Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty Modern Warfare 3

Featured Replies

Opublikowano

Acti jak zwykle nie oszczędza na promocji :D

• Odpowiedzi 594
  • Wyświetleń 64,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak czytam te newsy o tym MW3, przeglądam komentarze i przypomniałem sobie sytuację jaka nastąpiła po premierze MW2, a potem Black Ops. Masa narzekań, biadolenia, a gra i tak pewnie pobije wszelkie re

• Ta gra w multi to jedno wielkie, niedorobione (pipi) a już szczytem wszystkiego była sytuacja z kill-cama, gdy gość strzelił 5m obok mnie z shotguna i zabił. Idź pan w ch.uj z tym syfem. Do tego co ch

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Od Modern Warfare jest nowy engine. Widać, że ta oprawa stoi w miejscu, ale przyznać trzeba, że skryptowane sekwencje jak zwykle robią wrażenie. No i Activision nie mydli nikomu oczu, pokazując jak ta

Opublikowano

Mozna grac z botami na podzielonym ekranie tak jak w Black Ops?

Opublikowano

Pytanie dla tych, którzy skończyli wątek fabularny

Soap ginie w którymś momencie kampanii?

Opublikowano

A kto miałby wtedy

zabić Makarova? Do tej pory standardem w serii MW była końcówka należąca do Mactavisha.

Opublikowano

Widziałem zakończenie MW3 i gościu który nagrywał pokazał, że skończył kampanię w 4h 20 minut.

a samo zakończenie chyba nawet jeszcze głupsze niż w MW2.

Jaki poziom trudności?

Opublikowano
Widziałem zakończenie MW3 i gościu który nagrywał pokazał, że skończył kampanię w 4h 20 minut.

To lepszy wynik niz w HALO...

Biegnac na very izi kazda gre mozna przejsc w 4 godziny, no i swietnie Mazz ze przeszedles gre na YT. :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

To ciekaw jestem co robia ludzie, ktorym ta gra zajmuje prawie 7 godzin. Przeciez nie liza katow.

Poza tym, stary, speedruny sa w kazdej grze. W RE4 mam 17 godzin na liczniku, a ludzie przechodza ta gre w 1,5 godziny. Halo 3, Reach tez sie dalo przejsc w 4-5 godzin.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak.

Dobry gracz nawet na hardened przejdzie grę poniżej 7 godzin. Ułatwia to konstrukcja leveli, gdzie jest naprawdę niewiele miejsc, gdzie walczymy z 30 przeciwnikami w wąskim korytarzu, mamy wiele mozliwosci zajscia kolesi z flanki i sprzatniecie najgrozniejszych przeciwnikow z nienacka.

Opublikowano

Dobry gracz nawet na hardened przejdzie grę poniżej 7 godzin. Ułatwia to konstrukcja leveli, gdzie jest naprawdę niewiele miejsc, gdzie walczymy z 30 przeciwnikami w wąskim korytarzu, mamy wiele mozliwosci zajscia kolesi z flanki i sprzatniecie najgrozniejszych przeciwnikow z nienacka.

hmm,ale z tego co widzialem nadal miejscami do poki nie pojdziemy do przodu jest ciagly respown przeciwnikow, a to na Veteranie zawsze bylo najtrudniejsze. Mam nadzieje,ze w tym roku bedzie mniejszy hardcore.

Opublikowano

Tak.

No to szkoda.

Bo to jakby nie było, główny bohater tej serii. Z drugiej strony Infinity Ward się nie pierdoli i uśmierca kluczowe postaci, za co mimo wszystko plus, bo mało kto w tej branży decyduje się na coś takiego.

Opublikowano

hmm,ale z tego co widzialem nadal miejscami do poki nie pojdziemy do przodu jest ciagly respown przeciwnikow, a to na Veteranie zawsze bylo najtrudniejsze. Mam nadzieje,ze w tym roku bedzie mniejszy hardcore.

Hmm kilka miejsc na pewno takich jest, ale w większości przeciwnicy się tak nie respawnuja, a z drugiej strony można łatwiej obejść ich bokiem i przejść "trigger pointa" za którym już się nie spawnują.

Opublikowano

moglbys napisac, gdzie mozna dostac. Ktos sie orientuje, czy w saturnach, MM juz jest ?

Opublikowano

Wileńska, vobis.

Opublikowano

Czy ja wiem?

Wiszący na sznurze Makarov przynajmniej wygląda satysfakcjonująco.

W każdym bądź razie lepsze taka walka niż tym czym się popisali panowie z DICE -

Zabicie głównego złego cegłą na pewno przejdzie do historii :sorcerer:

Opublikowano

img0008rx.jpg

Zapraszam gt I Tomek I :)

nie cwaniakuj Ziomek...powiedz mi lepiej czy PL czcionka rozni sie od oryginall jak to mialo miejsce z mw2

Edytowane przez Szymek_PL_