Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 474,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

• Będzie dziś składane, jaram się jak dziecko 

Opublikowano
W dniu 27.12.2018 o 12:39, Frantik napisał:

Było?

Tak jeszcze pewnie ze 2-3 lata i wyjdzie :kaz: 

No dobra, twórcy zarzekają się, że 2019... Zobaczymy

Męczę teraz Black Mesa, a to wygląda świetnie :thumbsup:

Opublikowano

Ktoś grał w Book of Demons? Fajne? Wygląda ciekawie.

Opublikowano

moje wrażenia w trakcie gry:

moje wrażenia po "ukończeniu" jednej postaci rok temu:

Od tego czasu gierka była uaktualniana i dodawano do niej nowy content. Mam w planach przysiąść do niej znowu i zobaczyć co się pozmieniało, a tak ogólnie to bardzo polecam :).

Opublikowano

https://www.pcgamer.com/nvidia-brings-g-sync-support-to-freesync-monitors/

NVidia doda współpracę z monitorami Freesync 15 stycznia. Czuję się jak frajer płacąc tyle za G-Sync przed rokiem, ale chyba powinienem się tak czuć dając się złapać we własnościowej technologii mającej zamykać rynek przed innymi rozwiązaniami.

Dla ogółu to jednak jest dobry ruch, a najlepszy dla tych, którzy wzięli monitor z Freesync albo zakup mają dopiero przed sobą.

Opublikowano

Haczyk jest taki, że dotyczy to tylko kart z serii GTX10xx i RTX. Ja ze swoim 970 najwyżej podłubię w nosie.

Opublikowano

Dodatkowo z 400 testowanych monitorów z modułem freesync tylko 12 przeszło pomyślnie testy.

Zabawne jest natomiast zdanie nvidii, że wszystkie problemy jakie wystąpiły z pozostałymi monitorami wystąpiłyby również w konfiguracji z kartami AMD i nie są winą ich kart ani metodologii testów :lol:

Opublikowano
2 godziny temu, Shankor napisał:

Haczyk jest taki, że dotyczy to tylko kart z serii GTX10xx i RTX. Ja ze swoim 970 najwyżej podłubię w nosie.

O, to teraz czuję się mniej głupio, bo zmieniać póki co nie mam zamiaru :usmiech:

Opublikowano

Nigdy nie byłem fanem gejmingowych laptopów ale ten nowy Alienware wygląda kosmicznie dobrze :fsg:

Opublikowano

Radeon VII zaprezentowany na CES. Wydajność rzekomo na poziomie RTX 2080 w cenie 699USD. 

7 nm, 16GB pamięci HBM z przepustem 1TB/s :obama:
Premiera 7 lutego

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Żeby tylko się nie okazało, że wydajność na poziomie RTX2080*.

*w testach syntetycznych obrabiania grafiki w PhotoShopie.

Opublikowano

Oby to nie byla prawda!

Opublikowano

Ogolnie to chyba i tak sie nie ma czym jarac, przelicza standardowo $ 1:1 na Euro i u nas cena będzie kolo 3000 tys. zł.

Opublikowano

Jaranie się kartami AMD :yao:

Generalnie spodziewałem się czegoś więcej. Litografia 7nm daje nadzieje na znaczny przyrost mocy, a okazuje się że nowa propozycja amd to karta co najwyżej na poziomie rtx 2080 niewiele jeśli w ogóle od niej tańsza.

Opublikowano

Radeony meh dla mnie bo monitor z g-synciem siedzi i jako fan nvidii od rivy tnt2 trzeba się szanować i brać tylko zielonych. :pawel:

A tak serio to wleci na 100% Ryzen 3. Bez względu czy pokona intela 9900k czy nie. Tutaj nie ma zmiłuj. Koniec rukania w dupsko przez intela mimo że mam Intela i72600k od 8 lat więc zarobić im niezbyt dałem. Będzie niezły przeskok z 4 rdzeni na 8 rdzeni i do tego w 7nm :obama: Jaram się.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano
7 minut temu, ireniqs napisał:

Radeony meh dla mnie bo monitor z g-synciem siedzi i jako fan nvidii od rivy tnt2 trzeba się szanować i brać tylko zielonych. :pawel:

A tak serio to wleci na 100% Ryzen 3. Bez względu czy pokona intela 9900k czy nie. Tutaj nie ma zmiłuj. Koniec rukania w dupsko przez intela mimo że mam Intela i72600k od 8 lat więc zarobić im niezbyt dałem. Będzie niezły przeskok z 4 rdzeni na 8 rdzeni i do tego w 7nm :obama: Jaram się.

to samo ale w następnym roku (kupno samochodu w tym roku mnie hamuje z szaleństwami)  Ryzen wchodzi i tak musze płytę wymienić i ram dodać to bede miał kombo. A karte na razie zostawie gtx 970 i będę czekał na jakieś rewolucje przy moim graniu na pc tylko ramu wiecej mi powoli brakuje a nie chce inwestować w ddr 3 obecnie:)

Opublikowano
30 minut temu, blantman napisał:

to samo ale w następnym roku (kupno samochodu w tym roku mnie hamuje z szaleństwami)  Ryzen wchodzi i tak musze płytę wymienić i ram dodać to bede miał kombo. A karte na razie zostawie gtx 970 i będę czekał na jakieś rewolucje przy moim graniu na pc tylko ramu wiecej mi powoli brakuje a nie chce inwestować w ddr 3 obecnie:)

Też u mnie gtx970 zostaje do serii geforców 3xxx :usmiech: