Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Bardzo dobry mecz, nie nudziłem się, dziękuję reprezentacji za te emocje.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 5 minut temu, _Shaman_ napisał(a):A to nie wynika z przebiegu meczu?Nie spodziewalem sie niskiego pressingu w meczu z malta.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Jakby nie patrzeć, Malta kończy i tak grupę z 5 punktami, i jakby wyłączyć mecze z Holandią to zaskakującym bilansem bramek 4-7. Pokonali Finlandię, z Litwą stracili prowadzenie w 95. minucie meczu. Co chyba najciekawsze, MOCNO CISNĘLI Finlandię u siebie i ich porażka 0-1 świadczy raczej o świetnej formie bramkarza Finów, niż o tym, jak wyglądał mecz.Postawili się w każdym meczu poza Holandią, i jak na wyspę o populacji Gdańska to mogą być na pewno bardzo dumni z takich eliminacji.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Najważniejsze, że są trzy punkty. Tyle, bo nie ma co mówić o tym meczu... Tragiczny występ i fartowna wygrana. Czekamy na rywala w barażach.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 4 hours ago, BRY@N said:Czy tam naprawdę nie ma nikogo lepszego na prawą obronę Matty Cash albo Norbert Wojtuszek ?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ten Wiśniewski to powinien wejść dopiero jak nikt inny nie jest zdolny do gry. On gra tak paralitycznie, że ja bym grał wszystkie akcje jego stroną.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 7 hours ago, Kaczi said:Matty Cash albo Norbert Wojtuszek ?Cash oczywiście, sle nie gral z powodu urazu.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 11 godzin temu, ogqozo napisał(a):Postawili się w każdym meczu poza Holandią, i jak na wyspę o populacji Gdańska to mogą być na pewno bardzo dumni z takich eliminacji.A na przeciwko 40 mln kraj w sercu europy, zlozony z superprofesjonalistow zarabiajacych tyle co neurochirurdzy w US i A , kraju gdzie pilka nozna to sport narodowy i niemalze kult. Ale ta Malta musiala dostac na pizde
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Coś by to nam zmieniło w barażach, jakby się skończyło 2:2, albo by przegrali 2:3?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Przy wszystkich punckiczkach i rankindżkach, baraże będą wyglądały tak, że Polska musi pokonać dwie ekipy piłkarskie, które będą z kolei starały się ją pokonać.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jak chcemy grać z dziećmi z Nibylandii na MŚ to nie możemy obawiać się baraży.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 hours ago, Bartg said:Cash oczywiście, sle nie gral z powodu urazu.Nawet nie wiedziałem ze ma uraz, meczu też nie oglądałem. Pochłonęła mnie gierka where winds meet