Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

No tak do końca równo pod sufitem to widocznie nie miała Wiktorze :problem:

  • Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 461,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

  • Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

  • U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

No w sumie nie ma. To by sie zgadzało. 

Opublikowano

Ofkoz zakładałem, że każdy normalny je pomidorówkę z makaronem/ryżem, jakby co to nie mam nic do babci kanabica :obama:

Opublikowano

Właśnie ugotowałem 2 litry pomidorowej na włoszczyźnie i kg kury. Porcja to 0,3 kg cyca i ~100 g ryżu. Uwielbiam zupy - kibel po nich to poezja. :) Na noc poleciał serek wiejski solo więc mówię dobranoc. :)

 

Na wadze 75,9 kg na wieczór więc trzymam fason. Jak nie spier.dolę na święta akcji z dietą to do marca będzie skóra, trochę mięśni (:lol:) i kaloryfer bynajmniej na ścianie. :lapka:

Opublikowano

Mi sie wydaje ze szarkowi chodzi o "dobra" pomidorówke.

 

Bo samo zrobic nie jest trudne, pamietam jak kolega, student , mi zrobił pomidorówke. 

 

Rosół z vifona, zalany wrzatkiem i polany keczupem. 

 

MMMMM PYCHA

Opublikowano

Jakie czary? Zrobić pomidorową? To łatwiej niż wbijać insulinówkę w udo. :D

 

mówisz o tym szambie na przecierze który promowałeś ? pewnie tak samo dobre jak twoje mięśnie  :yao:

Opublikowano

Nazywasz moją babcie świrem? :shotgun:

A to nie Twoja babcia wpyerdoliła Ci kiedyś odżywki za jednym posiedzeniem?

 

e: cenzura

Edytowane przez kultywator

Opublikowano

 

Jakie czary? Zrobić pomidorową? To łatwiej niż wbijać insulinówkę w udo. :D

 

 

mówisz o tym szambie na przecierze który promowałeś ? pewnie tak samo dobre jak twoje mięśnie  :yao:

Zrób sobie w końcu syna.

Opublikowano

 

Nazywasz moją babcie świrem? :shotgun:

A to nie Twoja babcia wpyerdoliła Ci kiedyś odżywki za jednym posiedzeniem?

 

e: cenzura

 

Chyba te zero kalorii . [*] pamiętam jak dziś ten post , od tamtej pory chowam wszelkie 0kcal pod łóżkiem.

Opublikowano

Ta, to ta sama. 

Opublikowano

dziś miał być off ale postanowiłem przytyrać barki jako, że to oporna partia u mnie. 


 


Dzisiejsza szama


 


Truskawki, białko, owsianka i ciniminis 


 


temporary_12.jpg


 


i krokiety z mięsem z indyka w sosie pomidorowym.


 


temporary_11.jpg


Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Ja dziś kebab u Turka i pizza z biedry ;)

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

ja dzis pizza z biedry, nalesniki u matki

 

To jak panowie , na wiosne pokazujemy bebzony?

Opublikowano

Dawaj, tylko z najnowszym numerem psx extreme, bez kłamstw

Opublikowano

Kobik daj przepis na te krokiety.. dobrze wygladaja :>

Edytowane przez Banny

Opublikowano
Ciasto naleśnikowe:

75g mąki pszennej typ 480

75g mąki pszennej typ 1850 graham drobna

2 jaja

200ml mleka

woda

Farsz:

250g wołowiny/lub innego

cebula

sól

pieprz

natka

75g sosu pomidorowego

Opublikowano

Zrobiłem dzisiaj gulasz z łopatki wieprzowej. Po przygotowaniu 500g mięsa zostało 380g razem z dodatkami przyprawami itp. Liczyć makro mięsa po wysmażeniu czyli dla ok 350g right?

Edytowane przez kes

Opublikowano

Wpis. Ja również robiłem z pół kilo mięsa. Dobry wyszedł, wszedł z kaszą gryczaną jak zły. :D

Opublikowano

Na ogół mięso przed obróbką ma 20 gram białka na 100 gram a po 25.

Opublikowano

Zrobiłem dzisiaj gulasz z łopatki wieprzowej. Po przygotowaniu 500g mięsa zostało 380g razem z dodatkami przyprawami itp. Liczyć makro mięsa po wysmażeniu czyli dla ok 350g right?

Jesli liczysz z jakiejs tabeli mieso surowe to pisz 500g. Jak tabela przewiduje mieso ugotowane/upieczone to wpisz 380.

 

Po obrobce masa miesa maleje z powodu ubytku wody, tluszczu wiec finalnie masz skondensowane bialko w tych 380g.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.