Opublikowano 11 kwietnia 201213 l PAKIET ZAGŁADA: • Pakiet Zagłada – Zawiera podstawową wersję gry, wszystkie elementy z Edycji Łowcy oraz następujące dodatki do trybu rozgrywki wieloosobowej: Pakiet Zagłada oferuje natychmiastowy dostęp do broni szturmowej Tajfun wraz z kamuflażem. Wypluwający 500 pocisków na sekundę Tajfun pozwoli Ci szybciej wyeliminować wroga i odzyskać kontrolę nad Kopułą Wolności. W zestawie również moduł szybkostrzelności do nanokombinezonu oraz dwa ekskluzywne nieśmiertelniki z motywami z Pakietu Zagłada. DODATKOWE ELEMENTY W EDYCJI ŁOWCY: • Zostań najlepszym łowcą w sieci – Uzyskaj natychmiastowy dostęp do łuku, dodatku do niego oraz modułu "Łowca" do montażu w nanokombinezonie. • Ułatwienia do trybu rozgrywki wieloosobowej – Uzyskaj natychmiastowy awans do poziomu 5, a wraz z nim możliwość dostosowania wyposażenia. • Trzymaj styl – Dostosuj wyposażenie, uzyskaj dostęp do unikalnych wzorów kamuflażu dla łuku oraz trzech nieśmiertelników z motywami Łowcy. Szczegóły dotyczące gry: Wielokrotnie nagradzane studio Crytek powraca z grą Crysis 3, pierwszą wysokobudżetową strzelaniną 2013 roku! Stań do walki jako Prorok, wyposażony w nanokombinezon żołnierz, który pragnie odzyskać swoje człowieczeństwo i dokonać krwawej zemsty. Na bieżąco dostosowuj się do sytuacji, korzystając z trybów maskowania i pancerza swego nanokombinezonu. Walcz w siedmiu różnorodnych lokacjach pod nowojorską Kopułą Wolności. Korzystaj z wyjątkowego łuku oraz broni obcych, polując zarówno na ludzi, jak i istoty pochodzenia pozaziemskiego. Odkryj prawdziwe okoliczności śmierci członków Twego oddziału. Na powrót stań się człowiekiem w toku pełnej niespodziewanych zwrotów fabuły. Crysis 3 to szczytowe osiągnięcie gatunku strzelanin rozgrywających się w otwartym świecie, odwzorowanym z oszałamiającą jakością przy pomocy najnowszej wersji technologii CryENGINE. Oceń, przystosuj się, atakuj. Już na wiosnę 2013. Główne cechy: • Siedem cudów miejskiego lasu deszczowego – Nowy Jork został przykryty ogromną kopułą i zamienił się w niezwykły las deszczowy, podzielony na siedem różnorodnych lokacji. Zapanuj nad otoczeniem i zamień je w swój teren łowiecki. • Oceń, przystosuj się, atakuj – Charakterystyczna dla serii Crysis nieliniowa rozgrywka powraca z jeszcze bardziej otwartymi lokacjami, w których to gracz decyduje o tym, jaką drogę obrać i jak zareagować w danych okolicznościach. Ulepszony nanokombinezon pozwala wybierać między brutalną siłą i maskowaniem, zawsze oferując więcej niż jedno wyjście z sytuacji. • Rozbudowany tryb wieloosobowy – Przetestuj nowe sposoby modyfikacji nanokombinezonu i nowe tryby rozgrywki. • Największy i najbardziej wybuchowy arsenał w historii serii – Oprócz całego arsenału bojowego ludzi, w Crysis 3 możesz korzystać z broni obcych i z charakterystycznego łuku • Ewolucja CryENGINE – CryENGINE uwalnia zdolności kreatywne ekipy Crytek, dostarczając niezapomnianych wrażeń dzięki porywającej oprawie i urozmaiconej rozgrywce. must have :] Edytowane 16 kwietnia 201213 l przez MaZZeo
Opublikowano 11 kwietnia 201213 l Crysis 2 był cienki jak anorektyczka z bulimią. Będę obserwował jak ostatni szajs, a może mnie zaskoczą.
Opublikowano 11 kwietnia 201213 l Co to za gra gdzie wszystko skupia się na grafice i skryptach. Jak AI było tragiczne i gra miała debilne błędy, to czym tu się podniecać?
