Opublikowano 30 grudnia 20168 l Polecasz jakiś konkretny? Lecisz na beztłuszczowym? Akurat ja tłuszczów w diecie chyba nie powinienem unikać, śniadania jadam zwykle białkowo-tłuszczowe. Dasz linka do tego, którym sprejujesz?
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Tym sie szprajuje https://www.google.pl/search?q=olej+w+sprayu&biw=768&bih=1024&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU2e211JzRAhVFuhQKHfOzDoAQ_AUIBygB#imgrc=dv8PgUgTzkD-LM%3A Albo https://www.google.pl/search?q=olej+w+sprayu&biw=768&bih=1024&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU2e211JzRAhVFuhQKHfOzDoAQ_AUIBygB#imgrc=hmw56tpIEp52UM%3A Zalezy ktory jest w sklepie, polecam byle ktory bo w sumie to to samo. Wychodzi ekonomicznie, lepiej sie zmywa potem, zdrowiej i moim zdaniem smaczniej.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Olej koko nierafinowany > masło klarowane, olej koko rafinowany, może szmalc i boczek >>>>> tłuszcze roślinne
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Nie licze ale grubo ponad miech. A smaze 3 razy dziennie. Wystarczy lekko psiknac i pokryc patelnie zeby bylo ok. Nie ze nakur.wiac jak reksona pod pachami. Zero przylegania , przypiekania. Dobra opcja. Ja juz napewno nie zmienie na smazenie na jakims plynnym oleju
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Ja jem glownie pieczone i gotowane, smazone w weekend jak mam czas. No to dosyc ekonomiczne jest, zamowie sobie na probe. Edytowane 30 grudnia 20168 l przez Shen
Opublikowano 30 grudnia 20168 l No a ja wlasnie tylko smazone. Nie gotuje miesa czy jajec. Ani nie pieke. Za gotowanym nie przepadam a pieczenie zbyt czasochlonne dla mnie. Zamow sobie, nie sadze zebys sie zawiodl. Choc skoro mowisz ze tylko w weekend to raczej ciekawostka ale bedziesz wiedzieal o co kaman
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Smazone to lubie tylko z patelni prosto, a tak to wole juz sobie jakis gulasz czy cos innego z sosem zeby dobrze z ryzem wchodzilo z mikrofali w robocie
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Jadłem dziś tatatatara z Lidla, tego Master Beef. Z ogórem i cebulą zaje.bisty, tylko konserwantów sporo w składzie.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Skoro zmielone mięso po dwóch dniach w lodówce zaczyna śmierdzieć kupą to się nie dziw, że te pakowane mięsa są nafaszerowane chemią. Trza było sobie do rzeźnika iść i poprosić panią żeby zmieliła świeży kawałek
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Wlasnie ! Ledwo troche hantelkami pomachal i juz rozstawia po katach, general sie znalazl, snickersa zjedz bo gwiazdorzysz!
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Olej koko nierafinowany > masło klarowane, olej koko rafinowany, może szmalc i boczek >>>>> tłuszcze roślinne Dlaczego w twoim zestawienie rafinowany jest wyżej niż nie oczyszczony?
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Tym sie szprajuje https://www.google.pl/search?q=olej+w+sprayu&biw=768&bih=1024&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU2e211JzRAhVFuhQKHfOzDoAQ_AUIBygB#imgrc=dv8PgUgTzkD-LM%3A Albo https://www.google.pl/search?q=olej+w+sprayu&biw=768&bih=1024&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU2e211JzRAhVFuhQKHfOzDoAQ_AUIBygB#imgrc=hmw56tpIEp52UM%3A Zalezy ktory jest w sklepie, polecam byle ktory bo w sumie to to samo. Wychodzi ekonomicznie, lepiej sie zmywa potem, zdrowiej i moim zdaniem smaczniej. - fat free cooking - tłuszcz: 0 - skład: Skład: olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny To ile oni tego oleju tam dają na całą puszkę, że skutkuje to 0 tłuszczu, mimo że jest pierwszy w składzie. Kropla na cały szprej? Z tym etanolem na drugim miejscu też w sumie śmieszkowe. 3 x dziennie to nawet frosti nie s m a ż y xD
Opublikowano 30 grudnia 20168 l No ja dlatego się dziwię, że Wiktorek pisze, że to zdrowe jest xD Zrobione z tłuszczu, ale bez tłuszczu. Mocne (pipi) to musi być.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l ty cos jeszcze trenujesz w ogole czy dla beki tu wchodzisz? Ciemszarki nadal podnoszę. Bekę toczę tylko w nietreningowe.
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Czytalem mam beke w ch.uj bo ludzie nie wiedza w 21 wieku na jakiej zasadzie dziala dezodorant xD Olej rzepakowy niezdrowy. Ja pier.ole.
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Tym sie szprajuje https://www.google.pl/search?q=olej+w+sprayu&biw=768&bih=1024&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU2e211JzRAhVFuhQKHfOzDoAQ_AUIBygB#imgrc=dv8PgUgTzkD-LM%3A Albo https://www.google.pl/search?q=olej+w+sprayu&biw=768&bih=1024&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjU2e211JzRAhVFuhQKHfOzDoAQ_AUIBygB#imgrc=hmw56tpIEp52UM%3A Zalezy ktory jest w sklepie, polecam byle ktory bo w sumie to to samo. Wychodzi ekonomicznie, lepiej sie zmywa potem, zdrowiej i moim zdaniem smaczniej. - fat free cooking - tłuszcz: 0 - skład: Skład: olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny To ile oni tego oleju tam dają na całą puszkę, że skutkuje to 0 tłuszczu, mimo że jest pierwszy w składzie. Kropla na cały szprej? Z tym etanolem na drugim miejscu też w sumie śmieszkowe. 3 x dziennie to nawet frosti nie s m a ż y xD Ludzie robiacy na tym forme musza sie mylic. Ja uzywam klarowanego i smalcu. Smaze tylko mieso i jajowe z rana. Reszta parowóz.
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Oczywiscie na logike yakuby im wiecej tluszczu na patelni tym zdrowiej. Spoko. Widzialem jak ronnie coleman psikal tym po payelni. Pewnie sie nie zna.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.