzie tak, ze MW ze swoim 5cio letnim silnikiem bedzie robil wieksze wrazenie w singlu, niz nowe dzielo DICE!

Dobrze, ze multi daje rade,, bo tak bylbym calkowicie niezadowolony.

Ogolnie nie dziwia mnie niskie noty!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak ma się full do bety ? Dużo jest tak tragicznych map jak w wersji testowej, co z grafą ?

P.S : prosze o odp kogoś obiektywnego, a nie podjarańca, który gra w BFa trzymając się za jaja ;)

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

Nie no, jest poprawiona i to znacznie. Przy becie nie spedzilem godziny, tutaj nie ma juz tych bledow graficznych, jasne - widac uproszczenia, ale graficznie na bank jest o wiele lepiej.

Opublikowano

Jest w BF3 jakaś specjalizacja/perk etc. dzięki któremu snajperowi ręka nie lata jak żulowi na delirce - tak jak bylo w becie?

Edytowane przez JoZi

Opublikowano

Jak sie otwiera spadochron?

Wczoraj grajac odblokowalem lunete do jednego z karabinow, ale bardziej mi ona teraz przeszkadza, niz pomaga. Rozumiem, ze mozna ja zdjac w profilu zolnierza?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak sie otwiera spadochron?

Wczoraj grajac odblokowalem lunete do jednego z karabinow, ale bardziej mi ona teraz przeszkadza, niz pomaga. Rozumiem, ze mozna ja zdjac w profilu zolnierza?

Spadochron włączasz wciskając A i możesz go odtworzyć spadając z określonej wysokości , nie jest tak jak w BFBC2 że otwierałeś spadochron z pierwszego piętra ;) a co do dodatków do broni

to można je zmienić w głównym menu> mój żołnierz lub też przed respawnem .

Opublikowano

No to zaczynamy na(pipi)iać w Bf3 jak ktoś chętny do pogrania Zapraszam xHubiix14

Opublikowano

No i pogralismy, serwery dzialajace mozna policzyc na palcach jednej reki, na dodatek trzeba czekac w kolejce. Swietna premiera!

Dzisiaj tez liznalem misje w kooperacji-taka sama padaka jak singiel, ale troche smiechu wiecej, szczegolnie jak kumplowi co sec padaly baterie w padzie, a bylismy juz na samym koncu misji ze smiglowcem. Co minute darlem sie do telewizora "podnos, podnos" i w tym momenci na moment prostowal, po to by znowu sie wylaczyc. :) najlepsze jest to, ze prawie przeszlismy :)

Zastanawia tez was ro, dlaczego w wojskach za miliony dolarow nikt nie ma noktowizora? Misja w nocy, nic nie widac, a jedyne czego mozemy uzyc, to latarki...

Jak tak dalej pojdzie to sprzedaje i biore MW3 przy premierze...

Opublikowano

Z tymi serwerami to PADAKA !!!. Myślalem że mi się router uwalił, co chwila wywala komunikat że zerwało połączenie z serwerem etc. okazało się że moi znajomi mają to samo przed chwilą wogóle całe EA pierd..... na morde.

PORAŻKA !!!! za co my płacimy ?