Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 428,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

Przecież ta gra jest tak duża, że nie ma opcji na rzetelną recenzję teraz. Dodatkowo, nie da się też ściągać patchy chyba, a sporo mogli poprawić. Na recki rzetelne to z tydzień trzeba poczekać myślę.

Nie no, bądźmy sprawiedliwi. Gra  już fizycznie istnieje na kartridżach i taka powinna być oceniana. Łatać to można w nieskończoność. Dajesz pieniądze, grasz i oceniasz realny produkt a nie jakieś przyszłe pacze.

Opublikowano

Jak tam, nie ma ktoś wersji na Wii U z czasów jak kosztowała 180-210 zł? Chętnie bym odkupił, nawet za trochę więcej.

No nawet jak nikt, to jak ktoś przejdzie i będzie chciał sprzedawać to się ustawiam w kolejce :ogor:

Opublikowano

Nie ma co narzekać na grafikę w Zeldzie. Ta gra była robiona z myślą o Wiiu. Ostatni rok chyba, to pracę nad wersją Switch.

Opublikowano

Tak, tak była robiona z myślą o wii u ze potrzeba patcha żeby to chodziło normalnie. Chyba ze to jakieś ploty i jednak normalnie chodzi.

Opublikowano

Przecież ta gra jest tak duża, że nie ma opcji na rzetelną recenzję teraz. Dodatkowo, nie da się też ściągać patchy chyba, a sporo mogli poprawić. Na recki rzetelne to z tydzień trzeba poczekać myślę.

Nie no, bądźmy sprawiedliwi. Gra  już fizycznie istnieje na kartridżach i taka powinna być oceniana. Łatać to można w nieskończoność. Dajesz pieniądze, grasz i oceniasz realny produkt a nie jakieś przyszłe pacze.

To nie te czasy stary, teraz się bety wypuszcza niestety i tyle. Ileż to gier jest niegrywalnych bez patchy? Nic z tym nie zrobisz. Gra potrafi chrupnąć na Switchu - wiem z autopsji. MOŻE to poprawią.

Tak gra była na WiiU robiona, że wywalili mapę z Gamepada :-(

Edytowane przez NemoKOF

Opublikowano

Jak ludzie są w stanie wydać 350zł za podstawkę z mieczykiem, to idąc tym tropem nie powinno być problemu z zakupem konsoli dla jednej gry :) 

No mapka spoko, na wiiu rzucałem okiem na ekran. 

Opublikowano

ja kupilem switcha dla jednej gry + fire emblem w przyszłości + może dragon quest

a co do chrupania animacji to zagrajta w wind-waker i wybuchnijta jakąś beczkę, tam to dopiero były dropy

Opublikowano

Na GC? Nawet tego nie pamiętam, zresztą wtedy takich rzeczy ludzkie oko nie widziało. 

Opublikowano

Dropy już ktoś wyjaśniał- podobno są tylko na początku jak się całość wczytuje. 

Open world bez dropów? GTA V też zwolniło jak za dużo wybuchało na ekranie...

EDIT

Hum- dokładnie. Za dużo teraz pierd*lenia o dropach, klatkach, rozdziałkach, a mało o graniu. 

W Horizon same cumshoty nt grafiki, a o samym gameplayu mało...

Edytowane przez iluck85

Opublikowano

C56FgwaVMAAeudL.jpg

Jeuxvideo.com 20/20

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ja kupilem switcha dla jednej gry + fire emblem w przyszłości + może dragon quest

a co do chrupania animacji to zagrajta w wind-waker i wybuchnijta jakąś beczkę, tam to dopiero były dropy

Już Digital Foundry to sprawdzało i w Wind Wakerze jest to celowo wykonane, w tym czasie jak uderzysz kogoś mieczem czy wybucha bomba to nie spada frame-rate (aczkolwiek nie jest tak, że gra śmiga w stałych 30 fpsach). 

Opublikowano

A bo to recki juz dzis, shit, obejrze chetnie kilka i bede walczyl pewnie do konca dnia z impulsem zakupu Znicza.

Ehh, gdyby tylko Monster jeszcze na to wychodzil, to wtedy juz pewnie bym pekl jak guma z kiosku.

Opublikowano

EDGE 10

Famitsu 40/40

Gamepro 94/100

Gamespot 10

Jeuxvideo 20/20

IGN 10/10

Eurogamer Essential

Vooks 5/5

Giantbomb 5/5

PressStart 10/10

Easy Allies 4.5/5

Jeuxvideo-live 18/20

GoG 10/10

Gamesradar 5/5

Polygon 10/10

Gamecentral 10/10

GamersGlobal.de: 9.5/10

Multiplayer.it 9.7/10

Destructoid 10/10

rpgsite 10/10

NintendoLife 10/10

Gamereactor Spain 10/10

USGamer 5/5

Kotaku "Best Zelda ever" aka 10/10

Edytowane przez Starh

Opublikowano

jakie oceny xd

chyba przebije uncharted 4 i mario 3dworld

Opublikowano

KiG zamówił kuriera o 4:30 rano ale jak widzę GLS na razie się nie śpieszy do odbioru przesyłki (albo mają opóźniony update w trackingu). Jaram się i już czuję tą bryzę muskającą me lico gdy wejdę Linkiem na jakiś szczyt góry.......tia......dawać mi to!!  :yuno:  :whyyy:

Opublikowano

98 na meta

Strzelasz? Bo nic tam nie ma jeszcze :).

Na opencritic 98
Opublikowano

O korvens jakie oceny :ovama: ale będzie jutro grane

Opublikowano

EDGE 10

Famitsu 40/40

Gamepro 94/100

Gamespot 10

Jeuxvideo 20/20

IGN 10/10

Eurogamer Essential

Vooks 5/5

Giantbomb 5/5

PressStart 10/10

Easy Allies 4.5/5

Jeuxvideo-live 18/20

GoG 10/10

Gamesradar 5/5

Polygon 10/10

Gamecentral 10/10

GamersGlobal.de: 9.5/10

Multiplayer.it 9.7/10

Destructoid 10/10

rpgsite 10/10

NintendoLife 10/10

Gamereactor Spain 10/10

USGamer 5/5

Kotaku "Best Zelda ever" aka 10/10

Opublikowano

98 na meta

Strzelasz? Bo nic tam nie ma jeszcze :).

Jest tylko nie za każdym razem sie pokazuje gdy są na świeżo oceny wprowadzone.