Opublikowano 11 kwietnia 201213 l AI nie trzeba poprawić tylko zrobić - w Crysis 2 wszystko ograniczało się do tego, że przeciwnicy mieli spider sense. Błędy - strzelanie przez ściany, mapka, która wyświetlała zagrożenie tam gdzie nikogo nie było itp. Edytowane 11 kwietnia 201213 l przez DonSterydo
Opublikowano 11 kwietnia 201213 l ... i cholerne wyskakujące obiekty... ale gra całkiem przyjemna była, tak jak i jedyneczka, w którą czasami sobie jeszcze pykam.
Opublikowano 11 kwietnia 201213 l Dwójka była super w singlu i multi, więc trójkę biorę z miejsca. Niech tylko AI zrobią porządnie i lepiej historię opowiedzą.
Opublikowano 11 kwietnia 201213 l Autor Multi to akurat było skiepszczone i zlagowane, ale to dlatego że wzięli się za to twórcy fenomenalnego HAZE!!111 Niech Crytek Frankfurt robi wszystko a nie bawi się w outsourcing.
Opublikowano 11 kwietnia 201213 l C2 to dla mnie jeden z najlepszych fps tej generacji. Fakt ze AI bylo cienkie i pop-up potrafil w(pipi)iac. Ale dla mnie najbardziej liczy sie klimat a ten w obu czesciach Crysisa bardzo mi przypasil, muza rowniez kopala dupe. Czekam
Opublikowano 11 kwietnia 201213 l Autor Above - a screenshot of the new Crysis trailer 3. - Will be destroyed New York, which has become almost a jungle - Promise the best sandbox fps on the market - Except the premium edition, will HUNTER EDITION - PC, Xbox 360, PS3 - Out in the spring of 2013 - April 15 announcement
Opublikowano 11 kwietnia 201213 l Pełna zapowiedź 16 kwietnia, w tym się ta ruska stronka myli na pewno
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l Crysis 2 był śliczną grą, która jednak pozostawiała wiele do życzenia pod względem AI, a za czym idzie przyjemności z grania, bo naprawdę, wyzwania w tej grze nie było w ogóle, co sprawiało, że była nudnawa. Niech dodadzą (przyjmuje, że w C2 jej nie było) jakąś w miarę przyzwoitą inteligencję i nie będą opierać całego gameplay'u na skryptach i będzie git.
Opublikowano 12 kwietnia 201213 l to byłaby idealna gra na start next genów, zapowiedź jeszcze na x360 to mały szoker.
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l Podobno kadr z nadchodzacego trailera: Wolalbym aby trojka wyszla na next-geny, ale cholernie jestem ciekaw czy pobija graficznie C2, ktory jest dla mnie najladniejszym konsolowym FPSem. Jezeli wycisna jeszcze wiecej z tych starych pudel to bede pod sporym wrazeniem. Edytowane 15 kwietnia 201213 l przez Ins
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l Budynki mocno porosniete roslinnoscia. Pokrywa sie z yym co wczesniej napisal Mazzeo wiec podejzewam ze to nie fejk.
Opublikowano 15 kwietnia 201213 l Może zrobią z tego sandboxa-fps w stylu pierwszej części albo Far Cry?? Jaram się.. Edytowane 15 kwietnia 201213 l przez kudlaty88
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l http://www.ppe.pl/news-15045-Crysis_3_oficjalnie!.html Całkiem nieźle.
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l Najwyższy czas żeby serja zasłyneła z grywalności a nie tylko z grafiki. TRZYMAM KCIUKI.
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l Slyszalem, ze ma byc jednak wersja tylko na Xa (i PC), bo ma 3 rdzenie, a PS3 z wiadomych wzgledow nie da rady. Ja sie specjalnie nie jaram - te gry sla dla mnie strasznie bezplciowe, chyba nawet bardziej niz Killzone. Nie jest. Właśnie przechodze singla KZ3 i C2 zjada go na śniadanie. W 2 podobała mi się otwartość miejscówek i możliwość różnego sposobu rozegrania akcji. Przyjemność z bycia ninja predatorem skutecznie zaburzała sztuczna inteligencja na poziomie sniper ghost warrior, więc jeśli poprawią ten aspekt i pierdykną sandboxa, to dla mnie day one.
Opublikowano 16 kwietnia 201213 l Super, ale wszystko, łącznie z linkiem jest na poprzedniej stronie.