Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Luźne gadki

Featured Replies

Opublikowano

2:09 

Szkoda goscia, jednak nie warto jesc i pic bez opamietania :/

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 275,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość majsterrPL
    Gość majsterrPL

Co tu dużo gadać, pewno naj.ebany wleciał pod auto. Ale Lukas na pewno nam niedługo napisze jak było naprawdę. Wina Tuska.

• Alex van Cube
    Alex van Cube

W dyskusji na temat jakości piosenek z imprez piłkarskich pozwolę sobie tylko wrzucić ten link.

• Już wiem dlaczego Rozi chce zyebane korki Mizuno...bo Hulk w nich gra   A Barcelona to jak w pierwszym meczu z Realem o Superpuchar Hiszpanii... więcej fuksa niż skilla.

Opublikowano

Jak wszedłem na tłitera i zobaczyłem wpis o jego śmierci, to myślałem że to jakiś słaby trolling, tym bardziej że kilka minut wcześniej odpaliłem sobie 500OMS :/

(pipi)ił farmazony i był mega bajkopisarzem, ale fajnie się go słuchało i czytało. Szkoda faceta.

Opublikowano

Nawet w jego stylu byłoby gdyby 1 kwietnia zrobił Urbana "Prima Aprilis skur.wysyny!". Ale tak nie będzie :(.

Opublikowano

ejjjjj, szkoda, wlasnie przeczytalem ze nie zyje ://// smutna wiadomosc na koniec dnia, bo goscia lubilem

Opublikowano

Wczoraj w meczu Francja - Hiszpania zastosowano powtórki video i zamiast wyniku 1:1 było uczciwe 0:2.

Przyszłość?

Opublikowano

YKwNL9y.jpg

A czy wy już złożyliście cześć i pokłony posążkowi Ronaldo?

HjYM69j.jpg

TSUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Edytowane przez ragus

Opublikowano

boże siedzę na przystanku i naprawdę nie sądziłem że wejście do tak niepozornego tematu spowoduje taki wybuch śmiechu

Kur.wa ten ryj xDDDDDDD

Opublikowano

Kabiemu sie spodoba

Opublikowano

Takie coś znalazłem pod skrótem meczu legend Liverpoolu i Realu:

9nf7ft23vdu3.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=9W3sWiZ-iO8

Nie wiem jak wam, ale ten utwór bardzo lubię z tych wszystkich utworów tematycznych mistrzostw świata. Oddaje w pełni klimat Brazylii. Wavin' Flag też było cool. Ogólnie lubię, jak ta impreza odbywa się w ciepłych krajach, bo wtedy czuje się ten klimat. A z ME, to Forza Nelly Furtado z 2004 rzondzi.

Opublikowano

Ten utwór zebrał sporo hejtu jak wyszedł, wiadomo, Pitbull nie uchodzi za wielkiego artystę, ale mi też zawsze ta piosenka podchodziła i mega pasowała do tamtych mistrzostw. Kur.wa, jak teraz sobie słucham tego albo Wavin' Flag to aż mi się smutno robi z sentymentu, bo z Rosją i Katarem na karku szybko tak klimatycznych mistrzostw nie doświadczymy.

Boże, to już prawie 3 lata minęły od mundialu w Brazylii xD.

Opublikowano

Show the world where you from, show the world we are one.

Mundial Brazylia, ciepły czerwiec, ciepły lipiec.

Mundial Rosja, cooooooo

Opublikowano

Ogólnie jeśli chodzi o turnieje piłkarskie w ostatnich latach to oficjalne piosenki dają radę. Wavin' Flag i We Are One wiadomo, ale Endless Summer z 2012 czy Feel The Rush z 2008 ciągle w pamięci, a o to w tych piosenkach chodzi, żeby przywoływały wspomnienia po tych paru latach.

Ta nuta Guetty i Zary Larsson z ostatniego EURO też nie najgorsza IMO.

Opublikowano

Tak, ale MŚ miały lepsze zawsze. I te MŚ w ciepłych krajach jeszcze raz powtarzom.

Opublikowano

Z ostatniego Euro kawałek też fajny, ja lubię.

Opublikowano

17952834_1334165853327537_38279522532308

Archiwalne zdjęcie przedstawiające 19-letniego Naszego Roberta na imprezie. Po twarzy i minie widać że jest zrelaksowany.

Edytowane przez c0r