Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Oprocz tych smiesznych karteczek ze to w miesiac to normalne przemiany

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 441,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

panowie, ja nie jestem spartakusem, ale cos tam żem cwiczyl w "starych dobrych czasach" z 10 lat temu.

A teraz chujowa robota w systemie na 3 zmiany, do tego male dzieciaki i nie mam za bardzo czasu na nic.

no ale zaczalem robic pompki, to nie wymaga sporo czasu, ani miejsca itp. a lepiej robić coś, niż nic cool2

Mój cel to dobić do 100, napierdzielam po 45, a zaczynałem od 15. W sensie, robię te max 45, potem przerwa, i np. 30, potem przerwa i np. 20.

I dla mnie to wystarcza, jak widzę w lustrze taką czerwoną, napiętą klatę, jest git. bica też ćwiczę hantlem 8 kilo (w sumie muszę iść do piewki po coś cięższego)

Ale zaczęły łapać mnie skurcze! Nie wiem czy to z tej zjebanej roboty (3 zmiany, piję 4 kawy, czy może i nawet 5, ale ta piąta słaba).

Ostatnio jak wstawałem i się przeciągałem to łyda mnie tak złapała że 3 dni kulałem. Jem jakiś magnez, ale chujowo, czuję że jest nie tak.

Dzisiaj podobnie już mnie zaczynało łapać, ale jakoś się udało - zgiąłem jakoś girę i puściło.

Nie wiem z czego to wynika, mało snu, dużo kawy, stres... co mam robić? Pojebane jest to, że jak piłem i jarałem, to nie było takich problemów.

Ashwaganda niby na skurcze, ale nie wiem, czy to mit, czy "materiały sponsorowane".

Opublikowano

Pilnuj dobrego nawodnienia. Tym bardziej ze walisz tej kofeiny opor

Opublikowano
W dniu 21.11.2025 o 15:53, Soban napisał(a):

Ja to se legancko siadam na ręczniku na golasa i siura rękami zakrywam, ale widać, że w polsce to naród ma problem z nagością

A baby też tam wchodzą?

W sensie pięciu kolesi siedzi i trzyma się za fiuty i np baba wchodzi i trzyma się za psioche?

Opublikowano

I juz po planie 1000 pompek. Soban opowiedz jeszcze o tych saunach.

Opublikowano

@grzybiarz robiłem pompki z tego linka

https://www.100pompek.pl/

I zaczynałem z 25 chyba, bo nie pamiętam, na raz. Doszedłem do 63 w miesiąc i musiałem przerwać bo miałem dziwny incydent zdrowotny. Potem chciałem znowu zacząć, ale problemy rodzinne się zaczęły i nie miałem do tego głowy. W każdym razie po tych pompkach w miesiąc nawet w robocie zauważyli że wyglądam na mocniejszego, ale ćwiczyłem wtedy też hantlami i karate, w sumie 5-6 razy w tygodniu treningi miałem. Warto pompować bo to dużo daje.

Wodę pij muszyniankę żaden inny badziew. Z kaw schodź powoli do trzech dziennie maks. Mówią że jeśli nie masz skutków jakichś ubocznych to można do 5 pić ale u Ciebie pojawiły się skurcze i tak jak kanabis pisze pewnie od za małej ilości wody.

Hantla 8kg to mogą dzieci robić bica albo ktoś kto nigdy nie cwiczyl. Idz na siłownie albo przynieś cos większego z piewki.

Ashwaganda ryje beret nie bierz jej miesiącami. Kup se kreatynę trec bo ta wychodzi najtaniej teraz na alledrogo jeśli chodzi o markowe.

Opublikowano
8 minut temu, Plugawy napisał(a):

Hantla 8kg to mogą dzieci robić bica albo ktoś kto nigdy nie cwiczyl

Tak, to mój stary hantel z czasów technikum :)

Mam w piewce takie rozkręcane i można tam ładnie dowalić, także muszę to zrobić

O kreatynie też myślałem. A dwa, ja chyba nie jestem porozciągany. Bo nie robię żadnej rozgrzewki przed pompkami przecie.

Dzięki za link, obczaję.

Edit:

https://www.100pompek.pl/rozgrzewka-przed-pompkami Przyda się