Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Oprocz tych smiesznych karteczek ze to w miesiac to normalne przemiany
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. panowie, ja nie jestem spartakusem, ale cos tam żem cwiczyl w "starych dobrych czasach" z 10 lat temu.A teraz chujowa robota w systemie na 3 zmiany, do tego male dzieciaki i nie mam za bardzo czasu na nic.no ale zaczalem robic pompki, to nie wymaga sporo czasu, ani miejsca itp. a lepiej robić coś, niż nic Mój cel to dobić do 100, napierdzielam po 45, a zaczynałem od 15. W sensie, robię te max 45, potem przerwa, i np. 30, potem przerwa i np. 20. I dla mnie to wystarcza, jak widzę w lustrze taką czerwoną, napiętą klatę, jest git. bica też ćwiczę hantlem 8 kilo (w sumie muszę iść do piewki po coś cięższego)Ale zaczęły łapać mnie skurcze! Nie wiem czy to z tej zjebanej roboty (3 zmiany, piję 4 kawy, czy może i nawet 5, ale ta piąta słaba). Ostatnio jak wstawałem i się przeciągałem to łyda mnie tak złapała że 3 dni kulałem. Jem jakiś magnez, ale chujowo, czuję że jest nie tak.Dzisiaj podobnie już mnie zaczynało łapać, ale jakoś się udało - zgiąłem jakoś girę i puściło.Nie wiem z czego to wynika, mało snu, dużo kawy, stres... co mam robić? Pojebane jest to, że jak piłem i jarałem, to nie było takich problemów.Ashwaganda niby na skurcze, ale nie wiem, czy to mit, czy "materiały sponsorowane".
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Pilnuj dobrego nawodnienia. Tym bardziej ze walisz tej kofeiny opor
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 21.11.2025 o 15:53, Soban napisał(a):Ja to se legancko siadam na ręczniku na golasa i siura rękami zakrywam, ale widać, że w polsce to naród ma problem z nagościąA baby też tam wchodzą?W sensie pięciu kolesi siedzi i trzyma się za fiuty i np baba wchodzi i trzyma się za psioche?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. I juz po planie 1000 pompek. Soban opowiedz jeszcze o tych saunach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @grzybiarz robiłem pompki z tego linkahttps://www.100pompek.pl/I zaczynałem z 25 chyba, bo nie pamiętam, na raz. Doszedłem do 63 w miesiąc i musiałem przerwać bo miałem dziwny incydent zdrowotny. Potem chciałem znowu zacząć, ale problemy rodzinne się zaczęły i nie miałem do tego głowy. W każdym razie po tych pompkach w miesiąc nawet w robocie zauważyli że wyglądam na mocniejszego, ale ćwiczyłem wtedy też hantlami i karate, w sumie 5-6 razy w tygodniu treningi miałem. Warto pompować bo to dużo daje.Wodę pij muszyniankę żaden inny badziew. Z kaw schodź powoli do trzech dziennie maks. Mówią że jeśli nie masz skutków jakichś ubocznych to można do 5 pić ale u Ciebie pojawiły się skurcze i tak jak kanabis pisze pewnie od za małej ilości wody.Hantla 8kg to mogą dzieci robić bica albo ktoś kto nigdy nie cwiczyl. Idz na siłownie albo przynieś cos większego z piewki.Ashwaganda ryje beret nie bierz jej miesiącami. Kup se kreatynę trec bo ta wychodzi najtaniej teraz na alledrogo jeśli chodzi o markowe.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 minut temu, Plugawy napisał(a):Hantla 8kg to mogą dzieci robić bica albo ktoś kto nigdy nie cwiczylTak, to mój stary hantel z czasów technikum :)Mam w piewce takie rozkręcane i można tam ładnie dowalić, także muszę to zrobićO kreatynie też myślałem. A dwa, ja chyba nie jestem porozciągany. Bo nie robię żadnej rozgrzewki przed pompkami przecie.Dzięki za link, obczaję.Edit:https://www.100pompek.pl/rozgrzewka-przed-pompkami Przyda się