Opublikowano 26 marca 20241 r Ciekawe czy przez te 4 dni nauczyli się rozgrywać rzuty wolne i rożne żeby wstydu nie było.
Opublikowano 26 marca 20241 r 11 minutes ago, Sep said: Ciekawe czy przez te 4 dni nauczyli się rozgrywać rzuty wolne i rożne żeby wstydu nie było. Myślę, że jeśli będzie je wykonywać 5 różnych piłkarzy to na pewno będzie lepiej, a nie czekaj.
Opublikowano 26 marca 20241 r W dniu 21.03.2024 o 13:27, Shankor napisał: Dostaniemy w dupę 0:2 po indywidualnych błędach obrońców lub stałym fragmencie. Nasze orzełki wyjdą z obesraną zbroją na murawę i będzie panika-gejming z szybkim pozbywaniem się posiadania. Robercik oczywiście kontuzja w 30. minucie. Może teraz się sprawdzi
Opublikowano 26 marca 20241 r Quote Według informacji Goal.pl w przypadku dzisiejszej wygranej z Walią kadrowicze mają otrzymać premię w wysokości około 10 milionów złotych Ostatnio temat premii wyszedł naszym na dobre
Opublikowano 26 marca 20241 r Rzeczywiście temat premii zawsze dobrze wpływa na naszych kopaczy. Na mundialu bardzo ich to zmotywowało do proszenia Argentyńczyków, żeby im więcej goli nie strzelali
Opublikowano 26 marca 20241 r 2 godziny temu, ginn napisał: Mi się nic nie śniło, ale walimy dzisiaj Walię 2-1 po decydującej bramce Kiwiora z rożnego ja też ośmielam się stawiać 2:1 dla nas, mój kolega też postawił 2:1 nie znając mojego typu, więc coś jest na rzeczy
Opublikowano 26 marca 20241 r Szpaku po tej przerwie nowa energia, aż chce się słuchać jak jest w takiej formie. Pasję do zawodu ma na pewno.
Opublikowano 26 marca 20241 r Póki co nie wyglądamy źle, powiedziałbym że nawet lepiej od walijczyków Edytowane 26 marca 20241 r przez ginn
Opublikowano 26 marca 20241 r czy tylko ja mam takie zdanie ze koszulki naszych wyglądają jak piżamy?!
Opublikowano 26 marca 20241 r 2 minutes ago, Kaczi said: czy tylko ja mam takie zdanie ze koszulki naszych wyglądają jak piżamy? I to dość drogie, 689zl w sklepie Pzpn
Opublikowano 26 marca 20241 r 5 minutes ago, Bartg said: I to dość drogie, 689zl w sklepie Pzpn no to grubo.... Prezes już na wódkę nie ma? To nawet oficjalne koszulki Arsenalu kosztują taniej....
Opublikowano 26 marca 20241 r Obstawiam kartkę albo karny za to przytrzymywanie i ciąganie za koszulki
Opublikowano 26 marca 20241 r Pomysłu na atak to nie ma żadnego. Zalewski dziś nie jest w stanie sobie pobrykać i dupa.