Skocz do zawartości

Resident Evil 6

Featured Replies

Opublikowano

Tak czytam i czytam może w końcu kupie tego RE6 bo tani jak barszcz jest  :teehee:  Demo takie śmiszne było i pasikoników nie widziałem w nim :c

A ja chce pasikonika

Jak masz kogoś do co-opa to kupuj śmiało, fajna gierka. 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czas chyba kupić telewizor HD graficznie jest przyzwoicie i podpieram słowa Kaliego z PE, gra wygląda o wiele lepiej niż RE5 i będzie więcej obszarów do eksploracji   Czuć moc i bardzo odpowiada m

• Co jest dla Ciebie takiego "zajo" w tych ostatnich RE? Czwórke jeszcze zrozumiem, bo przy całym tym przesunięciu w stronę akcji zachowała ona bardzo klimatyczne i budujące napięcie elementy (Wioska no

• masaKRATOS
    masaKRATOS

Przeciez to będzie najwiekszy crap tej generacji konsol. Resident Evil 5 było słabe??? Przygotujcie sie na porażkę capcomu na całej linii...

Opublikowano

OCENA: 7/10

Ile Capcom płacił za tak wysoką ocenę ?? 

Opublikowano

pasikonik Javo Noga Skakanje dla pana raz i całkiem za darmo

noga.jpg

lansowanie się na znawcę dobrych gier i pozytywne komentarze n.t. RE6 does not compute. 

Opublikowano

Aww so cute and cuddly,teraz to chcem na żywo przytulić :D 15 ełro to nie majątek za RE6 może kiedyś kupie

Opublikowano

Czasem nawet za 40zikos z przesyłką to chodzi na Allegro więc jak już tak chcesz to może coś tam znajdziesz w atrakcyjnej cenie.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

OCENA: 7/10

Ile Capcom płacił za tak wysoką ocenę ?? 

I właśnie komentarze tego typu są dla mnie debilne. Czyli nie czytałeś tekstu i nie masz pojęcia co napisałem... Podpowiem jedynie, że ta ocena jest najbardziej obiektywną oceną, z jaką mogłeś się w swoim życiu zetknąć. Gdybyś przeczytał tekst, wiedziałbyś, że sporo rzeczy mi się w tej grze nie podoba, a jeszcze więcej jest zwyczajnymi debilizmami. Nie podoba mi się strona, w którą idą gry i za cholerę nie chciałbym, by jakiś inny tytuł podążył tą ścieżką. Kłopot w tym, że RE6 ma sporo elementów składowych, które wykonane sa na tyle dobrze, że biorąc pod uwagę całość, wystawianie ocen pokroju 3/10 uważam za totalne nieporozumienie i brak jakiegokolwiek pojęcia o grach w ogóle. Mi też się ten tytuł nie podobał i jeśli miałbym skwitować go jednym słowem, napisałbym - "goovno" - chcąc być jednak rzetelnym, musiałem brać pod uwagę grę, jako całokształt i za cholerę nie mógłbym wystawić jej niższej oceny - sumienie by mi nie pozwalało.

Edytowane przez WrednyPL

Opublikowano

No teraz każdy leci z nurtem i brak własnego zdania jest powszechnie znany na forum.

Opublikowano

Ja oceny bym temu crapowi nawet nie wystawiał. Nie grać, nie kupować, zakopać na pustyni.

Opublikowano

Co OP w Resident Evil 5 dawał więcej frajdy bo zwyczajnie na Proffesional nie dało się grać samemu. AI Shevy wiadomo. A w RE6 już to poprawili i kompani nie szli jak owce na rzeź. Stąd za samo wymuszenie grania z człowiekiem dałbym ocenę wyżej RE5. 

Dziś już nie pamiętam nawet co mnie tak bawiło w RE6, no i te płatne DCL  :bad: Już gdyby dali to w plusie darmo to był nie wracał. 

Opublikowano

Capcom po prostu przekombinował. Powinni skupić się na jednej kampanii z nastawieniem na horror. Nie mówię, że źle mi się grało bo mimo wszystko nie przeszkodziło mi to w spędzeniu z grą prawie 30h ale rozumiem oburzenie co niektórych. To był taki eksperyment, do którego firma już zapewne nigdy nie wróci.

Opublikowano

Co op w resach jest do wielkiej d.py. Umieszczanie go w głównej serii jest tak złym pomysłem, że głowa mała.

Współpraca z tępą sztuczną inteligencją, wkur.ia niemiłosiernie.

Opublikowano

Jestem podobnego zdania ale z drugiej strony nie spotkałem się z opinią, żeby co-op w RE5 należał do słabych. Po prostu czasem cierpią na tym gracze singlowi mierzący się z wyższymi poziomami trudności. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoś chętny na co-opik? Gram sobie od wczoraj Leonem i chętnie bym z kimś pograł. Square, gdzie jesteś?

Opublikowano

W sumie jakoś na początku, po ubiciu tej laski w kopalni czy co jest za lokacja :)

Opublikowano

To można w końcu dokończyć bo z Weskerem się ugadałem ale mnie olał na rzecz polskiej megatony Dying Light xD

Opublikowano

Niby mogę kolejny raz dać szansę szóstce. Przy weekendzie można usiąść jakby co.

Opublikowano

To może dzisiaj? Ja będę po 22.00 na PSN jakby co bo jest fajny event na RE.net. Tam akurat się zatrzymaliśmy.

Opublikowano

Ok, powinienem być. Odpaliłem przed chwilą, żeby można było zacząć bez opóźnień. HS się ładuje właśnie.

A co to za event? Jakieś bonusy podczas gry czy co?

Edit:

NemesisUS

Last Sign-In: 7 Hours Ago

Edytowane przez Square

Opublikowano

Musimy się jutro zgadać jakoś. Eventy są powiązane z serwisem RE.net. Wystarczy, że założysz tam konto i zsynchronizujesz je ze swoim profilem PSN. Twój czas gry i postępy w RE6 od razu przechodzą na stronkę i otrzymujesz punkty, za które możesz kupić dodatkowe stroje czy bronie.

Eventy odbywają się co jakiś czas i za udział otrzymujesz punkty i tickety potrzebne do odblokowania contentu. Załóż konto a sam zobaczysz, że to fajne. Wtedy w opcjach gry ustawiasz włączone przesyłanie danych do RE.net i gotowe. 

Możemy się na jutro zgrać jak coś. Ja będe tak po 22.00 jakoś.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pauzować można tylko jak ma się ustawioną grę offline.

Opublikowano

Można spróbować :) Będę za kilka/naście minut.