Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy przez te 4 dni nauczyli się rozgrywać rzuty wolne i rożne żeby wstydu nie było.

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
11 minutes ago, Sep said:

Ciekawe czy przez te 4 dni nauczyli się rozgrywać rzuty wolne i rożne żeby wstydu nie było.

Myślę, że jeśli będzie je wykonywać 5 różnych piłkarzy to na pewno będzie lepiej, a nie czekaj.

Opublikowano
W dniu 21.03.2024 o 13:27, Shankor napisał:

Dostaniemy w dupę 0:2 po indywidualnych błędach obrońców lub stałym fragmencie. Nasze orzełki wyjdą z obesraną zbroją na murawę i będzie panika-gejming z szybkim pozbywaniem się posiadania. Robercik oczywiście kontuzja w 30. minucie.

Może teraz się sprawdzi :whistling:

Opublikowano

Według informacji Goal.pl w przypadku dzisiejszej wygranej z Walią kadrowicze mają otrzymać premię w wysokości około 10 milionów złotych 

Ostatnio temat premii wyszedł naszym na dobre :kaz:

Opublikowano

Rzeczywiście temat premii zawsze dobrze wpływa na naszych kopaczy. Na mundialu bardzo ich to zmotywowało do proszenia Argentyńczyków, żeby im więcej goli nie strzelali :kekw:

Opublikowano
2 godziny temu, ginn napisał:

Mi się nic nie śniło, ale walimy dzisiaj Walię 2-1 po decydującej bramce Kiwiora z rożnego :yano:

ja też ośmielam się stawiać 2:1 dla nas, mój kolega też postawił 2:1 nie znając mojego typu, więc coś jest na rzeczy :problem:

Opublikowano

Dobra dawać już to, ileż można czekać.
POLSKA 2:0 ! 

Opublikowano

Szpaku po tej przerwie nowa energia, aż chce się słuchać jak jest w takiej formie. Pasję do zawodu ma na pewno.

Opublikowano

Póki co nie wyglądamy źle, powiedziałbym że nawet lepiej od walijczyków

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Czy ja wiem czy lepiej, na pewno nie jesteśmy osrani. Będzie dobrze 

Opublikowano
2 minutes ago, Kaczi said:

czy tylko ja mam takie zdanie ze koszulki naszych wyglądają jak piżamy?

I to dość drogie, 689zl w sklepie Pzpn

Opublikowano
5 minutes ago, Bartg said:

I to dość drogie, 689zl w sklepie Pzpn

no to grubo.... Prezes już na wódkę nie ma?  To nawet oficjalne koszulki Arsenalu kosztują taniej.... 

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale co robi Roberciq w linii obrony :pechowiec:

Opublikowano

Pomysłu na atak to nie ma żadnego. Zalewski dziś nie jest w stanie sobie pobrykać i dupa.