Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dark Souls

Featured Replies

Opublikowano
7 godzin temu, Mejm napisał:

Mam nadzieje ze pomoglem, a teraz wracam do piwnicy i juz nie czytam wiecej tych obrzydliwie lukrowanych spustow nad gra ktora na poczatku jest 9/10 a laduje pod koniec ledwo w okolicach 7/10. #teamDeS

1AzN.gif

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 569,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Powoływanie się na forum (4chan) w którym posty znikają średnio po 2h to bardzo mocne dowody świadczące o czyimś skillu. Taka rada od przyjaciół z upadłego forum N+ minusami, plusami nic tu nie zdział

• D.B. Cooper
    D.B. Cooper

nie mogę słuchać tego płaczu, rzuć ręcznik i po temacie. 

Opublikowano
  • Autor

Nooo Kuuu...!

Z własnej głupoty zaraziłem się klątwą. Zapomniałem, że wczoraj odblokowałem sobie przejście do ogniska przy wejściu do BT i dzisiaj drałowałem przez te wszystkie gazowniki. Yayebie.

Opublikowano

Ja przy pierwszym przejściu odwaliłem lepszy numer. (pipi)nąłem z liścia nie chcący trupa w kanałach i przez to nie mogłem nic od niej kupować. To jedno z 2 źródłem purging stone więc była mała lipa. 

Opublikowano
  • Autor
39 minut temu, mozi napisał:

Ja przy pierwszym przejściu odwaliłem lepszy numer. (pipi)nąłem z liścia nie chcący trupa w kanałach i przez to nie mogłem nic od niej kupować. To jedno z 2 źródłem purging stone więc była mała lipa. 

No ja muszę trochę pofarmić i naginam do tego gościa pod dzwonkiem po zabiciu gargulca, ma dwukrotnie taniej :p

Opublikowano

Kurde ten górny Darkroot Garden to też niezły gank. Rozumiem, że bez tego klucza za 20 kafli nie otworzę tych świecących drzwi?

Opublikowano

Ale zawsze jest drugie wejście. :lapka: 

Opublikowano

No i Blightown.

Nie wiem czemu ale DS1 podoba mi sie teraz bardziej niż kilka lat temu xD.

Opublikowano
16 minut temu, KOMARZYSKO napisał:

Którego bronią trzy fajne kociaki. Powodzenia :D

Hmmm, no to je zabiłem od sztycha, ale nie poszedłem tam dalej. Ech.

Opublikowano

A ja nareszcie miałem okazję jak Vagranty wyglądają :D i to od razu trafiła mi się wersja „złowieszcza”. Zarówno w swoim świecie jak i przy pomaganiu jakiemus randomowi. 

Swoją drogą nie miałem jeszcze sytuacji, żeby dostać invadera u siebie, a całe undead burg i później kanały biegałem jako człowieczek. 

Za to sam zużyłem wszystkie red orby i zanim dojdę do typa co nimi handluje, to jeszcze kupa czasu. 

Plan póki co wygląda tak, że ubije Quelaag i biegnę przez firelink dołączyć do leśnego covenantu :wub: 

swego czasu w starym DS się tam działo, a co dopiero teraz musi się tam wyprawiać :obama: 

Opublikowano
8 godzin temu, Rozi napisał:

Hmmm, no to je zabiłem od sztycha, ale nie poszedłem tam dalej. Ech.

Te  koty to była jedna z trudniejszych rzeczy w moim zdaniem w ds

Opublikowano

Wolne, głupie i łatwe do zachodzenia od tyłu. Najpierw walczyłem jeden na jeden, a potem 1 vs 2, ale i tak dałem radę. To są właśnie Soulsy - każdy ma swojego trudnego przeciwnika.

Opublikowano

Dla mnie najgorsze były te wahadła w sen's fortress. Ile razy spadłem to już nawet nie chce liczyć no i oczywiście znana wszystkim parka z anor londo. 

Opublikowano

Sen's Fortress. Mój znajomy najeżdża tam graczy, ostatnia kładka z wahadłami, staje z lewej strony kładki koło jaszczura i gdy gracz wchodzi na kładkę to wali smoczym oddechem ze zbroi smoka. Efekt łatwy do przewidzenia. Troll na maxa smile.gif

Mnie zostało juz tylko wyzbierać piro i będzie platyna. Cudownie było wrócić do DkS.

Gdyby ktoś czegoś potrzebował, to służę pomocą.

Opublikowano
9 minut temu, KOMARZYSKO napisał:

Sen's Fortress. Mój znajomy najeżdża tam graczy, ostatnia kładka z wahadłami, staje z lewej strony kładki koło jaszczura i gdy gracz wchodzi na kładkę to wali smoczym oddechem ze zbroi smoka. Efekt łatwy do przewidzenia. Troll na maxa smile.gif

brzmi jak jerome i jego kolumna

Opublikowano

Niechcący wpadłem do painted world, akurat rozmawiałem przez telefon i kolega zagadał mnie. Nie ma to jak wczoraj spędzić 2 godziny w painted world z mieczem nie ulepszonym (zapomniałem kupić zestaw naprawczy a mój miecz już był na końcówce przy wejściu tam) i bez środków na trucizne. Zabawa przednia :D Udało się wyjść ale nawet z bossem nie walczyłem tylko grzecznie wyszedłem. Jak zawsze kłopot miałem z (pipi)onymi kołowrotkami.   Teraz łucznicy w anor :)  

Opublikowano

Tarcza Czarnego Rycerza jest jedną z lepszych?

Opublikowano
Cytat

Teraz łucznicy w anor :)

e tam, roll do przodu i w sumie cała filozofia

Opublikowano

przydaje się też na szkielety z kołem. Znaczy jak nie chce ci się rolować bierzesz tarcze ma duże stability i czekasz aż skończy się kręcić :D

Opublikowano

Ale nie pochłania całego uderzenia, tylko w 95%.