Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Fallout za darmo przez nastepne dwa dni. Jak ktos nie ma to nic tylko lykac.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 317,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

przez najbliższe 48h darmowy Fallout na gog.com

edit: uprzedziliście mnie :(

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano
  • Autor

I jak sie kupi Assasin's Creed i zestaw HOMM 5 to razem beda kosztowac 20 baksow, co moze ujdzie (gdyby mnie obchodzilo AC). Ciekawe, ze namowili Ubisoft na wydania bez drm.

Opublikowano

Podobno ubizonk teraz chce odejść od DRM.

Opublikowano
  • Autor

Tak? Nie tak dawno chyba czytalem, ze chca porzucic rynek pc bo jestesmy wszyscy niewdziecznymi piratami.

Opublikowano

Okazało się że się zajebiście pomylili ;F

Opublikowano
  • Autor

Hej, slyszeliscie? Na GOGu przez nastepne dwa dni...

...gry z serii Might & Magic -50%!

Opublikowano

A ja sobie kiedyś przejdę jeszcze raz, tym razem drugą ścieżką i tego typu dodatki będą miłym bonusem.

Opublikowano

Nie wiem jak wiele osób tutaj kupuje rzeczy (w tym gry) online w sklepach, które nie są polskie, ale..... może komuś się przyda strona gdzie ludzie piszą recenzje różnych sklepów internetowych.

http://www.trustpilot.com/

Opublikowano

Earthworm Jima se kupiłem. A co. 9zł.

Opublikowano

Ja wziąłem Fallouta 2 i pierwszego MDK. Trochę się rozczarowałem w tym drugim przypadku, gdyż nie idzie ustawić w tym full screena. Chodzi to to w malutkim okienku 640x480 bez możliwości powiększenia. Oczy mi chyba prędzej wysiądą niż to przejdę.

Opublikowano

Ja wziąłem Fallouta 2 i pierwszego MDK. Trochę się rozczarowałem w tym drugim przypadku, gdyż nie idzie ustawić w tym full screena. Chodzi to to w malutkim okienku 640x480 bez możliwości powiększenia. Oczy mi chyba prędzej wysiądą niż to przejdę.

A to się odpala spod dosboxa czy normalnie?

Opublikowano

Normalnie. To jest, jeśli można to tak nazwać. Po prostu dziwi mnie, że gra domyślnie działa w takim okienku i nic z tym nie idzie zrobić - na forach czytałem o tym i żadnego rozwiązania nie znalazłem. Chyba tylko jakieś zewnętrzne programy lub wirtualne OS.