Jump to content

Need For Speed: Hot Pursuit

kasuro

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted (edited)

Co by trochę ożywić temat, wstawię moje ale kiepskie bo wciąż szukam lepszych ujęć ^^. To pierwsze przyznam się bez bicia, że głównie dla trophy ^^. BTW. Jak wchodzicie do photo mode w trakcie wypadku? Bo mi wtedy Start nie działa no chyba, że to są utrwalone na zdjęciu kolizje AI...pic.jpgpic.jpg

Edited by MysteryGaz
  • 8 years later...
  • 1 year later...
Posted

Skoro EA tak coraz bardziej chętnie w te remastery (do tej pory tylko Burnout) to może wreszcie trylogia Crysis (w sumie już tylko dwie części), Dead Space i Mass Effect?
No a HP super, ale mi się bardziej późniejsze Most Wanted podobało - moje osobiste BP2 :)

Posted
9 godzin temu, Square napisał:

Ciekawe po jakiej cenie to puszczą.

Obstawiam, że w takiej cenie jaką życzyli sobie za remaster Burnout Paradise.

7 godzin temu, Wredny napisał:

Crysis (w sumie już tylko dwie części), Dead Space i Mass Effect

Trylogia ME jest bardziej niż pewna, crysis to nie jest już ich ip (prawa ma teraz crytek), a co do DS to się zgadzam, choć podejrzewam, że najpierw będą patrzeć jak im się ten mass effect ponownie sprzeda.

Posted

Jedne z najlepszych wyścigów, szkoda że nie podali w trailerze że 'remaster' będzie działać w 30 fps-ach na PS4, Xbox One i Switchu, a w 60fps (przy 1080p) tylko na PS4 Pro i Xbox One X.