Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 377,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Dlatego pytam bo tętnica nie powinna mieć większego wpływu na rozwój mięśnia ale nigdy też nie badałem sobie proporcji szybko i wolno kurczliwych . Może jest jakaś zależność między grubością tętnicy a rozkładem włókien wolno/szybko kurczliwych.

Opublikowano

A może przez takie tętnice większe dostarcza się więcej skladników odżywczych i tlenu?Tak tylko zgaduję.Nie wazne jakie masz włókna jak są zle odzywione to nie urosną.

Opublikowano

Tez mi sie wydaje ze to jednak o wlokna chodzi, ale wieksze tetnice tez jakis wplyw moga miec czy to przez wydajniejsze odzywianie miesnia, natlenianie czy ogolnie ukrwienie. A wszystko sie laczy w jedna calosc o ktorej Szarku piszesz.

Opublikowano

No mega słabo gość wygląda  :/

No mega słabo gość wygląda  :/

Te przedramiona  :lapka:

Opublikowano

Ehh... xd Ludzie wstydu nie mają.

Śmieszy tym bardziej, że by nie być ostatnim na takich zawodach wystarczy obejrzeć kilka filmików na kanale jutub Warszawski Koks i poćwiczyć z trzy miesiące.

Opublikowano

Po obejrzeniu tego żarty z krupka czy mausa nie powinny już mieć miejsca.

Opublikowano
3 minuty temu, krupek napisał:

Jak on wygląda 

Fixd

Opublikowano

Ale musi miec kutasa. :v

Opublikowano
Cytat

Pewnie uschły te jajeczka tam skoro lecisz od trzech lat i nie biłeś hcg ani razu. 

Cytat

Uschly a jak. Ale chodzi mi o ten kolor czy jest w normie?

Jaja się zeschły, można zamykać.

Opublikowano

No i z tego jest beka :D Debila sa w każdej społeczności,ale miano proteinowego rycerza dierżą tylko wybrańcy :)

Opublikowano

Zapłacę każde pieniądze, żeby jakiś mod Litwinowi dał proteinowy rycerz nad avatarem.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
3 minuty temu, Maus napisał:

Zapłacę każde pieniądze, żeby jakiś mod Litwinowi dał proteinowy rycerz nad avatarem.

@Colin, będzie hajs na mans24

Opublikowano
2 godziny temu, Colin napisał:

:lapka: do usług

Mogleś dac Muzułmanin siłowni ;) ale i rycerz biere w ciemno.

Edytowane przez Litwin81