Opublikowano 18 czerwca 201212 l No faktycznie patriotyzm okazywany jest tym, że ktoś zdjął flagę z balkonu czy nie. Czy na osiedlu jeszcze flagi wiszą czy nie. Co za głupie gadanie. Patriotyzm ma się w sercu, zna się historię swojego kraju i nie trzeba ostentacyjnie jego pokazywać. Ludzie zdjęli flagi i są już wyzywani od polaczków. Co za idiotyczne gadanie na niskim poziomie. Zdjąłeś flagę?
Opublikowano 18 czerwca 201212 l No faktycznie patriotyzm okazywany jest tym, że ktoś zdjął flagę z balkonu czy nie. Czy na osiedlu jeszcze flagi wiszą czy nie. Co za głupie gadanie. Patriotyzm ma się w sercu, zna się historię swojego kraju i nie trzeba ostentacyjnie jego pokazywać. Ludzie zdjęli flagi i są już wyzywani od polaczków. Co za idiotyczne gadanie na niskim poziomie. Większość tych patriotów to lansiarze,Wywiesił falge, bo wisiały u znajomego ,znajomy ma tez na samochodzie 4 to i ja też .Ale najlepsze jest to ze w większości patrioci zakupili piwsko i dostali flagę od Tyskiego i tego wisi najwięcej na balkonach.
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Patriotyzm to też szacunek do flagi jakbyś (pipi)a nie wiedział. A zdjęcie flagi z balkonu to (pipi)a brak szacunku dla niej? Weź idź człowieku zastanów zanim coś napiszesz. Edytowane 18 czerwca 201212 l przez Dixi
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Ktos mi wytłumaczy jakim prawem wynik 2:2 w meczu Hiszpania - Chorwacja eliminuje Włochów? Dlaczego przy bieżącym stanie (Włochy 1:0, Esp - Cro 0:0) Chorwaci żegnają się z turniejem?
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Patriotyzm to też szacunek do flagi jakbyś (pipi)a nie wiedział. A zdjęcie flagi z balkonu to (pipi)a brak szacunku dla niej? Weź idź człowieku zastanów zanim coś napiszesz. Weź ty się zastanów randomie czemu jesteś taki tępy? Co innego zdjęcie z balkonu a co innego rzucenie gdzieś w pizdó w krzoki. Debilizm taki sam jak ten tu Ty no lifie na prawdę mało inteligentny jesteś . A skąd wiesz, że ktoś rzucił te flagę w krzaki znawco forum? A może spadła ona z balkonu jak przez Polskę przechodziła nawałnica co? Pomyślałeś o tym? Ja tez mam flagę na balkonie i jak by mi spadła to nie znaczy, że rzuciłbym bym ją z premedytacją. Skąd ty (pipi)a możesz wiedzieć dlaczego ta flaga leży w krzakach i w jakich okoliczność to się stało? Ale oczywiście nadworny no life z swojego forum wie najlepiej wszystko bo przecież (pipi)a ma tysiąc postów nabitych XD Edytowane 18 czerwca 201212 l przez Dixi
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Patriotyzm to też szacunek do flagi jakbyś (pipi)a nie wiedział. A zdjęcie flagi z balkonu to (pipi)a brak szacunku dla niej? Weź idź człowieku zastanów zanim coś napiszesz. Weź ty się zastanów randomie czemu jesteś taki tępy? Co innego zdjęcie z balkonu a co innego rzucenie gdzieś w pizdó w krzoki. Debilizm taki sam jak ten tu Znieważenie, niszczenie, uszkadzanie lub usuwanie Flagi Polski to występek zagrożony karą grzywny, karą ograniczenia wolności albo karą pozbawienia wolności do roku. Art. 137 § 1 Kodeksu karnego w tym samym zakresie obejmuje ochroną godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny polski znak państwowy". @dixi, jeżeli to nie jest jakiś marny troling, to znaczy że masz coś nie tak z głową. Edytowane 18 czerwca 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Ktos mi wytłumaczy jakim prawem wynik 2:2 w meczu Hiszpania - Chorwacja eliminuje Włochów? Dlaczego przy bieżącym stanie (Włochy 1:0, Esp - Cro 0:0) Chorwaci żegnają się z turniejem? Ponieważ decyduje bezpośredni wynik między tymi zespołami, a w meczu ita-chor było 1-1 to teraz wyższy remis powodowałby że chorwacja by awansowała. Jeśli coś pomyliłem poprawcie mnie.
