Skocz do zawartości

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

nie uważacie, że w Battlefield 3 są za duże mapy jak na 16 osób? tak samo było w Battlefield BC2: Vietnam. jak już po 10 minutach kręcenia się po kontach i nie znalezienia nikogo wkurzałem się i wybiegałem na środek wtedy dostawałem w łeb od snajpera i wszystko zaczynało się od nowa. mam nadzieje na ten czerwcowy pakiecik może tam będzie coś dla mnie

raczej 24 osoby

• Odpowiedzi 768
  • Wyświetleń 98,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma filmikow z klocka bo nie chca wk.. posiadaczy PS3 pamietacie jak bylo z Crysis 2 ?,pisano ze obie sa takie same a potem prawda byla jaka byla...

• Mam i ja kurde teraz tylko pozostaje z powrotem się odmienić na konsole i oddać kumplowi tego Ps3 "shrota" , gdyby nie seria Uncharted to dla mnie byłaby konsolą niewypał

Opublikowano

co nie zmienia faktu, że 32 byłoby idealnie ; [

Opublikowano

Czy na x360 jest taki sam problem jak na ps3,ze znika dzwiek podczas grania?

Opublikowano

mając na liczniku 230h miałem tak z 3 może 4 razy

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanie wiesza sie xbox360 jak gracie ?

Opublikowano

Mi się 2 razy zawiesił, dźwiek kilka razy, ale dawno temu. Pewnie patch nic nie naprawi :D

Opublikowano

Mi się 2 razy zawiesił, dźwiek kilka razy, ale dawno temu. Pewnie patch nic nie naprawi :D

Ps3 bardziej sie wiesza,jak wyjdzie patch to dajcie info czy wam sie x360 wiesza bardziej niz wczesniej. Szczegolnie na serwerach prywatnych.

Opublikowano

Najnowszy patch jest już do ściągnięcia

Edit: ale nie idzie go pobrać wywala błąd : 80150101 :pinch:

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Już wszystko hasa bez problemowo. Podobają mi się nowe serwery z niektórymi ustawieniami. Natomiast sama rozgrywka wymaga przyzwyczajenia, niektóre bronie których używałem (np. FAMAS) mają potężny odrzut.

Opublikowano

Drugi raz z rzedu zdarzylo mi sie,ze po skonczonej grze, kiedy laduja sie wyniki zwiesila mi sie konsola. Tez tak macie?

Opublikowano

Ja nie.

Opublikowano

Ja nie mogę wynająć żadnego serwera, ktoś miał z tym problem.

Ludzie wpadli w szał i wykupili wszystkie :rofl: trzeba poczekać aż DICE dostawi kolejne.

Opublikowano

Pytanko. Czy zakupione pakiety na odblokowanie dodatków działają dla konta czy są dla konsoli ogólnie?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy tylko dla mnie ta gra stała się w ostatnich dniach niegrywalna? Lagi żyć nie dają. Nie jestem w stanie biec 5 sekund normalnie, bo postać co chwile drepcze w miejscu. Do którego serwera bym się nie podłączył, jest to samo. Od jakichś trzech dni tak mam. W weekend grałem i wszystko śmigało normalnie. Teraz się zastanawiam czy problem leży po mojej stronie, czy po stronie gry.

Edytowane przez Stinkmeaner

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem i mam kilka pytań:

dużo osób gra jeszcze online? czytałem także, że niektóre osoby mają problem z lagami, często się to zdarza??

Edytowane przez grzes!ek*ps2

Opublikowano

Ale jesli masz kAputer, ktory poradzi sobie z BF3, to nie ma sensu kupowac go na konsole, bo to glupota. Na PC masz (CQ large, czyli wieksze mapy), wiecej graczy i duzy rozpie.rdol na mapie.

Z reszta co bede pisal - lap filmik z porownaniem: