Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Rudiok napisał(a):

Po tym filmie jeszcze mocniej widać, że Snyder o wiele lepiej odrobił zadanie domowe i zrobił po prostu lepszego Supka.

Zastanawiałem się czemu aż tak mocno różnimy się w ocenie filmu aż doszedłem do tego fragmentu.

Tyle lat, a mi nadal w głowie się nie mieści, że ktoś Supka od Snydera uważa za dobrą interpretację

Zapomniałem jeszcze dodać o plusie dla @Josh - w filmie nie ma żadnych wątków LGBT

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 357,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mi sie w glowie nie miesci jak 51% Polakow wybralo sutenera na prezydenta... yet here we are...

Man of Steel dupom łyka tego nowego. Nowy ma swoje momenty, ale idzie za bardzo w avengersowatość.

Walki niby efekciarskie, ale nijak nie mają się do e.g. pojedynku 2v1 w Man of Steel. Rodzice Clarka chyba po znajomości dostali role.

Lex niby spoko ale mega płaska postać. Karykatura wręcz protagonisty z ideologią 8 latka.

Uwielbiam temat Supermana, i tragedii w tym nowym nie ma, ale na pewno nie jest to Superman na jakiego czekało się latami. IMO nic specjalnego :/

Opublikowano

Supek Snydera mi się osobiście podobał. I co dziwne ten też mi się podobał. Fillon jako Guy przekozak, piesek spoko, Supek jako postać też spoko. Temat wojny w tle trochę naciągany ale ogołem film się przyjemnie oglądało.