Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Walka, czy łowca? To pierwsze jest dużo łatwiejsze niż w Arkham Asylum, wystarczy skupić się na utrzymaniu combo i wpada masa pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Trudne chellenge to tylko z predatorka <zna się na chellengach> Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Uf zrobiłem wszystkie challenge (ostatnie predatory z pomocą yt), zostają teraz kampanie. Wpadło mi za to trofeum, ale nie pojawiło się na karcie w xmb. Mam nadzieję że to żaden bug, bo nie chcę tego znowu przechodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 W kampaniach i tak trzeba je robić jeszcze raz, tylko z modyfikatorami utrudniającymi grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Uwolniłem "mrożonkę" i wracam do Frezza a tam zamrożone drzwi,jak się dostać na komisariat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Tyłem. Na wodzie masz takie kładki, lądujesz na nich i bez problemu zobaczysz dziurę w komisariacie, przez którą da się wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
astex 1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 O! Widzę, że jesteśmy w tym samym momencie. Tez zacząłem teraz grać w Batmana po zakupie i też tu się "zatrzymalem". Widzialem to wejscie ale po jednej nieudanej probie odpuscilem i zaczalem robic zadania poboczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Też tak macie że czasami musicie wczytać od nowa grę,bo np. nie czyta wam śladów zbrodni,tylko chodzi koło trupa-jak tak miałem 3 razy,ostatnio przy tym typie co kradł twarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
astex 1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Tak. Mialem tak raz jak gonilem za telefonem. Czas lecial a nie wiedzialem gdzie sie udac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Kilka razy grę kończyłem i nie miałem żadnych tego typu bugów. Cytuj Odnośnik do komentarza
astex 1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Mnie sie podobnie wydarzylo i w Batmanie i Future Soldier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 czy do tego złotego trofeum perfect knight 2.0 musze mieć wszystkie trofea i zagadki enigmy dla batmana ? chodzi o to, że dla batmana jest 400 i dla catwomen 40, ale licznik mają wspólny, dzięki czemu uzbierałem 400 wraz z trofeami dla catwomen i mogłem zakończyć misje enigmy z zakładnikami. teraz nie wiem, czy to 400 wystarczy mi do tego trofeum czy jednak musze mieć wszystko dla batmana. po co są te levele za expa po wykupieniu wszystkich skilli ? mam teraz 40-ty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 na innych forach piszą, że podobno można mieszać trofea od Zagadki dla kota i dla nietoperza. Level jest chyba tylko dla fazy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Levelu to chyba jeszcze nikt nie rozgryzł. Sam miałem ponad 80, niektórzy przekroczyli dawno setkę i nadal mogli nabijać. Raczej jest to dla zabawy, w końcu przydupasy Two-Face'a, Strange'a itd ciągle się respawnują, więc można obijać im ryje do woli. Do trofika powinno wystarczyć 400, bo to głównie chodzi o to by zakończyć quest Riddlera. Oczywiście musisz też zaliczyń ng+ i tam znowu zrobić zadania poboczne (na szczęście nie trzeba znowu zbierać zagadek), do tego Batmanem musisz zrobić wszystko w czalendżach (walka, łowca, kampanie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Skąd wykonać najdłuższy lot?Z kościoła po wysadzeniu dzwonnicy mam 136 metrów,a z wierzy cudów mi wraca,nie da się z niej latać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja to robiłem z jednej z wież w dzielnicy przemysłowej, a leciałem nad wodą w kierunku komisariatu. Wcześniej można się jeszcze rozpędzić za pomocą linki o ile masz już odpowiedni gadżet za przejście misji AR. Nie jest to trudne, wystarczy trzymać odpowiedni balans i czasem delikatnie pikować i znowu się wznosić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 E to nie chce mi się bo musiałbym przejść tą rzeczywistość,zrobiłem Bane-a,Deadshoota i kradzieja twarzy,styka,może pogram kobietą kot jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ale wystarczy przejść zestaw pierwszy by dostać tą dopałkę do linki. To drugi zestaw jest trudniejszy na czele z przeleceniem przez tunel, gdzie łatwo o pomyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Grapnel Boost to podstawa w eksploracji w tej grze. Nie wiem jak można grać bez niego. Poważnie, weź to ogarnij i korzystaj z zaj.ebistego latania bez zatrzymywania się Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Już nie wspominając o tym, że to i tak będzie potrzebne do zdobycia kilku zagadek. Np fizycznej by typa na krawędzi dachu trafić właśnie za pomocą boosta. Albo w okolicach Wonder City trzeba użyć boosta, by Batman przebił się przez drewniany sufit, bo to jedyny sposób na dostanie się do jednego z ukrytych znaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jak to w końcu jest z tym goty, pójdzie mi save z wersji z plusa ? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na PS3 jest chyba różnica w sejwach między GOTY, a nie GOTY. Na Xie sejwy są kompatybilne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Sam kilka tygodni temu szukałem info - prawdopodobnie nie - mieli to naprawić ale chyba do tej pory nic nie ruszyli w tej sprawie. Save z premierowej edycji działa z wersją z PSS ale już z GotY wg. FAQ nie: GAME OF THE YEAR EDITION (GOTY)[/u] Will my save files for the regular version of Arkham City work with the GOTY edition? PS3 save files will not be compatible but Xbox 360 saves are compatible http://community.bat...e-Technical-FAQ Za parę dni (może nawet jutro) sam to sprawdzę - zamówiłem sobie GotY - taniej wyszło niż bym kupił Robina, Nightwinga i HQ Revenge osobno na PSS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 czyli wygląda na to że nie chcą moich pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 czyli wygląda na to że nie chcą moich pieniędzy Lepiej zainwestuj kasę w Arkham Asylum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi