Opublikowano 10 czerwca10 cze 18 minut temu, UberAdi napisał(a):Jak na razie Finlandia gra na poziomie jakiegoś San Marino więc powinniśmy to wygraćDobra ja zamykam morde xD
Opublikowano 10 czerwca10 cze Dobrze, ze bagieta na lawce siedzi. W nocy Skorupski dostanie telefon, że już nie jest pierwszym bramkarzem.
Opublikowano 10 czerwca10 cze Miałem nie oglądać ale musiałem iść do dziecka bo coś kiepsko śpi to sobie włączyłem obraz na komórce akurat na karnego. Elegancko
Opublikowano 10 czerwca10 cze Sezon się skończył, prawie lato jest. Komu by się chciało w piłkę grać.
Opublikowano 10 czerwca10 cze To teraz motywacyjna przemowa Ziela w przerwie i w drugiej jazda z kürwaami.
Opublikowano 10 czerwca10 cze Miałem takie przeczucie, patrząc na naszą krótką grę od bramki, że coś się wydarzy. Ale tego, że odwali coś Skorupski to się nie spodziewałem 😅
Opublikowano 10 czerwca10 cze Ciekawe czy Lewy ogląda jak grają jego byli ziomeczki [emoji848]Chyba nie będzie za nimi tęsknił [emoji16]
Opublikowano 10 czerwca10 cze W glowach naszych juz sporzadzony mail do kupy, ze spotkanie jest w spodniach.
Opublikowano 10 czerwca10 cze Pierwsza połowa stabilnie, ale jak wiemy ze skoków narciarskich potrzebne są dwa dobre skoki.