Opublikowano wtorek o 19:182 dni 18 minut temu, UberAdi napisał(a):Jak na razie Finlandia gra na poziomie jakiegoś San Marino więc powinniśmy to wygraćDobra ja zamykam morde xD
Opublikowano wtorek o 19:192 dni Dobrze, ze bagieta na lawce siedzi. W nocy Skorupski dostanie telefon, że już nie jest pierwszym bramkarzem.
Opublikowano wtorek o 19:212 dni Miałem nie oglądać ale musiałem iść do dziecka bo coś kiepsko śpi to sobie włączyłem obraz na komórce akurat na karnego. Elegancko
Opublikowano wtorek o 19:212 dni Sezon się skończył, prawie lato jest. Komu by się chciało w piłkę grać.
Opublikowano wtorek o 19:232 dni To teraz motywacyjna przemowa Ziela w przerwie i w drugiej jazda z kürwaami.
Opublikowano wtorek o 19:252 dni Miałem takie przeczucie, patrząc na naszą krótką grę od bramki, że coś się wydarzy. Ale tego, że odwali coś Skorupski to się nie spodziewałem 😅
Opublikowano wtorek o 19:292 dni Ciekawe czy Lewy ogląda jak grają jego byli ziomeczki [emoji848]Chyba nie będzie za nimi tęsknił [emoji16]
Opublikowano wtorek o 19:322 dni W glowach naszych juz sporzadzony mail do kupy, ze spotkanie jest w spodniach.
Opublikowano wtorek o 19:342 dni Pierwsza połowa stabilnie, ale jak wiemy ze skoków narciarskich potrzebne są dwa dobre skoki.
Opublikowano wtorek o 19:342 dni Ten Pochlajpalo to by się na naszym zgrupowaniu chyba dobrze odnalazł.