Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 727
  • Wyświetleń 114,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niewidoczny
    Niewidoczny

Gram od wczoraj, Kiedys na PS2 skonczyłem te gre z 10 razy.     Wszystkie Finale po FFX to kupa. To ostatni przejaw geniuszu w SE

• Nikt tak nie uważa.

• Wersja długa "dlaczego nie lubię FFX", do lektury jeśli masz za dużo wolnego czasu - http://ja.gram.pl/blog_wpis.asp?id=724057&n=19   Wersja tl;dr - grindu nie ma, bo gra jest tak do bólu linio

Opublikowano

Nie bo mi zaczelo brakowac durnych sphere... to teraz mam farmic sphere... nuda... chociaz i tak mniej nudne niz granie w blitzballa czy bieganie kurczakiem.

I wypraszam sobie jestem weteranem od czasow FFVII...po prostu nigdy nie masterowalem giereczek rpg i gralem tylko dla story.

Opublikowano

Extract sfery, której potrzebujesz etc. na Kottosa, dostaniesz 40 za walkę. Najwięcej czasu pochłania zapełnianie grida spherami, a trzeba wszystkie puste pola zapełnić i uaktywnić, żeby zdobyć acziwa. Ja się chyba zatrzymałem na magic, pewnie jeszcze wrócę.

Opublikowano

Wszystkie pola wszystkimi postaciami. Stara szkoła. :)

I tak przy obecności faqów sporo czasu się oszczędza, gdy grałem w FFX przy okazji premiery to dużo trików nie znałem.

Opublikowano

Zeratul zartowalem -_- Farmienie sfer duzo czasu nie zajmuje najgorsze jest wlasnie jak wyzej zapelnianie -__- ja sie poddalem na BlitzBallu i zapelnianiu pojde jeszcze na Penance czy jak to sie zwalo zabije Zanmato i mam dosc

Opublikowano

No Blitzball zajmuje trochę czasu, można w trakcie książkę przeczytać czekając aż minuty zlecą.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jest opcja cross save ( czy jak to się nazywa) pomiędzy ps3 i vitą?

Opublikowano

Po 80h:

unnamed9yj17.jpg

Docelowo będzie 170 Agility, 230 Luck, 60 Evasion i HP do oporu.

Opublikowano

FFX przecenione o polowe chyba do czwartku. Ja wlasnie zakupilem, tylko nie ma miejsca na Vicie ;< Bedzie trzeba cos skonczyc wczesniej.

Opublikowano

Zaopatrzyłem się również. Jak to jest z platyną w tej grze? Znacie jakieś szybkie sposoby na levelowanie i grind pieniędzy? Czy wszystkie książki Al-Bhed są do przeoczenia, czy dopiero od jakiegoś momentu w grze?

Opublikowano

Ksiazki al-bhed to jedyne trophy na ktore trzeba uwazac.

To wiem, ale czy jakieś konkretne są missable, czy wszystkie należy za takie uznać?

Opublikowano
  • Autor

i jedna w bevelle

Opublikowano

Podbijam temat.

Zdobyłem dwa trofea z Chocobo (dopiero dotarłem do Calm Lands). Czy w związku z tym, jak będę chciał wrócić do Calm Lands by zdobyć Celestial Weapon dla Tidusa, to muszę pobić rekord 0:00:00? Czy wystarczy samo wygranie wyścigu z trenerką?

Opublikowano

Podbijam temat.

Zdobyłem dwa trofea z Chocobo (dopiero dotarłem do Calm Lands). Czy w związku z tym, jak będę chciał wrócić do Calm Lands by zdobyć Celestial Weapon dla Tidusa, to muszę pobić rekord 0:00:00? Czy wystarczy samo wygranie wyścigu z trenerką?

Do Celestiala potrzebujesz Sigila, a ten konkretny dostajesz właśnie za czas 00:00:00 w wyścigu z trenerką. Za samo jej pokonanie dostaniesz bodaj jakąś mało znaczącą pierdołę.