Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Batman Arkham City

Featured Replies

Opublikowano

Walka, czy łowca? To pierwsze jest dużo łatwiejsze niż w Arkham Asylum, wystarczy skupić się na utrzymaniu combo i wpada masa pkt.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 169,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam na to wyje.bane bo gra ląduje u mnie w premiere

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Sprzedałbym duszę diabłu żeby mogli zrobić grę o Spawnie

• A ja mam w du*ie okładkę, gry nie będę obijał w antyramę i wieszał na ścianie, tylko będzie stała na półce obok innych tytułów. To raczej gra jest najważniejsza i zapowiada się za(pipi)iście, grę kupi

Opublikowano

Uf zrobiłem wszystkie challenge (ostatnie predatory z pomocą yt), zostają teraz kampanie. Wpadło mi za to trofeum, ale nie pojawiło się na karcie w xmb. Mam nadzieję że to żaden bug, bo nie chcę tego znowu przechodzić.

Opublikowano

W kampaniach i tak trzeba je robić jeszcze raz, tylko z modyfikatorami utrudniającymi grę.

Opublikowano

Uwolniłem "mrożonkę" i wracam do Frezza a tam zamrożone drzwi,jak się dostać na komisariat?

Opublikowano

Tyłem. Na wodzie masz takie kładki, lądujesz na nich i bez problemu zobaczysz dziurę w komisariacie, przez którą da się wejść.

Opublikowano

O! Widzę, że jesteśmy w tym samym momencie. Tez zacząłem teraz grać w Batmana po zakupie i też tu się "zatrzymalem". Widzialem to wejscie ale po jednej nieudanej probie odpuscilem i zaczalem robic zadania poboczne :)

Opublikowano

Też tak macie że czasami musicie wczytać od nowa grę,bo np. nie czyta wam śladów zbrodni,tylko chodzi koło trupa-jak tak miałem 3 razy,ostatnio przy tym typie co kradł twarze.

Opublikowano

Tak. Mialem tak raz jak gonilem za telefonem. Czas lecial a nie wiedzialem gdzie sie udac.

Opublikowano

Mnie sie podobnie wydarzylo i w Batmanie i Future Soldier.

Opublikowano

czy do tego złotego trofeum perfect knight 2.0 musze mieć wszystkie trofea i zagadki enigmy dla batmana ? chodzi o to, że dla batmana jest 400 i dla catwomen 40, ale licznik mają wspólny, dzięki czemu uzbierałem 400 wraz z trofeami dla catwomen i mogłem zakończyć misje enigmy z zakładnikami. teraz nie wiem, czy to 400 wystarczy mi do tego trofeum czy jednak musze mieć wszystko dla batmana. po co są te levele za expa po wykupieniu wszystkich skilli ? mam teraz 40-ty.

Opublikowano

na innych forach piszą, że podobno można mieszać trofea od Zagadki dla kota i dla nietoperza. Level jest chyba tylko dla fazy :)

Opublikowano

Levelu to chyba jeszcze nikt nie rozgryzł. Sam miałem ponad 80, niektórzy przekroczyli dawno setkę i nadal mogli nabijać. Raczej jest to dla zabawy, w końcu przydupasy Two-Face'a, Strange'a itd ciągle się respawnują, więc można obijać im ryje do woli.

Do trofika powinno wystarczyć 400, bo to głównie chodzi o to by zakończyć quest Riddlera. Oczywiście musisz też zaliczyń ng+ i tam znowu zrobić zadania poboczne (na szczęście nie trzeba znowu zbierać zagadek), do tego Batmanem musisz zrobić wszystko w czalendżach (walka, łowca, kampanie).

Opublikowano

Skąd wykonać najdłuższy lot?Z kościoła po wysadzeniu dzwonnicy mam 136 metrów,a z wierzy cudów mi wraca,nie da się z niej latać.

Opublikowano

Ja to robiłem z jednej z wież w dzielnicy przemysłowej, a leciałem nad wodą w kierunku komisariatu. Wcześniej można się jeszcze rozpędzić za pomocą linki o ile masz już odpowiedni gadżet za przejście misji AR. Nie jest to trudne, wystarczy trzymać odpowiedni balans i czasem delikatnie pikować i znowu się wznosić.

Opublikowano

E to nie chce mi się :P bo musiałbym przejść tą rzeczywistość,zrobiłem Bane-a,Deadshoota i kradzieja twarzy,styka,może pogram kobietą kot jeszcze.

Opublikowano

Ale wystarczy przejść zestaw pierwszy by dostać tą dopałkę do linki. To drugi zestaw jest trudniejszy na czele z przeleceniem przez tunel, gdzie łatwo o pomyłkę.

Opublikowano

Grapnel Boost to podstawa w eksploracji w tej grze. Nie wiem jak można grać bez niego. Poważnie, weź to ogarnij i korzystaj z zaj.ebistego latania bez zatrzymywania się ;)

Opublikowano

Już nie wspominając o tym, że to i tak będzie potrzebne do zdobycia kilku zagadek. Np fizycznej by typa na krawędzi dachu trafić właśnie za pomocą boosta. Albo w okolicach Wonder City trzeba użyć boosta, by Batman przebił się przez drewniany sufit, bo to jedyny sposób na dostanie się do jednego z ukrytych znaków.

Opublikowano

Sam kilka tygodni temu szukałem info - prawdopodobnie nie - mieli to naprawić ale chyba do tej pory nic nie ruszyli w tej sprawie.

Save z premierowej edycji działa z wersją z PSS ale już z GotY wg. FAQ nie:

GAME OF THE YEAR EDITION (GOTY)[/u]

Will my save files for the regular version of Arkham City work with the GOTY edition?

PS3 save files will not be compatible but Xbox 360 saves are compatible

http://community.bat...e-Technical-FAQ

Za parę dni (może nawet jutro) sam to sprawdzę - zamówiłem sobie GotY - taniej wyszło niż bym kupił Robina, Nightwinga i HQ Revenge osobno na PSS.

Opublikowano

czyli wygląda na to że nie chcą moich pieniędzy :verymad:

Lepiej zainwestuj kasę w Arkham Asylum.