Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywianie

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 458,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Pieczywo spozywacie w ogole? Karmowski bulki orkiszowe lansowal swojego czasu.

Opublikowano

Ja ostatnio sobie jadłem chleb żytni z kurczakiem , rzodkieweczką, pomidorkiem i ogóreczkiem. Ale bardziej z tęsknoty za smakiem kanapek :D

Opublikowano

No ja dosc czesto razowy z wedzonym lososiem, zeby popchnac twaróg.

Opublikowano

@Litwin - doszedł mail do ciebie? Odpisz i za tydzień ale jak nie doszedł puszczę jeszcze raz. :D

Opublikowano

Ostatnio była afera że Tesco wysyła do Polski warzywa i owoce klasy"B".

Opublikowano

Z sernikiem kombinowaliście jeszcze jakieś warianty? Dziś był promo w Lewiatanie na półtłusty twaróg Zott 250g to wziąłem dwie kostki, do tego 8 jaj. Zużyłem resztki truskawkowego WPC, miałem jeszcze kilka brzoskwiń w zapasie. Ciepły jest świetny, nawet dobrą konsystencję złapał przy tych proporcjach składników i nie pływał na talerzu mimo temperatury.

Kolejny za jakiś tydzień może zrobię. Popróbowałbym coś z orzechami, wiórkami kokosowymi, kakao (ale takim legitymacyjnym i gorzkim, nie żadne neskłiki). Ano i ciasto wychodzi mi dość cienkie (ze 3cm), gdyż mam za dużą blachę jak na taką ilość składników:)

2yjron9.jpg

Opublikowano

Zawsze sie zastanawialem jaki jest wplyw fajek na mase, trening itd. Jak to jest z tymi fajkami? palic czy nie palic?

Opublikowano

Kazub pali jak lokomotywa, przez to jest taki filigranowy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

100g twarogu poltlustego i maly banan - razem zmieszane widelcem na papke smakuja lepiej niz slodzone Danio czy inny szajs. Od teraz moja ulubiona przekaska bialkowo-weglowa.

Opublikowano

100g twarogu poltlustego i maly banan - razem zmieszane widelcem na papke smakuja lepiej niz slodzone Danio czy inny szajs. Od teraz moja ulubiona przekaska bialkowo-weglowa.

Spróbuj zmiksować serek wiejski z bananem i jogurtem naturalnym na pół godziny do lodówki/zamrażalki po wyjęciu dodać płatki śniadaniowe i wymieszać. Nie ma nic lepszego na gorące dni :)

Opublikowano

Swoja drogą słaba,bo banan to cukry proste,chyba że miksujesz zielonego.

Opublikowano

Ja mixuję ok. 1/3 kostki twarogu z bananem i połową szklanki mleka. Do tego jakieś owoce - ja najlepiej lubię truskawki, ale mogą być też np. jagody i łyżeczka miodu. Najlepszy jogurt na świecie.

^^ banany zawsze zielone.

Opublikowano

A tam slaba;). Okazjonalne 80g banana po treningu wraz z twarogiem to nie jest zla rzecz. Cukry cukrami, ale przynajmniej ma mikroelementy, ktorych nie znajde w innych slodyczach, czy chociazby Danio.

No i fakt, zwykle kupuje zielone banany, a nie zolte i rozmącznione.

Opublikowano

Ostatnio widziałem przepis na "nalesniki" zmiksowac banana z 2 całymi jajkami i taka papke na patelnie.

Opublikowano

No kazeina mocno średnia,ja piję wpi lub wpc i po pół godziny normalne żarcie.

Opublikowano

Tak mi posmakowal twarog z bananem, ze wrzucilem go do worka 'zdrowych slodyczy';) Jak wszystkiego bede sobie odmawial to po co zyc.