Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie bylem w Chorzowie nigdy, ale podobno akustyka nieporównywalnie lepsza od narodowego.

• Odpowiedzi 711
  • Wyświetleń 117,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• albo stołem

• Strasznie słaby ten nowy kawałek. Jazgot od którego boli głowa po przesłuchaniu i pomyślałbym, że to jakiś bonus track z St. Anger. Metallice bardzo lubie i mam nadzieję, że nie skiepszczą całej płyty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Opublikowano
2 godziny temu, Bartg napisał(a):

Ciekawe czy z racji 1 koncertu będą kosztować ~50% tego co rok temu, czy livenation stwierdzi, że nie i co nam zrobicie?

Będzie drogo, na pewno, zwłaszcza że grają razem z Gojirą.

Opublikowano
1 minute ago, YETI said:

Będzie drogo, na pewno, zwłaszcza że grają razem z Gojirą.

No to na pewno, po prostu ciekawi mnie relacja do koncertów z zeszłego roku, które też były drogie i miały spoko supporty.

Opublikowano
7 minut temu, Bartg napisał(a):

No to na pewno, po prostu ciekawi mnie relacja do koncertów z zeszłego roku, które też były drogie i miały spoko supporty.

Nie no, ten pierwszy support co typ kopał ludzką głowę na scenie to było asłuchalne.

Opublikowano
Just now, oFi said:

Nie no, ten pierwszy support co typ kopał ludzką głowę na scenie to było asłuchalne.

A tego nie słuchałem stałem w kolejce po piwo obama

Opublikowano

Podobnie poczekam na cene, ostatni raz byłem na nich na bemowie w 2010 i wtedy value bylo absurdalne, ze za 200zl mialo sie big 4 i jakiegos behemota.
Potem kusilo bo kasa byla, ale sraka narodowa totalnie mnie zniechecala + znajomy byl raz na narodowym na mecie i powiedzial, ze okropnie bylo slychac.

Opublikowano

Wczoraj się nie dało kupić, nawet nr karty nie czytało. Dzisiaj weszła płatność jak masełko.

Marzenie spełnione bycia na płycie tym razem headbanger

image.png

Jakby kogoś interesowały ceny na opcje "take my all money". Ten snakepit kusił, ale finalnie trochę przesadzili za samo miejsce z ceną:

Screenshot_2025-05-28-10-05-43-17_3b402aa989d3c92f43101c87a03e1ac0.jpg

Opublikowano

Nie wybieram się do Chorzowa.

Byłem na koncercie 5.07 w tamtym roku na PGE Narodowym.

Super koncert był.

Opublikowano

Godzina ponad w kolejce i zostały bilety po 819zł "z ograniczonym widokiem" xD Jednak stwierdziłem, że 1600 na dwie osoby za jeden koncert to przesada, skoro mniej zapłaciłem rok temu za dwa.

Opublikowano

Ja to zapisałem się do fan-clubu na ich stronie bo przypadkowowo wyskoczyła mi taka reklama (Fifth Member - Free Membership) i dzięki temu bilety kupiłem już we Wtorek. k

Każdemu wysyłali kod na pre - sale i cały stadion był do wyboru .Także załóżcie sobie na przyszłość jak coś, to zajmuje 3 minuty.