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Ktos mi wytłumaczy jakim prawem wynik 2:2 w meczu Hiszpania - Chorwacja eliminuje Włochów? Dlaczego przy bieżącym stanie (Włochy 1:0, Esp - Cro 0:0) Chorwaci żegnają się z turniejem? Ponieważ decyduje bezpośredni wynik między tymi zespołami, a w meczu ita-chor było 1-1 to teraz wyższy remis powodowałby że chorwacja by awansowała. Jeśli coś pomyliłem poprawcie mnie. Dokładnie tak jest. Na ten moment jeśli nic się nie zmieni Włosi wychodzą z pierwszego, a z Hiszpania z drugiego.
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Ty no lifie na prawdę mało inteligentny jesteś . A skąd wiesz, że ktoś rzucił te flagę w krzaki znawco forum? A może spadła ona z balkonu jak przez Polskę przechodziła nawałnica co? Pomyślałeś o tym? Ja tez mam flagę na balkonie i jak by mi spadła to nie znaczy, że rzuciłbym bym ją z premedytacją. Skąd ty (pipi)a możesz wiedzieć dlaczego ta flaga leży w krzakach i w jakich okoliczność to się stało? Ale oczywiście nadworny no life z swojego forum wie najlepiej wszystko bo przecież (pipi)a ma tysiąc postów nabitych XD żal mi ciebie i twojego chłopaka
Opublikowano 18 czerwca 201212 l No niestety Dixi ma racje Mazzeo, rownie dobrze zwialo z balkonu, a Ty szukasz sensacji jak wyborcza. Edytowane 18 czerwca 201212 l przez easye
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Dokładnie tak jest. Na ten moment jeśli nic się nie zmieni Włosi wychodzą z pierwszego, a z Hiszpania z drugiego. Dlatego też Del Bosque postanowił zaatakować. Ściągnął Torresa (okej...) i wprowadził Jesusa Navasa, który nigdy nie grał na ataku (aha...). Edytowane 18 czerwca 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 18 czerwca 201212 l A Włosi robią wszystko by dać szansę Irlandczykom na gola. Znowu leżakują, w meczu o taką stawkę. :ph34r:
Opublikowano 18 czerwca 201212 l No niestety Dixi ma racje Mazzeo, rownie dobrze zwialo z balkonu, a robisz z tego niewiadomo co. Dziwne że nagle flagi zaczęło zwiewać z balkonów akurat po meczu z Czechami btw Hiszpania to dno, tej pedalskie granie w dziada + dobra obrona Chorwatów i mamy najgorszy mecz mistrzostw.
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Dokładnie tak jest. Na ten moment jeśli nic się nie zmieni Włosi wychodzą z pierwszego, a z Hiszpania z drugiego. Dlatego też Del Bosque postanowił zaatakować. Ściągnął Torresa (okej...) i wprowadził Jesusa Navasa, który nigdy nie grał na ataku (aha...).
Opublikowano 18 czerwca 201212 l noż kur.. to do świąt mają jeździć z flagami bo graliśmy na Euro? odpadliśmy, nie ma komu kibicować to ściągnęli ale palenie flag itd to już inna sprawa...
Opublikowano 18 czerwca 201212 l To znaczy ja lubię oglądać hiszpańską piłkę. Ale rację mają dziś ci, którzy ironizują, że Hiszpanie muszą wturlać piłkę do bramki. Gdyby nie ta kontuzja Villi, byliby ogromnym faworytem do wygrania, a tak...
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Ja pier.dole gdzie wy widzieliście tego spalonego? Przecież Iniesta nie był na spalonym. Zreszta sam juz nie wiem, czekam na powtorke ;c Edytowane 18 czerwca 201212 l przez Pelipe
Opublikowano 18 czerwca 201212 l Ile razy jeszcze Trzeciak powie jak to Niemcy i Francuzi są lepsi od Hiszpanów?