Opublikowano 14 marca 20187 l Dlatego pytam bo tętnica nie powinna mieć większego wpływu na rozwój mięśnia ale nigdy też nie badałem sobie proporcji szybko i wolno kurczliwych . Może jest jakaś zależność między grubością tętnicy a rozkładem włókien wolno/szybko kurczliwych.
Opublikowano 14 marca 20187 l A może przez takie tętnice większe dostarcza się więcej skladników odżywczych i tlenu?Tak tylko zgaduję.Nie wazne jakie masz włókna jak są zle odzywione to nie urosną.
Opublikowano 15 marca 20187 l Tez mi sie wydaje ze to jednak o wlokna chodzi, ale wieksze tetnice tez jakis wplyw moga miec czy to przez wydajniejsze odzywianie miesnia, natlenianie czy ogolnie ukrwienie. A wszystko sie laczy w jedna calosc o ktorej Szarku piszesz.
Opublikowano 17 marca 20187 l Ehh... xd Ludzie wstydu nie mają. Śmieszy tym bardziej, że by nie być ostatnim na takich zawodach wystarczy obejrzeć kilka filmików na kanale jutub Warszawski Koks i poćwiczyć z trzy miesiące.
Opublikowano 19 marca 20187 l Po obejrzeniu tego żarty z krupka czy mausa nie powinny już mieć miejsca.
Opublikowano 21 marca 20187 l W dniu 17.03.2018 o 22:17, SpacierShark123 napisał: Dawaj Litwin linka do jakiegoś wątku pośmiałbym się. Najlepszy temat ever,na bieżąco świeże polewki: http://www.body-factory.pl/showthread.php?10938-PRZE(pipi)E-z-siłowni-upośledzeni-białkiem-proteinowi-rycerze-muzułmanie-siłowni
Opublikowano 22 marca 20187 l Tam sobie pedaly zdjecia penisow wklejaja. Nie wchodz tam Spacier. http://m.sfd.pl/Dziwny_Kolor_skory_na_jajkach_3_lata_ON...fota...-t1162942.html Ja pier.dole co te koxy. XDDDDDDDDD Edytowane 22 marca 20187 l przez Gość
Opublikowano 22 marca 20187 l Cytat Pewnie uschły te jajeczka tam skoro lecisz od trzech lat i nie biłeś hcg ani razu. Cytat Uschly a jak. Ale chodzi mi o ten kolor czy jest w normie? Jaja się zeschły, można zamykać.
Opublikowano 22 marca 20187 l No i z tego jest beka Debila sa w każdej społeczności,ale miano proteinowego rycerza dierżą tylko wybrańcy
Opublikowano 23 marca 20187 l Zapłacę każde pieniądze, żeby jakiś mod Litwinowi dał proteinowy rycerz nad avatarem. Edytowane 23 marca 20187 l przez Gość
Opublikowano 23 marca 20187 l 3 minuty temu, Maus napisał: Zapłacę każde pieniądze, żeby jakiś mod Litwinowi dał proteinowy rycerz nad avatarem. @Colin, będzie hajs na mans24
Opublikowano 23 marca 20187 l 2 godziny temu, Colin napisał: do usług Mogleś dac Muzułmanin siłowni ale i rycerz biere w ciemno. Edytowane 23 marca 20187 l przez Litwin81