Square 8 501 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 No to nie było identycznie Wesker czy w pełnej wersji jest odpowiednio głośna muzyka ? Ta w demie była przyciszona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 W pełnej wersji jest normalny dźwięk bo też pamiętam, że w demku było ciszej . Dostęp do demka The Last of Us za ponad 70 dni:/ mamy tylko tapetę z licznikiem i możemy wcisnąć "x" czemu towarzyszy odgłos jakby zamykania drzwi. Przeszedłem dalej niż demko i już widać po filmikach większe poświęcenie uwagi na aspekty fabularne, więcej będzie dialogów coś czuję. Chwilke pograłem w multi i zaliczyłem samouczka dość ciekawie prezentuje sie multi, na początku dobieramy postać wybierając danego Boga patrona np Ares daje możliwości bardziej bojowe natomiast posejdon lecznicze. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 A można mieszać audio eng. z napisami pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Można tak jak w demie, było już pisane. Wojownicy Hadesa w multi. I coś dla tych co już ograli grę, bo spoilery (nie oglądałem jeszcze). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Key 29 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tak można, tak gram i inaczej sobie tego nie wyobrażam. A można mieszać audio eng. z napisami pl ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 btw gra ma online pass - już wiadomo po co ten cały multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Przecież to od premiery Resistance 3 wiadomo że każda gra Sony co ma multi będzie miala OP Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 btw gra ma online pass - już wiadomo po co ten cały multi Wiemy o tym od jakiegos czasu. Natomiast DLC maja wydawac wszystkie za darmo, to jest plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 btw gra ma online pass - już wiadomo po co ten cały multi Wiemy o tym od jakiegos czasu. Natomiast DLC maja wydawac wszystkie za darmo, to jest plus. gdyby tak było to po co edycja z figurką miałaby przepustkę na wszystkie przyszłe DLC(season pass)?? muszę cię poprawić i napisać, że NIE DLC będa darmowe ale mapy do multi!! Z tego co słyszałem można się spodziewać jeszcze jednago boga nda jakiego bedziemy toczyć boją - a to już bedzie płatne... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 casuale, szykujcie sie na ostra frustrację. na normalu. pod koniec przy paru falach przeciwników i zerowym checkpoincie myślałem ze sie popłaczę ze złosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Wiadomo coś o DLC,czy one będą do singla czy do multi?Jeżeli by było tylko do multi to mnie nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Jak do singla to zapewne jak GoW III - stroje. Nie oszukujmy sie, potencjal na DLC ma tylko multi. Nie uwierze w jakis dodatkowy epizod do singla, zbyt duzo pracy by ich to kosztowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 casuale, szykujcie sie na ostra frustrację. na normalu. pod koniec przy paru falach przeciwników i zerowym checkpoincie myślałem ze sie popłaczę ze złosci w jakimś video review jakiś koleś mówił, że nie skończył tej gry przez ten moment Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Co do zmiany mitologii: myślę, że indyjka też by mogła być całkiem spoko: Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ta, krishna krishna. Moze ja cos pomylilem ale to jest temat o Wstapieniu czy Jaka mitologia jest fajna na gre? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 z hinduską miologią jest taki problem że gdyby ją zrobili to by główny bohater musiał wyglądać tak: Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dla tych co zamawiali grę w euro RTV AGD. Dostaliście kod na od plus na 90 dni ? Bo ja nie i jeszcze niekompetentni pracownicy wmawiają mi ze po wpisaniu online passa dostane ps plus. Co oczywiście jest nie prawda. Nie wiem co teraz robić ale widzę ze czeka mnie klutnia z nimi. Nie po to płaciłem więcej żeby tera nie dostać plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja osobiście jeszcze nie odebrałem gry, ale widzę, że się nieciekawie zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Dostałem dwa kody. Jeden to online pass co jak każdy wie upoważnia do gry sieciowej oraz drugi do zawartości dodatkowej. Widzę ze bede musiał tam wstąpić dzis ewentualnie jutro aby dali ten od plus albo w przeciwnym wypadku niech zwracają kase.zagul jak odbierzesz grę to daj znac czy dostałeś ps plus. Edytowane 13 Marca 2013 przez kidnappa Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dla tych co zamawiali grę w euro RTV AGD. Dostaliście kod na od plus na 90 dni ? Bo ja nie i jeszcze niekompetentni pracownicy wmawiają mi ze po wpisaniu online passa dostane ps plus. Co oczywiście jest nie prawda. Nie wiem co teraz robić ale widzę ze czeka mnie klutnia z nimi. Nie po to płaciłem więcej żeby tera nie dostać plusa. Może kod wyślą na maila. Ja też idę odebrać do Euro i po 16 napiszę jak w Rzeszowie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Z Euro zawsze są problemy,zwłaszcza jak ktoś się chce o swoje upomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Bo ja nie i jeszcze niekompetentni pracownicy wmawiają mi ze po wpisaniu online passa dostane ps plus. jesteś pewny? w kodzie ze zdrapki może byc rownie dobrze online pass oraz plus zakodowany nie jestem ekspertem ale wydaje mi sie to mozliwe wiec moze jednak nie kłamią? Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Lepiej niech ktoś potwierdzi to info bo nie wiem czy odbierać Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) To nie jest żadna zdrapka. Po prostu instrukcja do gry a z tylu kod. Obok jest napisane network pass. Dostałem jeszcze ulotkę z kodem do zawartości edycji specjalnej. Zresztą ps plus to była promocja od euro AGD RTV za przedpremierowy zakup gry. Wiec powinni mi to dać oddzielnie a nie e pudelku gry. Edytowane 13 Marca 2013 przez kidnappa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Na infolinii powiedzieli mi że dosla kody na emaila. Właśnie odbieram. E: Email od Euro: Informujemy, że kody na 3-miesięczny abonament Playstation PLus będą rozsyłane przez nas drogą mailową w ciągu 2 dni roboczych po odbiorze towaru. OK. kończymy offtop i piszemy o grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi