Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon

Featured Replies

Opublikowano

Gra lubi chrupnąć przy nocnych wyścigach, poza tym jest w porządku. Jeśli cały czas masz pokaz slajdów, zrób hard reset konsoli - niektórym to pomogło.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 83,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

ja gram na x360, zadnych slajdow nie mam ;) vexilium, zapro wyslalem

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze nie wie, to dodatki są mocno przecenione. Season pass (6 car packów i rajdy) za 17,49zł, VIP za 9.

Opublikowano

znowu? no niezle ;) 

dzieki vel za gre dzisiaj, szkoda tylko ze xbox live niedomagal. moze nastepnym razem sie uda dluzej i lepiej pograc

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze nie wie, to dodatki są mocno przecenione. Season pass (6 car packów i rajdy) za 17,49zł, VIP za 9.

Czyli jak kupię to:

https://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Przepustka-sezonowa/2cc75c8e-2870-4d58-8fc3-05f4d491dca9

na 100% będę miał dostęp do Rally Expansion Pack, które osobno kosztuje tyle samo ? 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ej też macie grając we wstecznej momentami pokaz slajdów? :/

Nie. Przed chwilą skończyłem godzinną sesję i zero spadków.

A sama gierka zayebista, podoba mi się bardziej niż dwójka. No i lepszy soundtrack. 

Opublikowano

Czyli jak kupię to:

https://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Przepustka-sezonowa/2cc75c8e-2870-4d58-8fc3-05f4d491dca9

na 100% będę miał dostęp do Rally Expansion Pack, które osobno kosztuje tyle samo ? 

Tak.

Opublikowano

Hmm zakupiłem i odpalić nie mogę bo wyskakuje mi komunikat "Nie udało się pobrać wymaganych danych rynku usług Xbox LIVE. Spróbuj ponownie później." =/ Na początku myślałem, że jednak w skład season pass'a nie wchodzi Rally ale poczytałem i wszędzie piszą, że jak najbardziej. W opcjach gry pobrane wsio po zakupie i nie mam już pomysłu co zrobić.

EDIT:

Nieaktualne. Za którymś tam razem zatrybiło i pojawiło się do ściągnięcia :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

a te serwery online to jeszcze dzialaja, czy wy prywatne sesje zakladacie?

Dodatek na One odpala sie bez zadnych problemow ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli jak kupię to:

Tak.

Czy po zakupie Season Pass, Rally Expansion Pack i inne dodatki będą do ściągnięcia za darmo z Marketplace czy z poziomu gry?

Opublikowano

Chyba 2 paczki pobierają się automatycznie. Rally i pozostałe 4 trzeba z poziomu gry. Potem pojawiają się w ready to install na One i trzeba je pobrać.

Opublikowano

a te serwery online to jeszcze dzialaja, czy wy prywatne sesje zakladacie?

Dodatek na One odpala sie bez zadnych problemow ?

Ja wczoraj w standardowym trybie bez problemu znalazłem ludzi do ścigania. W kotku i myszce (czy jakoś tak) natomiast nie było nikogo.

Opublikowano

To chyba tez biore, bo w dodatek nawet nie gralem  (szkoda ze save nie mozna sciagnac) - wszystkie 3 Forzy na jendej konsoli!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Na XOne zdarza się pokaz slajdów. Gra zdaje się kłócić z powiadomieniami systemowymi, bo wtedy płynność zaczyna się sypać. Wczoraj miałem też problemy z serwerami, nie mogło/chciało uploadować wyników.

Opublikowano

Ja trochę pograłem i nie miałem ani jednego zwolnienia, ale faktycznie u niektórych to występuje. Znają problem i nad nim pracują (gdzieś widziałem twita z info, teraz nie mogę znaleźć).

Opublikowano

szkoda ze save nie mozna sciagnac

jak grałeś na x360 i robiłeś zapis w chmurze to powinno bez problemów wczytać go na xo

Opublikowano

Nono sympatycznie jedynka wygląda, fajne zachody słońca, a i sterowanie wydaje się lepsze od dwójki. Spadków fps nie uświadczyłem żadnych, wszystko płynne.

Opublikowano

SP nie można kupić na XO? Na stronie jak chciałem kupić to tylko z karty (mam kasę na xboxie). Z RDR też miałem problemy. Nie umiem we wsteczną kompatybilność [emoji14]

Opublikowano

Pograłem z dwie godzinki i :banderas:

Poziom trudności: +80% kredytów, a i tak całkiem miło sie jeździ :D

Opublikowano

SP nie można kupić na XO? Na stronie jak chciałem kupić to tylko z karty (mam kasę na xboxie). Z RDR też miałem problemy. Nie umiem we wsteczną kompatybilność [emoji14]

Wszystko z X360 można kupić jedynie kartą nawet jak masz środki na koncie. Wiem, debilizm, ale póki co inaczej nie można.

Opublikowano

Jak najbardziej. Wszystko co kupujesz jest przypisane do konta, a nie do konsoli.