Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dishonored

Featured Replies

• Odpowiedzi 364
  • Wyświetleń 63,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trailer:   http://www.gametrailers.com/video/e3-2012-dishonored/730754

• Na PS3 w 40 sekundzie przelatuje ważka, na x360 brak. Kolejny raz 3 amerykańskie rdzenie przegrały z jednym japońskim.

• Grałem dzisiaj trochę w Dishonored.     No cóż - moja Gra Roku to raczej nie będzie, choć na ten moment trudno mi też wskazać konkurencję. W swojej klasie, to naprawdę bardzo dobra gra. Ale jednak

Opublikowano

Design mozna jeszcze podciagnac pod sredniowieczne misje w Time Splitters 3

Opublikowano

A rozgrywką chyba najbardziej zbliżone jest do Deus Ex Human Revolution. Jak widać, czerpano z samych najlepszych wzorców - genialny tytuł, który łyknąłem w dniu premiery.

Tak sobie przeczytałem cały ten temat i narobiliście mi smaka na powrót do Dunwall - chyba czas ograć dodatki a może później pokusić się o platynkę :)

Opublikowano

A rozgrywką chyba najbardziej zbliżone jest do Deus Ex Human Revolution. Jak widać, czerpano z samych najlepszych wzorców - genialny tytuł, który łyknąłem w dniu premiery.

Tak sobie przeczytałem cały ten temat i narobiliście mi smaka na powrót do Dunwall - chyba czas ograć dodatki a może później pokusić się o platynkę :)

Polecam - swietne dodaki. Oba tworza jednolita historie, ktora jest jak druga kampania.

Opublikowano

Znaliscie obsade Dishonored? Michaela Madsena jako Dauda da sie rozpoznac od razu, ale w grze wystepuja jeszcze Susan Sarandon, Lena Headey, John Slattery, Brad Dourif (Wormtongue z Wladcy Pierscieni), Chloe Grace Moretz. Damn it. Grajac w gre, mowisz sobie, ze znasz te glosy, ale dopiero teraz to sprawdzilem i prawie spadlem z krzesla.

Opublikowano

Oczywiście, większość z tych aktorów bardzo lubię (oprócz zjebanej drewnianej Chloe, ale na szczęście nie świeci w tej grze swoim krzywym pyskiem, tylko podkłada głoś). Dodatkowo Księżniczka Leia z SW mówi z głośników na ulicach Dunwall ;)

Opublikowano

Masz racje, Carrie Fisher jest spikerka w Dunwall. Co za tytul, co chwile cos nowego odkrywam.

Jezeli potwierdza sie plotki o Dishonored 2: Darkness of Tyvia to z miejsca stanie sie to jedna z najbardziej oczekiwanych gier na PS4. Oby w jednym z najblizszych numerow GameInformera gre zapowiedzieli albo na VGA.

• 1 rok później...
Opublikowano

Aktualnie na PSN Dishonored można wyrwać za 25 zeta. Jest ktoś kto pobierał? Jeśli tak to są polskie napisy?

Opublikowano

Kanabis za tyle sprzedaje pudełko :potter:

Opublikowano

Aktualnie na PSN Dishonored można wyrwać za 25 zeta. Jest ktoś kto pobierał? Jeśli tak to są polskie napisy?

Gry wydawane przez Bethesdę nie są lokalizowane w naszym kraju tak więc nie. W Dishonored na pewno nie ma polskiej wersji. 

Opublikowano

Gry wydawane przez Bethesdę nie są lokalizowane w naszym kraju tak więc nie. W Dishonored na pewno nie ma polskiej wersji.

Eee no... Wolfensteiny, Fallout 4, Dishonored i Dishonored DE - gry Bethesdy, które mają język polski. Nie wiem skąd ci się wzięło, że nie robią ich po naszemu.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Na PS3 było w PL? Ja nie miałem. Skyrim tak samo nie był po polsku na konsolach. 

Opublikowano

Ok. Zwracam honor. Po prostu nigdy sam nie miałem żadnej z gier Bethesdy w pl i stąd takie wnioski xDDD