Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny xd

Szarku, tak urósł. Spójrz sobie na fotki z wczoraj, typ jest tylko trochę większy od dziewczyny Owcy.

Tak Kanabis, na frytkach i McDonaldach, gdzie ostatnie 2-3 miesiące wszystkie węgle pochodziły z grachamek i ziemniaków, a białko i tłuszcz to praktycznie same koguty/kury/dziki i inne mięsa

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 409,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

A ty myslisz ze nawet jadac na dopingu w koncowej fazie przygotowan do zawodow nie ma restrykcyjnej diety i mozna sobie jesc co chcesz? Ok.

Yakubu ty sobie wierz w co chcesz, masz do tego prawo. Ale ja w bajki nie wierze.

Opublikowano

Kogo to yebie? Ja ich propsuje za wklad gdzie teraz spijaja smietanke. Tak sie zaraba w tych czasach. Szacunek.

Edytowane przez U Heisenberg U

Opublikowano

Mnie yebie pokolenie yakubusów,którzy wierzą w ich mit.Nic im nie zazdroszczę bo mieli pomysł na siebie i go zrealizowali.Nie wiem co jest z yakubu,że nie umie ich nauk w życie wprowadzić.

Opublikowano

Na rozluźnienie polecam tego gościa. Pierwszy raz dopiero u niego zobaczyłem jak wykonywać poprawny martwy ciąg, bo żadne z filmików lub instruktaży, które widziałem bądź czytałem, nie mówiły o wszystkich aspektach mc. A to pomijali ustawienie środka stopy idealnie pod sztangą, a to pomijali rotację zewnętrzna stóp, a to nie była mowa o czymś tam jeszcze. Dodatkowo zrobił świetny filmik o rumuńskim martwym ciągu, który naprawia odcinek lędźwiowy. W tym momencie, obok athlean-x, mój ulubiony fitnesstuber. 

No i ma za(pipi)istą brodę i wyje.bane w redukcję.

Opublikowano

Zayebista tez moze kupie :D

Opublikowano

spider-mana ukasil pajak, nie dzik :/

Opublikowano

Poundout ma jedne z fajniejszych jakosciowo ciuchow wiec rowniez polecam.

Zależy jak użytkujesz, do treningu siłowego wystarczą, ale do jakiegoś dłuższego treningu biegowego, czy coś to już trochę gorzej. Jak grałem jeszcze w kosza to był tobasz sponsor, dostawałem sporo ciuchów i tak na przykład stroje meczowe średniej jakosci, ale rushguardy całkiem spoko. Kumple gacie i legginsy chwalili.

Opublikowano

https://www.facebook.com/fundacjacancerfighters/photos/a.1532512116969975.1073741852.1443999529154568/2038488866372295/?type=3&theater

Fundacja Cancer Fighters, która wspiera dzieci walczące z nowotworem, we współpracy z Pitbullem, wypuściła koszulkę, którą można nabyć, dokonując darowizny na konto fundacji. Właśnie przed chwilą zamówiłem, generalnie je.bać stroje spidermanów na siłownię czy tam innych punisherów, ale można pomóc dzieciakom i mieć fajną szmatę na pakerni.

Opublikowano

Wziąłem L-kę, mam nadzieję, że będzie dobra :)