Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Farmeros zabił 3 osoby przy powitaniu "na misia" i uszkodził trenera podczas sparringu.
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Przezylem. Dostalem mega wycisk, a trening i tak byl krotszy niz zwykle z powodu temperatury. Trwal ok. poltorej godziny. Dzis czuje przyjemny ból w miesniach Ale podobalo mi sie sakramencko, jest super! Atmosfera jest kozacka, chlopaki sa wyrozumiale, nie ma zadnej spiny. Trenowalismy wczoraj glownie stojke, jakies front kicki, low kicki i takie tam duperele. Myslalem ze bedzie gorzej, ale o dziwo moje zniszczone uzywkami cialo nie poradzilo sobie najgorzej i wymieklem dopiero na samym koncu, przy ktorejs serii podciagania sie :v Anyway propsuje bardzo mocno, nie spodziewalem sie takiej zajawy, nastepny trenin w srode i na pewno bede :]
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Pooglądałem jeszcze kilka filmików na tym kanale. Niesamowite jak gość o relatywnie chudych łapkach robi wszystkich w podnoszeniu ciężaru nad głowę. Bysiorki wymiękają, a gość macha tym jakby ważyło 20kg.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Owszem robi wrazenie. Ale to nie dla mnie. Wole klasyczne operowanie ciezarami.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Kozak to typek z innego filmiku. 70 kilo przecinka a w przysiadzie 200
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Kozak to typek z innego filmiku. 70 kilo przecinka a w przysiadzie 200 Koleszka moj 82kg przysiad 240kg na 4/5x ? To jest sila i moc ;x Filmik sprzed 2/3 miechow ? Tu ok 220kg na gryfie. Ja to te bydle po lewej :F https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpa1/v/t42.1790-2/11039041_812287778859177_474016872_n.mp4?efg=eyJybHIiOjgzOCwicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoicmVzXzQyNl9jcmZfMjNfbWFpbl8zLjBfc2QifQ%3D%3D&rl=838&vabr=466&oh=04ca6762fdc640c2dc3a10f66ac3a04d&oe=55CB87C2 Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez wronerro
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Byłby ktoś zainteresowany 2,2 kg Whey C6 cookies and cream za 120 zeta + kw?
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Adminowy przydział,ale na razie nie potrzebuję tego białka więc sprzedaję.
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l zaskoczeni wynikiem? ja trochę? lol serio ? czarnego zabiła sztanga, bo jej nie trenuje ogólnie to nie wiem czy wiecie, ale w trójboju siłowym nie trzeba być szwarcenegerem, żeby wycisnąć 250 na klate. nie, kiedy jest to jedno z trzech ćwiczeń, które się trenuje i skupia całą uwagę Niesamowite jak gość o relatywnie chudych łapkach robi wszystkich w podnoszeniu ciężaru nad głowę. Bysiorki wymiękają, a gość macha tym jakby ważyło 20kg no niesamowite, że próbują to wycisnąć i nie mają pojęcia o podrzucie szok, łamiąca wiadomość, wygląd nie przekłada się bezpośrednio na siłę !!! Edytowane 13 sierpnia 20159 l przez Kazub
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l EJ ale Kazub ma racje, tak samo szczury od kalenistyki mogą robić rzeczy które wydawałoby sie przytyrany typ powinien zrobic bez problemu. Nie w każdym cwiczeniu najwiekszą role odgrywa siła lecz technika. Polecam nawet zwykłego muscle upa. Nie jeden z was by sie zdziwił ze to nie takie hop siup bez znania techniki.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l panowie sorry ale kto ma fejsa niech obada ten filmik karmowskiego https://www.facebook.com/michal.karmowski/videos/895183430535363/?pnref=story To chyba najwiekszy idiota na youtube jesli chodzi o siłownie. Serio az mi go żal sie zrobiło
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l No ale nie rozumiem. Bo toczy beke z innych czy jest jakis ukryty powod ktorego ja nie widze?
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Ja nie widze nic zlego jesli ktos bierze. Bardzo gardze, jesli widze z 10km ze koles nie jest na kreatynie a bedzie pyerdolil ze jest 100% natural. To widac po jakosci miesnia, nabiciu. Kazdy kto siedzi w tym temacie wie jak to wyglada. Po co ta obluda? Ja wiem ze sterydy to jest tylko czesc calosci. Dalej BARDZO wazna jest dieta i trening. Koks sam z siebie guwno zrobi. Jedynie zdechniesz w rowie bez wiedzy. A znam takich co wpyerdalaja jak leci a nie wiedza co to odblok. Edytowane 16 sierpnia 20159 l przez KoBik
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Dlatego się dziwię,że ktoś może powoływać się w jakieś sprawie" bo Karmowski tak powiedział" Bo on już zapomniał jak to jest być naturalem,za to podoba mi się szydera z tych ludzi o których mówi,moja klientka pracuje w aptece przy Pure i mówi że wszyscy trenerzy do niej po strzykawki i igły chodzą Edytowane 16 sierpnia 20159 l przez Litwin81
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l No ale nie rozumiem. Bo toczy beke z innych czy jest jakis ukryty powod ktorego ja nie widze? Chodzi mi o noszenie przez niego bransoletki z napisem jestem natural. No chyba ze to jest 100% sarkazm to zwracam honor
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l No ja takie wrazenie odnioslem. Sam wspomnial ze oni maja tyle wspolnego z byciem naturalnym co i on, czyli nic
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l Aha no to chyba ze tak to oki Dawał juz tyle głupich filmików ze myslałem że zaczał sie też uwazac za naturala