Skocz do zawartości

Tak zwane indie

Featured Replies

Opublikowano

Lovercraftowski klimat w połączeniu z rougelike fpp gameplejem. Sounds nice. Teka badaj.

• Odpowiedzi 758
  • Wyświetleń 119,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam dla Was coś, co pomoże Wam w wypełnianiu swojego obowiązku wobec wspaniałej Arstotzki.     Nie dziękujcie. Dobro Państwa to nasze dobro. No i nikt nie chciałby tych nielegalnych śmieci z Kole

• Zrobiłem, nawet sobie screena strzeliłem (tylko nie wiedzieć czemu robienie screenów przez steam nie działa w tej grze, musiałem po prostu zrobić print screen i wkleić do painta ). Trochę mi to krwi p

• Coś nieprawdopodobnego jest na horyzoncie!  

Opublikowano

wygląda spoko, tylko ten artstyle :/. bardziej mnie jara remake shadowgate:

\m/

Opublikowano

Grał ktoś w tego Shadowgate ? Na jak długo starcza ? Warto ?

To z tym szczurkiem ma potencjał :) Pomysł z nazwami miejscówek na ekranie w stylu Demon's/Dark Soulsów.

Edytowane przez Dr.Czekolada

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dzis gralem w gry logiczne pt. Sokobond i Hexcells. Obie polecam (Hexcells ma 3 czesci, najlepiej po kolei). Ale mozna poczuc sie glupim. Ja sie poczulem. Kiedys mialem IQ 140, a teraz nie umiem przechodzic tych gier, nie chce mi sie myslec. Wolalbym na telefonie, zeby moc wracac w wolnej chwili. W kazdym razie, gry same w sobie naprawde są świetne i warto posiąść.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Door Kickers fajne? Czy przeciętne? Wiem, że to alfa ale tak się zastanawiam bo wygląda na serio interesująco.

Opublikowano

Na fanpage'u Hotline Miami opublikowali status, który zawierał jedynie ten numer telefonu: +17 865 193 708 (mi się udało połączyć za pierwszym razem, ale ludzie w komentarzach pisali, że mieli z tym problemy - można zamiast plusa wbić 00, powinno banglać). Polecam zadzwonić :ogor:

Opublikowano

Data premiery może? :D

Opublikowano

Czy tylko ja czuję, że gra będzie miała swoją premierę za miesiąc w plusie? 

Opublikowano

10.03.2015

:fsg::banderas:

Dawać preorder na steam!!!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

OOOOOOOŁŁŁŁŁ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

(pipi)ex, no, ale będę napie.rdalał :fsg: :fsg: :fsg: :fsg:

Opublikowano

Czy tylko ja czuję, że gra będzie miała swoją premierę za miesiąc w plusie? 

he he nie

Opublikowano

Zdajecie sobie sprawę jaka to będzie kosa? masa nowych broni, "masek" (nie wiem jak to będzie rozwiązane w dwójce, nie czytam nic). Żeby tylko bossów nie było w ogóle, to byłoby cool, ale raczej nie ma co na to liczyć. No i nie mogę się doczekać jaka konfiguracja będzie najlepsza pod speedruny.

Opublikowano

Ej tam ma nie być przypadkiem coopa? :D

Opublikowano

Trailer sugerował

Opublikowano

Co-opa nie będzie, ale dostaniemy edytor poziomów.

Opublikowano

Ale będzie dual wielding <3 

Ciekawi mnie czy będzie kontekstowych rozwiązaniem przynoszącym korzyści w jednym, dwóch miejscach w grze, czy może będzie go można kreatywnie wykorzystywać przez całą grę. No i kurde mam nadzieję że będzie odpowiednik Tony'ego żeby speedruny były równie szybkie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gral ktos moze w The Escapists ?

jak wrazenia ?

Opublikowano

Ruszył pre-order Hotline Miami 2 na Steamie, Humble i GOG'u, na tym pierwszym 13,5 euro, reszty nie sprawdzałem.

Opublikowano

na gog'u £10,89 lub $16,39 

ciekawe ile bedzie na psn 

Opublikowano

Coś wiadomo co w tej edycji Deluxe jest? Bo nie wiem czy brać zwykłą czy Deluxe.