Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Fallout za darmo przez nastepne dwa dni. Jak ktos nie ma to nic tylko lykac.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 336,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

przez najbliższe 48h darmowy Fallout na gog.com

edit: uprzedziliście mnie :(

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano
  • Autor

I jak sie kupi Assasin's Creed i zestaw HOMM 5 to razem beda kosztowac 20 baksow, co moze ujdzie (gdyby mnie obchodzilo AC). Ciekawe, ze namowili Ubisoft na wydania bez drm.

Opublikowano

Podobno ubizonk teraz chce odejść od DRM.

Opublikowano
  • Autor

Tak? Nie tak dawno chyba czytalem, ze chca porzucic rynek pc bo jestesmy wszyscy niewdziecznymi piratami.

Opublikowano

Okazało się że się zajebiście pomylili ;F

Opublikowano
  • Autor

Hej, slyszeliscie? Na GOGu przez nastepne dwa dni...

...gry z serii Might & Magic -50%!

Opublikowano

A ja sobie kiedyś przejdę jeszcze raz, tym razem drugą ścieżką i tego typu dodatki będą miłym bonusem.

Opublikowano

Nie wiem jak wiele osób tutaj kupuje rzeczy (w tym gry) online w sklepach, które nie są polskie, ale..... może komuś się przyda strona gdzie ludzie piszą recenzje różnych sklepów internetowych.

http://www.trustpilot.com/

Opublikowano

Earthworm Jima se kupiłem. A co. 9zł.

Opublikowano

Ja wziąłem Fallouta 2 i pierwszego MDK. Trochę się rozczarowałem w tym drugim przypadku, gdyż nie idzie ustawić w tym full screena. Chodzi to to w malutkim okienku 640x480 bez możliwości powiększenia. Oczy mi chyba prędzej wysiądą niż to przejdę.

Opublikowano

Ja wziąłem Fallouta 2 i pierwszego MDK. Trochę się rozczarowałem w tym drugim przypadku, gdyż nie idzie ustawić w tym full screena. Chodzi to to w malutkim okienku 640x480 bez możliwości powiększenia. Oczy mi chyba prędzej wysiądą niż to przejdę.

A to się odpala spod dosboxa czy normalnie?

Opublikowano

Normalnie. To jest, jeśli można to tak nazwać. Po prostu dziwi mnie, że gra domyślnie działa w takim okienku i nic z tym nie idzie zrobić - na forach czytałem o tym i żadnego rozwiązania nie znalazłem. Chyba tylko jakieś zewnętrzne programy lub wirtualne OS.